Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roJurnal de Sărindar Jurnal de Sărindar – Zi-le domnu Mugur! Dar lui Gigi Becali cine-i tot vinde indulgenţe penale?

Jurnal de Sărindar – Zi-le domnu Mugur! Dar lui Gigi Becali cine-i tot vinde indulgenţe penale?

scris de Ziua Veche
3 afisari

@ Mâine apare pe piaţă numărul 30 al săptămânalului nostru. Chiar ne „învechim”, dar nu ne pare rău. Îl găsiţi la chioşcuri, în interiorul cotidianului Puterea.

@ Guvernatorul a spus în sfârşit ceea ce trebuia spus demult. Îmi pare rău pentru breasla noastră, dar prea a încăput pe mâinile cui nu trebuia. Vîntu, Voiculescu etc. Ce oameni, ce caractere! Băieţi de băieţi, dar îi cam sperie introducerea campaniilor de presă la comanda lor în Strategia Naţională de Apărare. Deh, nimeni nu e perfect.

@ Nouă ne plac profesioniştii care nu au loc pe televiziunile mogulilor. Cum ar fi Adrian Papahagi sau Călin Georgescu.

@ UDMR a prins iaraşi ocazia să-si pună poalele în cap. Legea educaţiei e doar un pretext. Marko e încolţit de ai lui Frunda, cel care e supărat rău pe viaţă şi pe lege de când s-a auzit că are oarece dosar la ANI. Boc, nu ţi-o dădea! Demisia.

@ Citiţi vineri pe siteul şi printul nostru cum a procedat ministrul Mediului, Laszlo Borbely, cu pădurile din Mureş. Obrazul subţire cu cherestoială se ţine!

@ E ziua lui Băse. La mulţi ani!

@ Lui Adrian Păunescu, un gând bun!

@ Cine îl opreşte pe Gigi Becali? Ăsta o zice el ca nu ştiu ce relaţie are cu Doamne-Doamne. Dar până acolo cine-i tot vinde, de prin lumea justiţiei, indulgenţe?

@ De aici am aflat cum au decurs alegerile la americani, pas cu pas.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult