Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roJurnal de Sărindar Micul Ceaşcă şi codul penalilor

Micul Ceaşcă şi codul penalilor

scris de Marin Neacșu
12 afisari

Pe vremea lui Ceaşcă ăl bătrân  era un banc. Se spune că pleacă Ceaşcă prin pieţe să vadă cum trăiesc românii. Se scoală el dis de dimineaţă şi îşi ia cu el doi trei băieţi de încredere şi fuga prin oraş. La un magazin vede o coadă imensă.

Caricatura de CRIV Vecerdea

– Ce e  cu coada asta aici, întreabă Ceaşcă surprins.

– La ouă toa’şu preşedinte, la ouă ştiţi … îndrăzneşte un suptordonat.

– Vă bag pe toţi în puşcărie, am spus să nu mai văd oameni stând la coadă în România, ne arată capitaliştii cu deştu’. Să vină imediat 3 camioane cu ouă aici.

Se dă prin staţie, până să plece  toa’şu, sosesc 3 camioane cu ouă. Mai merge câteva sute de metri, altă coadă aceeaşi întrebare:

-Ce e cu coada asta aici ? O voce pierdută îi răspunde:

-La carne toa’şu, la carne, ştiţi… carnea e pentru export, datoria externă….

–  Ce datorie iesternă, ce iesport, tună toa’şu, cum adică să moară cetăţenii de foame ? Să vină imediat 3 camioane de carne să nu mai văd lumea stând în picioare la coadă.

După altă sută de metri altă coadă. Toa’şu dă în bâlbâială:

– Cum, altă coadă, pe aceeaşi stradă, aici ce se vinde?

– Portocale toa’şu,  portocale.

-Portocale, zice toa’şu încurcat că nu avea de unde să aducă decât din import. Şi ce v-am spus eu, să nu mai văd oameni stând la coadă în picioare? Aşa apar problemele medicale, varicele,  îmbolnăviţi populaţia. Să vină imediat 3 camioane de scaune!

Doamne, ce m-am mai râs de bancul ăsta  pe vremea lui toa’şu. Râdeam pe înfundate să nu mă audă toa’şii  şi vecinii, sub plapomă,  sau aşteptam câte un desen animat duminica, să râd şi eu fără să mă întrebe cineva de ce sau de cine râd. Când am văzut la un desen animat varianta râsului în sticlă, m-am emancipat, aveam în permanenţă o sticlă de lapte la mine şi râdeam la sticlă, mă făceam că mănânc seminţe.

Astăzi, slavă Domnului, nu mai vezi cozi la carne, nici la portocale, nici la ouă, mai ales de când Becali şi Năstase au dat liber la fermele lor de pui şi s-au apucat de tunuri. Astăzi dacă vezi undeva coadă, eşti sigur că e la o promoţie de tigăi din alea de se omoară Bahmuţanca după ele, ceva pomană, la Vanghelioane, sau la zile naţionale la fasole cu cârnaţi. Dar altfel, nimic, s-au îngrijit guvernele postdecembriste să nu mai ducem lipsă de marfă în magazine, doar de slujbe şi bani în buzunare. Singurele slujbe la care mai au acces românii sunt în afara graniţelor  sau cele pentru trecerea în nefiinţă, dar şi alea contra cost. Ce prost a fost Ceaşcă, în loc să aducă marfă, putea să scadă salariile şi nu mai vedea pe nimeni la rând. Dacă nu a avut şi el un Boc în guvern el l-a avut pe Bobu.

Cu toate astea nici guvernele post 89 nu s-au lăsat mai prejos şi dau soluţii tot ca pe vremea lui Ceaşcă, că doar ce naşte din pisică, şoareci mănâncă. Bunăoară, vine madam Richter, Şlitzer, Switzer  sau mai ştiu eu cum şi ne spune că nu vrea să mai vadă coadă în paturile puşcăriaşilor, că sunt prea mulţi la rând la WC, că sunt prea mulţi în pat sau pe cmc de aer expirat. Săraca comisie, nici nu a putut intra în puşcărie să vadă condiţiile de trai din cauza celor care aşteptau la poartă  neavând spaţiu de cazare. Ce face Micul  Ceaşcă ? Construieşte alte puşcării ? Nu. Înăspreşte legile şi pedepsele în aşa fel încât să taie cheful de joacă al hoţilor? Nu. Micul Ceaşcă dă pe ascuns o lege a amnistierii prin care să scoată afară toţi violatorii, hoţii de buzunare, şpăgarii cu mai puţin de 7 ani de închisoare, iar dacă au avut noroc şi să scrie o carte sau să facă fapte bune pe perioada detenţiei ies şi cu dosarul albit. Bravo naţiune, halal să ne fie! De acum încolo, şuţii, peştii, curvele şi politicienii vor trage fără frică, ştiu că legea este mai blândă, nu mai pot fi închişi pentru că nu sunt locuri în puşcării şi iar vine madam Şpilhozen şi trage  guvernul de urechi dacă îi vede mulţi în puşcărie.

Pasul doi, vine  comisia aia MCV, un fel de mă ce-i  pe voi,  dar anagramat şi constată plină de indignare că justiţia ţine dosarele în buzunare, justiţia aia independentă  are prea puţine dosare rezolvate şi corupţia este în floare. Săraca comisie nici nu a putut intra în Ministerul Justiţiei să verifice dosarele din cauza dosarelor care stăteau şi ele la rând să fie rezolvate. Dă indicaţii să nu se mai tergiverseze dosarele, că nu e frumos, se plâng puşcăriabilii că nu pot ajunge în puşcărie să devină şi ei bestselări. Ce face micul Ceaşcă? Dă ordin să se dea cep dosarelor? Da, dar are grijă ca în acelaşi timp  să se modifice termenele de prescriere a faptelor celor mai iubiţi dintre .. politicieni în aşa fel încât dosarele să se închidă singure din cauză de termen iespirat. Pe de altă parte, se îngrijeşte să mai introducă o manţocărie, şi anume puşcăria la domiciliu şi plata zilelor de puşcărie. Şi cu asta a împuşcat doi iepuri dintr-o dată, scapă şi de dosare care se vor rezolva pe bandă rulantă, spre bucuria spilhozenilor care vor nota conştiincios că în 2014 a crescut numărul cauzelor rezolvate cu 300%, dar şi a tunarilor de serviciu care vor da tunuri de zeci de milioane de euro, vor primi câte un an de închisoare cu posibilitatea plăţii şi .. eliberării contracost, un fel de „On parole”, dar la noi se va numi „palavre”.

Deci, după un tun de 20 milioane euro, plăteşti o mită legală de 20 mii euro şi scapi fără o zi de puşcărie, punând la cale un alt tun. Să te ţii zile de puşcărie contra cost de acum încolo. A fost introdusă şpaga oficială în România, tunarii vor negocia direct, pe faţă, ca de la şpăgar la judecător cât îi costă să nu facă puşcărie. Să mai spună cineva că nu e românul inventiv. Şi nu poate nimeni să spună nimic, sistemul e patentat în America şi ţările dezvoltate. Hai bă, ne fac pe noi ăştia din UE?

Dar nu numai ei vor câştiga, va câştiga şi bugetul statului sau al partidelor unde se vor vărsa „cotizaţiile”, dar şi judecătorii care vor încasa şi ei un ce profit din suma vărsată la vistieria statului şi uite toată lumea este mulţumită. Cetăţeanul? Ce treabă are el? Când a contat el, ca să conteze şi acum.  Să îşi cumpere singur scaune dacă nu are, sau să îşi ia laxative la greu si astfel are scaunele asigurate.  De circ se ocupă guvernanţii. Trăiască! Nene Ceaşcă, ai fost tu mare, dar în materie de fraierit eşti copil de ţâţă nene. Te bate micul Ceaşcă la fund şi îţi dă şi 3 ture în faţă. C’eşti nebun?

62 comentarii

Ionut 04-02-2014 - 09:39

Va multumesc!Doar sa facem haz de necaz,dar pana cand?
Poate odata ne vom da seama si ne vom destepta…!

Tache 04-02-2014 - 09:44

Poate organizam niste manifestatii, dupa aceea niste actiuni violente, iar la sfarsit, violenta totala si statala….

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 04-02-2014 - 10:19

Tu , Pro’sTache organizezi pe DNA matta !
Eventual o comisie ,

Nationala a INFRACTORILOR cautati (WANTED) !

Asta este ETALONUL ioncoja Bancrutorul Fraudilos
Exx SECRETAR BOB al PCR …

mircea 04-02-2014 - 10:23

Nu domnilor sa pastram liniste,sa fim intelegatori ca justitia” Basescu-Macovei-Moraru” lucreaza cu sarg si-l cerceteaza pa donatorul de organe care este principalul vinovat de accidentul din apuseni.Acest elemunt retograd care a vrut sa compromita pa tov BASESCU si seviciili ca sa dam rau in MCV.Luluto fate ca lucrezi,ca astie e cu ochiu pa noi,asia noii progeniturili celor vechi

neacsum 04-02-2014 - 10:57

Nu cobi, ca nu ar fi exclus sa aflam ca de vina e donatorul care a facut comotie cerebrala fara sa ceara voie de la parchet.

UnUL 04-02-2014 - 11:11

Cine e de vină pentru accident, vom vedea, cine a fost de vină pentru pierderea a 7 ore până la găsirea avionului, este evident: Cum scriam deja, în 1944, pe vremea telefoanelor cu manivelă, cei 11 supraviețuitori ai unui avion căzut în Carpați au fost găsiți după 3 ore și jumătate, iar SUPRAVIEȚUITORII TITANICULUI AU FOST GĂSIȚI ÎN PLIN ATLANTIC DUPĂ 4 0RE ȘI JUMĂTATE, asta cu mijloacele de reperare din 1912. DUPĂ MAI BINE DE UN SECOL, ÎN ROMÂNIA ANULUI 2014, E NEVOIE DE 7 ORE CA SĂ GĂSEȘTI UN AVION ÎN MUNȚI, TIMP ÎN CARE O FATĂ DE 23 DE ANI MOARE DE FRIG, CU LACRIMILE ÎNGHEȚATE PE FAȚĂ.

pathfinder 04-02-2014 - 11:21

Baaaa Neacsule…
Nu vezi baaa ca asta bate campii ca sa schimbe subiectul?
Asa i-a invatat la scoala aia…
‘Tu-le mama lor!

UnUL 04-02-2014 - 10:59

mirciulică, ești în plin delir, și nici măcar umor nu ai.

digital 04-02-2014 - 11:02

ce-i ofticosule, te simți Luluța sau donatorul ?!

UnUL 04-02-2014 - 11:05

Ce „Luluță”, puișor? Delirezi?

pathfinder 04-02-2014 - 11:23

Nu mai tircula masinilii si ari timp dijitalu’ sa postiezii.
Treci maaa si freaca niste … tabla….
La tinichigerie, acolo!
DA!

pathfinder 04-02-2014 - 11:18

@mircea cap de p…ula
Ce treaba au Basescu-Macovei-Moraru cu codul penal al plagiatorului Tonta?
Sau asa ti-a spus tie aseara Gadea?
Sau Badea?!?
E plin de bolnavi la cap…

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 04-02-2014 - 11:29

@Kkt Finderu ,,,
..Deje(U)ctaBILE, ori esti TAMPIT ,
..Ori esti si ..mai TAMPIT !
CODUL PENAL in cauza si
Metodele de aplicare , au fost
E L A B O R A T E de un grup de
…specialisti in perioada 2009/2010.
In timpul >>FUiVERNARI ,Basescu&BOC
S i , a fost PROMULGATA de BASESCU !
Nu a fost aplicata !(vezi declaratia IMPO,
basecu)
TampitulEEEEEEEEEEEEE!

pathfinder 04-02-2014 - 11:41

Se enerva mahalagioaica.
Bai pirando e vorba de modificarile aduse codului penal de USL.
Asa a devenit codul penalilor.
Hai du-te si te chisa din picioare, usureaza-ti cutia craniana, si dupa aia da-ti cu o cafea peste fata.
Daca nici asta nu ajuta, freca-ti buha de roata carutei.
Habarnisto!

urbos 04-02-2014 - 11:47

Ce vierme prost poti sa fii, rapandulo. Cum mestecati toti acelasi cacat, aceleasi vorbe de imbecili, sceleasi expresii de penibili. Sifilitici ofticati pana la boala pe una bucata post privat! Hahaha! In asa hal sinteti de bolnavi scursuri basiste.

Si apropo rujat cu cacat la cur si gura, Ponta a plagiat codu de la Basescu, ala de l-a promulgat acu ani de zile, este?
Omoara-te ma eczema. Nu-ti uita viermele ala de copil, voma-si-ar matele puturoase.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 04-02-2014 - 11:54

…a …devenit CODUL PENALILOR ,numai ca
P M Victor(IE), nu a facut GIOCCO bahsitului, si
NU l-a OPRIT !
Dupa ce initial a FOST PROMULGAT de
Bah Shitul !
SPANURA-te , faci un
ACT CARITABIL !

pathfinder 04-02-2014 - 12:10

„DNA reactioneaza fata de modificarea Codului Penal de catre USL: Parlamentarii nu vor mai putea fi cercetati pentru luare de mita si abuz in serviciu. Primarii vor putea sa acorde contracte finantate din bani publici sau din fonduri europene propriilor rude”

„O reactie similara a avut si prof. Gheorghe Iancu, fost Avocat al Poporului, care a acuzat parlamentarii ca prin modificarile aduse Codului Penal si-au creat „avantaje enorme” pentru ei.
„Cum de au indraznit sa isi faca un Cod Penal al lor?”, s-a aratat acesta indignat, intr-o declaratie la Digi24.”

„Ce-am facut noi a fost un lucru bun, pâna a pus Ponta mâna pe ele (codurile penale – n.r.) si le-a stricat asa cum strica tot ce atinge. În august nici domnul Boc nu era la guvernare, nici domnul Blaga sau Predoiu, noi eram în opozitie. Eu consider ca tot ce se întâmpla negativ legat de aceste coduri penale, în ceea ce priveste cladirile institutiilor statului, se datoreaza modificarilor din 2013. Au schimbat ce am facut noi, la ordinul baronilor USL. Ponta a actionat ca un executant al baronilor USL si din acest motiv cred ca este un demn urmas al lui Adrian Nastase, chiar daca l-a tradat”

„Modificarile la Codul Penal adoptate de Camera Deputatilor în 10 decembrie 2013 sunt neconstitutionale, a decis, miercuri, Curtea Constitutionala.”

„Asadar traiasca Guvernul USL “cinstit” si Parlamentul “altruist”. Cetateanul onest trebuie sa fie chiar prost de-a binelea sa mai voteze vreodata asemenea specimene.”

A3-ilor….

pathfinder 04-02-2014 - 12:27

@curbos
1. „Ce treaba are 2013 cu 2014?”
Ha! Ha! Ha! Ha! Ha!

2. ” … maimuta … vierme … javra lingatoare de blide … Animal penibil … javra … taratura”
Cam asa se intampla cand un antenizat ramane fara argumente.
Dar e stapan pe situatie!!!
Bolnavule…

urbos 04-02-2014 - 12:32

Nu vezi ma sifiliticule cu ce te prezinti? Hahaha! Cu modificarile care nu s-au facut! Nu vezi cat esti de cretin? Cretinule!

urbos 04-02-2014 - 12:34

Iar cuvintele alea nu erau argumentele vierme, argumentele ti-le-am dat, alea reprezinta concluzia.

pathfinder 04-02-2014 - 13:03

@curbos
„Micul Ceasca da pe ascuns o lege a amnistierii … iar daca au avut noroc si sa scrie o carte sau sa faca fapte bune pe perioada detentiei ies si cu dosarul albit.”

„Da, dar are grija ca în acelasi timp sa se modifice termenele de prescriere a faptelor celor mai iubiti dintre .. politicieni în asa fel încât dosarele sa se închida singure din cauza de termen iespirat.”

urbos 04-02-2014 - 13:11

Despre ce gavaresti ma acolo?
Ce legatura au ma tampa citatele alea cu subiectul?
Doamne fereste!

pathfinder 04-02-2014 - 13:19

Ha! Ha! Ha! Ha! Ha!

curbos:
„Ce legatura au ma tampa citatele alea cu subiectul?
Doamne fereste!”


Citatele alea tampe sunt din articolul:
„Micul Ceaşcă şi codul penalilor”
Scris de : Marin Neacșu

pathfinder 04-02-2014 - 13:21

Ha! Ha! Ha! Ha! Ha!
Nu ma pot abtine!

Adica unde postezi tu acuma incurcatule….!

Ha! Ha! Ha! Ha! Ha!

urbos 04-02-2014 - 13:26

Ma cracanatule, stiu ca-s citate din Neacsu.
De ce belesti fasolea? De proasta ce esti. Nu citatele erau tampe tampo, tu erai tampa.
Care era legatura citatelor cu subiectul?
Nu vezi ca esti prost de mori? Amaratule.

pathfinder 04-02-2014 - 14:30

Iar au taiat astia…
Pe scurt: esti pe langa.

P.S. Vezi mai marlane daca folosesti cuvinte nepotrivite…?

pathfinder 04-02-2014 - 11:16

„Poate odata ne vom da seama si ne vom destepta…!”

Carevasazica:
1. Inca nu-ti dai seama.
Dar stii ca ai sa-ti dai seama candva…?!?

2. Inca nu te-ai desteptat.
Nici nu ai sa te destepti pentru ca, simplu, esti prost.

3. Vorbesti la plural.
In numele poporulu’?
Talambule!

urbos 04-02-2014 - 19:00

Ma cracanatule, de ce belesti fasolea? De proasta ce esti. Nu citatele erau tampe tampo, tu erai tampa.Sa-ti moara familia si sa-ti ingropi copilul rogojina ! Ma trogloditule, nu te mai ajuta mintea
Care era legatura citatelor cu subiectul, vezi ca trebuie sa repet unuia retardat ca tine?
Nu vezi ca esti prost de mori? Amaratule. Dar mori odata ji dane !

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 04-02-2014 - 11:47

Din ,,respect” pt . distinsul Nea …Caisa care a cautat /reusit (ca de obicei)
sa gaseasca/ReGaseasca) adevarati vinovati in randurile …allo-alogenilor
De faktura F Mm I, Richter, swaitzer,eventual switzer…land)
Nenea apv-istu , cauta NUMARUL Mare de infractori in
Genomul human al …Preacinstitului Neam de la Traian si PiurePista !

pathfinder 04-02-2014 - 15:32

Micul ceasca si penalii USL isi continua agenda netulburati!
Revizuirea Constitutiei: Interceptarile se fac numai in procesul penal, procurorul nu le mai poate dispune.
Sursa: hotnews

Ha! Ha! Ha! Ha! Ha!
Acuma baga ideile lor penale in Constitutie!!!!

Cateva comentarii interesante:
1. „ar mai trebui ca procurorii sa aiba obligatia sa ia legatura, inainte de proces, cu suspectii, sa le prezinte probele si sa-i determine sa -si stearga urmele, iar daca nu reusesc, procurorii sa declare ca probele au fost obtinute ilegal…”

2. ” Devine tot mai clar
Ca acest parlament este acolo doar pentru a-si apara propriile interese, furtisaguri si mafioto-securistii care le stau in spate … iar acum au ajuns sa poata schimba pana si Constitutia tarii…”

3. „Legile, mai nou, sunt facute pentru infractori.”

Si tot asa….

pathfinder 04-02-2014 - 15:43

Interesanta paralela:
„ma intreb cand prind un sofer beat, nu pot sa-i puna fiola sau sa-i recolteze sange decat dupa ce incepe procesul?
mare ti-e gradina… si multi „destepti” au votat alti „destepti”… „

digital 04-02-2014 - 18:36

așa e bă găozule, da ia zi-i când o fut pă mătta, pot să-i pun prezervativul pe bot?!

ValVerde 04-02-2014 - 18:37

Ce faci, bai papagalule, iti aduci contributia ??

digital 04-02-2014 - 18:43

nu, doar mi-o înmuiam în gura mătti, că prea-mi erea tare !

ValVerde 04-02-2014 - 18:51

Iti aduci contributia cu ce poti si tu….

digital 04-02-2014 - 18:54

ca și mătta dealtfel, cu ce poate și ea !

UnUL 04-02-2014 - 18:56

Obsesia mamelor la cei ce au fost avortați.

ValVerde 04-02-2014 - 18:59

Nu l-a iubit mama lui cind era mic…acu’…putem noi s-o invinovatim ?

UnUL 04-02-2014 - 19:27

Nici vorbă. Dacă l-ar fi iubit, ar fi fost un miracol.

UnUL 04-02-2014 - 18:53

@Pathfinder
Cretinul ăsta de degețel nu pricepe despre ce e vorba și atunci, ca să-și aducă și el o „contribuție”, vidanjează pe forum mârlănii și vulgarități. Atâta știe, atâta face.

digital 04-02-2014 - 19:00

pathfinder
04-02-2014 at 15:43
Interesanta paralela:
“ma intreb cand prind un sofer beat, nu pot sa-i puna fiola sau sa-i recolteze sange decat dupa ce incepe procesul?
mare ti-e gradina… si multi “destepti” au votat alti “destepti”… “

băi boilor, a-i pune fiola după ce ai constat că un șofer este sub influența băuturilor alcoolice nu seamănă deloc cu ascultările făcute la plezneală, dar voi ca niște sclavi, iobagi și alți cretinei vi-ați suge-o singuri în memoria kiorului1
să v-o sugeți bine și reciprok, bă retardaților, până vă vine mintea la normal !

UnUL 04-02-2014 - 19:31

„La plezneală” faci și spui tu orice; astea numai „la plezneală” nu erau făcute.

ValVerde 04-02-2014 - 16:19

Stai ca apare boul salut sa explice cum e cu drepturile individului si cum se aplica legea in „tarile libere”
Anunti banuitul ca i-ai deschis urmarire penala, dar nu-i spui cind ii asculti convorbirile hahahaha

E de ris daca n-ar fi de plins….

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 04-02-2014 - 16:22

…asteptam, PROVINCIA !

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 04-02-2014 - 16:24

…beneficiezi de o …
Singura ,scuzzy !
Daca recunosty in …poblik ;
Ca ai ajuns …CAPTIV
In vagineta !

ValVerde 04-02-2014 - 16:28

Haha, eu stiu sa ma pazesc si sa previn.
De ce crezi tu ca ti-am cerut proteza dentara inainte de ultima noastra intilnire (si am aruncat-o sub pat, la moatan)???

Penis captivus in vagin e un mit, dar penis captivus in gura, mai ales cu dintii tai aia din aur (si argint la maselele din spate) e o realitate.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 04-02-2014 - 17:01

Ha ha stiuurlubaticule !
Esti in PRAGUL ,
Dementei senile ,
Ai uitat ,
Scena se petrecea cu
Mache !
Decedat ,
In conditii , neelucidate deplin !

A fost gasit , vidat !

Nu ,cumva ?!?

urbos 04-02-2014 - 16:36

In plus, numai pentru dementi ca voi, taraturi subumane, in regimului unui excremet ca Basescu, dictatorial, convorbirile sint probe.
Convorbirile NU SINT PROBE ma secaturilor. Ascultarile ar trebui sa aiba doar rostul de a prinde infractorul in flagrant sau de a capata informatii pentru a gasi probele. Convorbirile in sine, NU SINT PROBE! Decat in regimul unuia ca Basescu, unde poti fi arestat pe baza de ce-ai spus, sau ce interpreteaza procurorii ca ai spus.
Cum va suportati ma infectiilor asa prosti si ticalosi?
Moartea e ceea ce meritati.

UnUL 04-02-2014 - 18:02

CRETIN INCURABIL !

ValVerde 04-02-2014 - 18:32

Da, e genetic la limbricul isteric.
Trebuie sa fii cu neuronu’n pioneze ca sa declari ca inregistrarea convorbirilor nu constituie proba la proces.

Daca banuitul spune ca nu l-a cunoscut, sau nu a vorbit niciodata cu un complice, inregistrarea convorbirii dintre cei doi ESTE proba.

Si asta e doar un exemplu…exista numar nelimitat…dar cum spuneam, prostia marlaneasca nu are simtul ridicolului. De aia e prostie !

Antibasistul 04-02-2014 - 18:48

PORCI BASISTI, DUMNEZEU se va caca CURIND PE VOI TOȚI, STIRPITURILOR, AMIN!

UnUL 04-02-2014 - 18:55

Un adevărat credincios (ortodox?): își încheie trei rânduri de mârlănii și trivialități cu „Amin!”

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 04-02-2014 - 19:00

RECIDIVEZI –
Iarasi , o futzi pe ,,ma-ta”cu
ORTODOXIA , ma’h scursoare lugubra si
sinistra de pe Somes !
Iarasi !

ValVerde 04-02-2014 - 19:02

Mai Huhule, de unde ai tu cunostinte despre produsele stomacale si frecventa scaunelor lui doamne-doamne ?
Si de unde stii programul Lui de mers la buda?

Daca e constipat ?

urbos 04-02-2014 - 19:19

Nu constituie ma secatura, alea sint vorbe goale lindic ridicol. Alea sint prezente in dosar pentru a justifica actiuni ale procurorilor, de exemplu perchezitii, filari, organizari de flagrant.
Ce sa stie semidoctul format in comunism?

Iar in exemplul pe care il dai tu acolo, ca un handicapat mintal, aia e proba ca minte nea ala, cretinule, nu ca a facut fapta de care e acuzat(daca e acuzat de ceva, capoate e un martor). Deci nu te poate baga la bulau pe baza ca ai zis ca nu-l cunosti pe nea caisa.

Si da tampitule, ca vad ca nu intelegi esentialul, e proba doar daca telefonul ala reprezinta chiar fapta, de exemplu daca dai telefon sa anunti la misto un atac cu bomba, sau ameninti victime prin telefon, sau hartuiesti pe cineva prin telefon. dar nu despre asta era vorba aici, unde problema sint arestarile facute de niste procurori dementi, ca incomunism, dor pe ce spune careva in telefon.

Si mai pe scurt, ASCULTAREA e doar un MIJLOC de obtinere a probelor, NU O PROBA! Caci au fost vremuri vierme, cand oamenii faceau aceleasi fapte, dar NU EXISTAU TELEFOANE! Pricepi ma lindicule?
Esti o nulitate absoluta, un retardat frustrat si necitit. In plus, si slugoi in ultimul hal.

UnUL 04-02-2014 - 19:34

C u r Bubo, de când ești tu dottore în drept?

UnUL 04-02-2014 - 19:34

„BUBOS”, evident!

ValVerde 04-02-2014 - 19:38

@UnUL

E un idiot perfect, fara cunostinte bazice de drept. Le canta dupa ureche.
Bineinteles ca ignoranta nu-l impiedica sa faca spume pe forum crezind ca zice ceva…

Nu merita sa-mi pierd timpul cu o secatura.
Nu are nimic de zis.

urbos 04-02-2014 - 19:40

Ai spus ceva vierme ca sa pretinzi ceva, lindic? Doar ai mancat niste cacat.
Taratura dreacu sfertodocta.

ValVerde 04-02-2014 - 19:42

🙂

UnUL 04-02-2014 - 20:55

Buboșel, a spus un adevăr dureros. Nu pentru tine, care ești un nesimțit, ci pentru România care are asemenea cetățeni care îi spurcă solul.

UnUL 04-02-2014 - 18:24

P.S. Îmi place chestia aia cu „EXCREMET”ul. Vine de la verbul „a se screme”?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult