Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roJurnal de Sărindar Jurnal de Sărindar – În care Vântu n-a furat de la FNI şi eu n-am băgat pe nimeni în boală

Jurnal de Sărindar – În care Vântu n-a furat de la FNI şi eu n-am băgat pe nimeni în boală

scris de Ziua Veche
2 afisari

@ Dragi cititori, aflaţi despre noi că suntem sănătoşi, cu excepţia mea, ceea ce vă dorim şi vouă. M-a lovit primul val de gripă, d-aia nici de jurnal nu prea am avut chef. Parcă o caută şi pe Anca, căreia îi doresc să n-o găsească acasă. La noi e bine în comparaţie cu ce e în biroul vecinilor de etaj. La ei doar unul singur a scăpat, deocamdată. Ba, m-au acuzat că i-am băgat în boală. Dar, viceversa de ce n-ar fi valabila?

@ Aflăm despre SOV că iarăşi a fost la Parchet. Cică să întrebăm la SRI de ce. Eu am mai întrebat şi nu mi s-a răspuns: de unde ştie Timabilu domn ce se întâmplă in SRI?

@ Tot Vântu ameninţă cu procese de milioane pe Boc, Udrea şi Voinescu. Şi, de acum înainte, pe ziariştii care vor mai scrie c-a furat banii de la FNI. După modelul de la Realitatea TV, când îmi mai vine să-l fac bandit voi invita câte unul dintre păgubiţi să-l eticheteze. Să vedem, îi convine?

@ Anca a remarcat o schimbare, de când e Stelian Tănase big boss, la Realitatea TV. Băieţii de pe teren sunt la sacou, iar fetele la taior. Eu n-am văzut încă implementarea modelului BBC la postul lui SOV, aşa cum se lăuda noul mahăr la instalare. Ori n-am înteles bine şi BBC va prelua stilul Realitatea, după înscăunarea lui Tănase?

@ Două ştiri pentru foştii colegi de la ZIUA. Aia bunicica: Între 20-26 octombrie să stea acasă că le vin nişte bani de la Fondul de Grantare pentru Plata Creanţelor Salariale. Aia proastă, dar pe care le-o tot dau, e că la masa credală bate vântu. Era să spun, păcatele mele, ca la FNI…Să vedem ce-o să zică şi Popa, după ameninţarea lui SOV.

@ Nici sosirea lui Hayssam nu e de lepădat. O avea şi el ceva de zis, mititelu…

@ Curtea Constituţională le-a dat o veste nasoală „ortacilor” mogulilor, din Sindicate şi Opoziţie. Ei, aş, parcă n-am mai jucat, în 2007, în filmul ăsta. Suspendarea merge mai departe…Vede-i-aş la Guvernare şi că nu măresc pensiile şi salariile bugetarilor. C-aşa le-ar trebui…

@ Prinţul Paul şi Prinţesa Lia au bunurile puse sub sechestru de Curtea Supremă de la Londra, pentru o datorie de vreo două milioane de euro. Naşu Băse a avut iarăşi mână bună.

@ Nici nouă nu ne vine să credem. Vineri, la chioşchiurile de ziare, apare, împreună cu Puterea, numarul 26 al saptămânalului ziuaveche.ro. Hai că suntem perseverenţi…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult