Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roJurnal de Sărindar Jurnal de Sărindar – La Băse la poarta…sunt caşchete abandonate. Da’ mamaia lui Mircea Badea ce o zice?

Jurnal de Sărindar – La Băse la poarta…sunt caşchete abandonate. Da’ mamaia lui Mircea Badea ce o zice?

scris de Ziua Veche
3 afisari

@ Geaba l-au strigat la poartă politiştii pe Băsescu. Geaba au dat cu săpcile de pământ. Marinelu nu a ieşit la geam nici de-al dracului. A transmis prin consilierii săi că, dacă nu-i arată liderii sindicali beletu de la Primărie prin care Oprescu le-a dat aprobare să arunce cu caşchetele în curte la Cotroceni, pot să fiarbă în suc propriu până vor avea tot respectul lui Vântu.

@ Mircea Dinescu, care a patentat “fiertul în suc propriu”, pe când îl sfătuia pe Iliescu cum să procedeze cu golanii din piaţa Universităţii, va fi scos, în această seară, pe sticla mogulului său drag şi talentat la…poezie?

@ Observ că Pelican, peste măsură de indignat de dictatura în care înjură cum îi vine la gură, i-a luat-o înainte. Mie mi-ar fi jenă

@ Ce mă miră? Că poliţiştii nu au făcut încă apel la Ban-Ki-moon, Obama, Barroso, mamaia lui Mircea BadeaSă-l scoată pe dictator din bârlog şi, musai, să le plătească şi ratele la bănci.

@ La Vântu era greu de tot să apeleze, după ce marele bandit s-a ferit joi seara să apara pe post mai mult de 90 de secunde (aproape un minut, ca să citez din miliţianul Roşia din Caracal, care vorbea în 1977 despre durata cutremurului din 4 martie), după ce ne ţinuse ore întregi cu sufletul la gură că va da el un interviu de să stea ţara în coadă. A dat ţeapă, ca de obicei!

@ Ce n-aş da, ce n-aş da, vorba cântecului, să aflu cine l-a şuntat pe Vântu sau, mai bine zis, ce l-a speriat în aşa hal?

@ Să se fi supărat doar pentru că marii ziarişti de la trustul Realitatea i-au trimis-o la interviu pe săraca Marilena? Apropo, aţi apucat să vedeţi, în cele 90 de secunde aproape un minut, cât de albă era biata de ea la faţă?

@ Mai am o ultimă întrebare. Poliţiştii, care şi-au aruncat caşchetele peste gardul Cotrocenilor, vor aplica de azi înainte legea cu capul gol?

0 comentariu

un crestin 18-11-2010 - 02:57

pianul lui Dan Grigore e tambal, Ana Blandiana are gemeni cu Adrian Paunescu, maine cine va urma la rand?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS