Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roJurnal de Sărindar Jurnal de Sărindar – În care recomand: Atenţie la buzunare! Bonus, viitoarea interceptare cu SOV şi Tănase

Jurnal de Sărindar – În care recomand: Atenţie la buzunare! Bonus, viitoarea interceptare cu SOV şi Tănase

scris de Ziua Veche
5 afisari

@ Ştire bombă. Mihaela Cârlan s-a amorezat. I-auziţi fetelor cum îl ridică în slăvi pe proaspătul gagiu: „Şi nu vorbesc din auzite, dragelor, pentru că eu chiar am întâlnit un asemenea exemplar. Şi cum să fi rezistat? Alură impecabilă, corp lucrat, îmbrăcat cu gust, respirând forţă şi inspirând încredere. Era, credeţi-mă, tot, o invitaţie vie la drum lung în doi şi promisiunea că nu mă va lăsa la greu. Că îmi va fi alături la orice toană, moft, bucurie ori necaz, că nu mă va trăda, că nu mă va minţi şi mă va feri de neplăceri”. Vă rog eu, dati-i un vot.


@ Prietenii mei de la Dreapta.net au fuzionat cu cei de la Patrupedbunbipedrau şi le-a ieşit În linie Dreaptă .

@ Stelian Tănase continuă să ne ameninţe cu implementarea standardelor BBC la Realitatea TV, după ce ia puterea. Ştiţi la care Tănase mă refer, la ăla din Stenograme care-şi pâra voalat colegii patronului SOV, că nu-l invitaseră să comenteze rezultatele la alegerile de anul trecut.

@ Parcă îl văd cum îşi va suna noul patron. „Alo, Sebi? Sunt eu Stelică. Pot să mă duc la TVR să-mi dau cu părerea, că ai noştri nu m-au invitat? Aoleo stai aşa, că am început să mă dau singur în gât. Tu-l în gât pe Băsescu, Timate domn! Ptiu, iar le încurcai. Trăiască standardele BBC!”

@ Să te prăpădeşti de râs cu ăştia de la Realitatea, de când au auzit că le dă Tănase standarde de n-o să poată să le ducă. După ce s-au îmbrâncit nişte protestatari cu nişte jandarmii, titrau: RTV condamnă actele de violenţă! Eu zic că pe ale jandarmilor, altfel de ce dracului instigă de un an populaţia să iasă în stradă? Mama lor de standarde!

@ Surse de mare încredere, cu adevărat patriotice, ne-au trimis la redacţie următoarea interceptare pe care o vor face serviciile aservite lui Traian Băsescu: „Alo, Tănase? Sunt eu Sorinache. Bă, am rămas fără mărunt de trabucuri, virează-mi şi mie într-un off-shore câteva milioane de euroi din ăia băgaţi de Ghiţă. (Indescifrabil) Lasă Stelian, dragă, că nu se prinde. I-am recomandat să doarmă liniştit, doar mă ştie om serios”.

@ Alin, care a trecut pe la miting, ne povesteşte că din când în când din megafoane se auzea următorul mesaj moblizator: Atenţie la buzunare! Ceea ce-i recomand şi eu cu toată căldura lui Sebastian Ghiţă.

@ În loc de concluzie. Iarăşi şi-au luat ţeapă. Le place din ce în ce mai tare.

@ N.B.: Tot de la Alin am aflat că avem o nouă vecină drăguţă pe palierul de la Palatul Universul. Oana, căci aşa o cheamă, e fotograf profesionist. Priviţi aici.

0 comentariu

Foreskin 19-11-2010 - 01:49

Traiasca PCR.. (Poula’n Courul Romanilor..) –

Tovarasi ! Sa-ntampinam Ziua Nationala a Romaniei cu noi succese pe frontul de activitate de CRESTEREA PORCILOR – vezi Guvern, Parlament, TV, Media, Jurnalism etc….

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult