Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roJurnal de Sărindar Jurnal de Sărindar – În care Felix i-o trage lui Nuş, iar Patriciu lui Felix… Şi Cos aşteaptă revoluţia

Jurnal de Sărindar – În care Felix i-o trage lui Nuş, iar Patriciu lui Felix… Şi Cos aşteaptă revoluţia

scris de Ziua Veche
3 afisari

@ Nici nu apucă să se usuce cerneala pe biletul de externare al lui Vîntu că hop-ţop alt mogul are oarece palpitatii tot pe motiv de stenograme. Cât de frumos şi-ar folosi Voiculescu-Felix trustul de presă în interes propriu şi de partid, la talent literar e vai de capul lui în comparaţie cu SOV. Nicio batista, nicio guriţă, nimic pentru relaxarea cititorilor…

@ Deci, ce se întâmplă…Antena 3 a lui Felix o invita joi după masă pe Maria Vlas ca sa-l facă zdrenţe pe Vântu-Nuş. Vineri dimineaţă, Adevărul lui Patriciu îl face de râs, tot cu nişte stenograme, pe Felix…Logic, ar urma ca organele lui SOV să i-o tragă, prin batistă sau nu, lui Patriciu…Nu vă lăsa-ţi băieţi, continuaţi!

@ Că tot veni vorba de Felix. Dacă Vlas nu se recunoaşte mama FNI, el ţine morţiş să fie recunoscut ca tătucul reducerii TVA la alimentele de bază. Te-ar apuca mila dacă nu ai şti cu cine ai de-a face. Adică, ditamai prof.univ.dr. la ASE vrea să ne convingă că prin trăznaia asta vom trăi mai bine, că el oricum n-are problema asta. Vom trăi pe dracu! Socoteala e simplă, dacă nu esti prof.univ.dr. şi un demagog de doi bani. Scade TVA la carne şi la pâine, scad veniturile la buget. Ca atare se taie din altă parte să se acopere gaura produsă de geniala idee a dlui prof.univ.dr. la ASE. Poate chiar de la investiţii, pe cale de consecinţă din nişte eventuale noi locuri de muncă. Sau poate din subvenţiile la căldura etc…Pe de altă parte nici preţurile nu vor scădea, una la mână din cauza uriaşei evaziuni din industria alimentara, doi la mână pentru că producătorii găsesc oricând un motiv să crească preţurile de producţie, care anulează urgent reducerea TVA…Pun pariu pe zece stenograme noi-nouţe că domn prof.univ.dr. la ASE ştie că şmecheria asta se va întampla, dar face pe prostu…Oricum, e recidivist.

@ Colegul şi prietenul Cos se aşteaptă ca săptămâna viitoare să avem o revoluţie. O involuţie avem sigur.

@ Eu aştept cu drag alte interceptări cu mogulii şi slugile lor din partide, din presă, din sindicate…Păi dacă toţi ăştia se plâng că sunt ascultaţi, măcar să li se îndeplinească dorinţa. Şi nouă curiozitatea.

@ N-am mai scris de ceva timp de vecina Janina. Dimineaţă, era tare supărata, din cauza unui amărât de PIN. S-a întors şi vecinul Simion Buia, artist fotograf. Vom petrece o noua iarnă împreună, pe etaj. Căldură avem deja, ce ne mai lipseşte?

@ Asta mai lipsea în Caracal…Învăţătoarea-eroină, înfiată de trustul lui Felix, cu blog cu tot. Tiii, minune mare! O ţine de foame? Dar spitalizarea, o suportă Felix sau se compensează cu scăderea TVA?

@ O întrebare de sezon, ati pus varza la murat? Nici eu! Alin a făcut cremă de zahăr ars. Bună şi ea, dimineaţa!:)

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult