Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roJurnal de Sărindar Jurnal de Sărindar – În care se recomandă ca interceptările lui Vîntu să fie citite cât mai aproape de budă

Jurnal de Sărindar – În care se recomandă ca interceptările lui Vîntu să fie citite cât mai aproape de budă

scris de Ziua Veche
5 afisari

@ Vîntu a anticipat apariţia stenogramelor din dosarul de la Tribunalul Bucureşti. Aşa că i s-a făcut rău de la inimă. Noi îl vrem sănătos şi în boxă.


@ Că Vîntu îşi bagă şi-şi scoate din gura lui Băsescu nu e nicio surpriză. Cel mai rău ies Cornel Nistorescu şi Stelian Tănase. Stenogramele le confirmă statutul de slugi jegoase. Aştept ca Tănase să preia conducerea Realitatea şi să impună modelul BBC, cum mânca rahat mai deunăzi. Mai uitaţi-vă dacă puteţi la ăştia, după ce citiţi stenogramele. Cîîî…

@ Aţi citit integral stenogramele? Atunci vă rog puneţi televizorul pe Realitatea. Acum fuga la toaletă să nu vomaţi pe jos!

@ Dacă v-aţi clătit gura, ia gândiţi-vă de ce înnebuniseră Realitatea şi Antenele când în Strategia de Apărare s-a introdus o referire la pericolul pe care-l reprezintă, pentru siguranţa naţională, campaniile la comanda patronilor trusturilor media. Sper că nu e vreunul pe aici care-şi închipuie că Voiculescu-Felix e un mogul mai de treabă ca Vîntu-Nuş, dedicat trup şi suflet construirii democraţiei şi statului de drept.

@ În locul lui Antonescu m-aş duce învârtindu-ma. Dar n-o să se ducă şi nici liberalii nu o să-l pună pe fugă. Le place la patron! Geoană e dus oricum… Abia aştept stenogramele în care Crin şi Mircea stau drepţi şi uzi când îi ia SOV la măciuci prin telefon.

@ Mă întreb dacă ăştia doi au priceput măcar acum de ce au contribuit la suspendarea lui Băsescu în 2007. O spune şeful lor, Vîntu: din cauza Dosarului acestuia cu Banca Agricolă. De data asta s-or fi prins de ce au iarăşi ordin să-l demită pe Băsescu? Cum nu-i cred în stare de atâta performanţă politică, le dau un pont gratis: Din cauza dosarului cu Popa, de unde provin aceste minunate discuţii telefonice. I-aş pune să scrie de câte o sută de ori, dar sunt deja epuizaţi intelectual după ce au scris textul moţiunii de cenzură. Excelent moment ales pentru depunere. În locul lui Boc, când se va discuta moţiunea le-aş citi din stenograme…

@ M-au sunat Robert şi maestrul Groşan. Le-au venit salariile restante de la Fondul de Garantare după fericita bancrută frauduloasă întâmplată la ZIUA. Mulţumim încă o dată domnu Vîntu! Alo, Procuratura? E la Urgenţă dacă vreţi să-l întrebaţi de sănătate şi în această speţă!

@ După declaraţiile lui Băsescu de duminică, e aproape oficial: PDL îl pregăteşte pe Teodor Baconschi pentru candidatura la Preşedinţie. Exact opusul tipului de politician întruchipat de actualul preşedinte. Udrea a primit nişte mângâieri şi a fost trimisă să stea la coadă. Lui Blaga i-a transmis, ca lui Roman la vremea respectivă: Eşti cel mai bun Vasile!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult