Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roJurnal de Sărindar Jurnal de Sărindar – Din înţelepciunea meşterilor lui Tudor. Guvernul Crin are şi pauză de masă?

Jurnal de Sărindar – Din înţelepciunea meşterilor lui Tudor. Guvernul Crin are şi pauză de masă?

scris de Ziua Veche
8 afisari

.@ Alin îi consolează, de la distanţă şi de lângă mine, pe liderii sindicali (care îşi plâng de milă la tembelizoarele mogulilor: Este de neînţeles apatia oamenilor – S. Hâncescu, lider sindical, pe Antena 3). „Staţi bă aşa, să vină studenţii în Bucureşti!” (Alin). Şi Boc din America, nu?

@ De azi scriem cu diacritice. E mai bine, e mai rău? Vă întreb. Pentru noi, deocamdată, e mai greu…Dar, învăţul are şi dezvăţ.

@ Eteteeee, protestatarilor le veni chef s-o ia pe coajă de la jandarmi. Să aibă şi ziariştii mogulilor, care transmit de la faţa locului, o bucurie mică. Îi vreau în prima linie pe Nistor de la Educaţie şi pe Marica de la vameşi…Pentru că-i stimez mult, nu de alta. Îmi lipseşte şi Dumitru Pelican…Şi el un mare om, un mare caracter! O avea şi el ouă, ca sindicaliştii? Dacă da, de unde? De la Vântu sau de la Voiculescu?

@ Tudor are meşteri care-i aranjează apartamentul luat prin Prima Casă.. Ieri au uitat sa lase găuri ca să scoata electricianul sârmele pentru becul din baie. Azi i-au montat o uşă mai acana, că aşa le-a zis lor simţul artistic. Unde s-or fi specializat?

@ Din înţelepciunea aceloraşi meşteri: Domne, lumea construieşte mai mult pe criză, că au scăzut preţurile şi la materiale şi la forţa de muncă! Păi, dacă au aşa de multe de construit, de ce Dumnezeu nu mai termină odată treaba la Tudor?

@ Nişte întrebări pentru premierul Crin. Între ce ore guvernează Cabinetul Alternativ? Are şi pauză de masă? Când măreşte doamna ministru Câmpeanu pensiile? Joi, după Miercurea Ciuc, sau după cutremurul prevestit de ucrainieni?

@ Eu asta nu o cred. Păi un om aşa mare ca Adrian Năstase să nască viu, ca găina lui Cristoiu, un pui de Titulescu aşa mic? E exclus. Ori, mai degrabă, inclus?

@ Studiu de caz.

0 comentariu

Rodu Aurelian 18-11-2010 - 15:42

Fiindca printr-o conjunctura…
Sta pe scaunul cu P…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult