Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roJurnal de Sărindar Partide mici care se dau fete mari

Partide mici care se dau fete mari

scris de Marin Neacșu
10 afisari

Mare scandal mare în PMP, cel mai mic partid politic. Mic mic, dar cu pretenții mari. După divizarea PDL, atunci când Băse, supărat că PDL-UL lui drag i-a tras clapa și a ales la conducerea haitei  un buldog în loc să aleagă o cățea, s-a lepădat cu lacrimi în ochi de ei și a decis înființarea unei mișcări populare cu pretenții de partid pe care să i-l facă cadou parașutistei,  unii dintre ”telectualii” vechiului partid s-au lepădat de Blaga și au trecut la mișcare gândind că o să facă mușchi sau că dacă și-i încordează, îi bagă cineva în seamă.

Nu le mai pomenesc numele acestor indivizi care fie din teamă, știindu-se la mâna marinarului, fie din obediență congenitală, fie din speranța că vor prinde marele loz în micul partid au defecat la noua structură, nu merită. Mulți din ”rasații” fostului PDL au crezut că totuși pleșcoianca  nu va fi promovată la conducerea partidului, nici propusă la președinție, toți o vedeau așa cum o văzuseră până atunci, o blondă care venea uneori la Cotroceni să alimenteze, sperând că reprezintă doar un capriciu al lui Băse și până la urmă acesta va alege la conducere un bărbat adevărat. Greșeală, Băsescu a făcut o adevărată pasiune pentru salamul săsesc de Pleșcoi, s-a îndrăgostit de ”S”-ul și”R” – ul  pe care oricât și le-ar masca, blonda  nu le poate ascunde. Deci ”point of no return” sub acest aspect, toți masculii din PMP trebuie să ”aknowledge this”. Doi dintre ”greii” teamului deja au prins ideea și s-au retras din cursă. Oricât ar fi alergat, tot pe locul 2 ieșeau și ei au pretenții. Cine mai rămâne, ori nu are pretenții, deci personalitate, ori se consideră sub toate aspectele sub parașutistă și își acceptă poziția de veșnic supus în cadrul haitei.

Prințul fermecat

Ultimul ieșit din cursă nu neapărat din cursa politică cât din cursa lui Băsescu, este domnul Baconschi, fostul ministru de externe, un tip cu pretenții intelectuale așa cum se lăuda prin martie 2013, când se lepăda de buldog și pupa pupa marinarului: ”Deşi am lucrat, ca diplomat, cu multe guverne şi cu toţi cei trei preşedinţi ai României post-comuniste, m-am ataşat de Traian Băsescu, atât ca persoană, cât şi ca politician. El a câştigat atâtea victorii cu sprijinul PD şi mai apoi al Alianţei DA, însă şi cu suportul, după mine esenţial, al elitei intelectuale cu vederi de dreapta. Fără “noi ăştia” – de la 22 şi GDS, până la Alianţa pentru un Parlament Curat, fără societatea civilă, fără Pleşu, Liiceanu, Patapievici şi atâţia alţii, proiectul de reformă a statului şi fixare a ţării în UE şi NATO nu ar fi fost lansat cu atâta legitimitate, entuziasm şi speranţă comună.”

De fapt, telectualul Baconschi era foarte priceput în pupături politice în pupa sau prora celor aflați pe val. În 2010, când Elena Udrea era votată șefa pedeliștilor bucureșteni, Teo se declara fermecat:

„Eu, Elena, sunt foarte bucuros să lucrez cu tine. Trebuie să faci eforturi monumentale ca să nu cazi sub farmecul tău, în calitate de coleg. Eşti inteligentă, eşti frumoasă, eşti tenace, ai anduranţă la mediul general dezgustător al politicii româneşti şi nu te deranjează vecinătatea oamenilor de valoare, ceea ce înseamnă că vei putea face cu oricine echipe de valoare şi PDL are probabil nevoie de acest lucru”Acum nu știu dacă cuvintele sale erau sincere sau doar un copy-paste după declarațiile făcute altor persoane fermecătoare  cu care a lucrat la externe.

Ciao bambina

Ultimele evenimente arată că domnul Baconschi tratează și partidele așa cum tratează femeile: le face declarații de dragoste și le iubește atâta timp cât primește sau speră să primească ceva, apoi când dispare interesul dispare și dragostea. Marți 08.07.2014, telectualul Baconschi a divorțat de PMP, nu fără a scoate lenjeria fostei iubite pe sârmă: „În acest rezumat nu intră mii de detalii: lovituri interne, nedreptăți, abuzuri, umilințe. Nu intră nici tensiunile din PMP, după ce Florin Popescu ieșise – la un prim scrutin intern – cap de lisă sau pentru cei 100. 000 de euro care mi-au fost ceruți, cu scandaluri și insulte, pentru a fi „tolerat” pe locul 3 (considerat eligibil): evident, nu aveam de unde să „scot” o asemenea suma…”

Secretul lui Polichinelli

Presa a sărit imediat în sus, nu atât pentru lipsa de eleganță a ”rasatului” diplomat care își sufla nasul zgomotos și abundent pe pagina sa de FB, cât ”mirată” că în România anului 2014, locurile pe listele de candidați ale partidelor se cumpără. Ce să vă povestesc, nu știa nimeni asta, nu se mai întâmplase, este o noutate, fetele mari au căzut pe spate. Câtă prefăcătorie, cât orgasm mimat pe unele televiziuni. Imediat doamna Udrea, șefa de partid a sărit în sus, spunând ceva de sponsorizări iar domnul Baconschi, realizând că nu poate proba ceea ce a spus și a vrut să spună, o dă la întors și se ”explică” : ” Repet ceea ce am declarat adineori la Hotnews, ca să curmăm speculațiile de tip „scandal du iz de corupție în PMP”. Li s-a cerut candidaților să obțină sponsorizări legale pentru a finanța campania, nu să vină cu geanta la cineva. Orice altă „interpretare” a spuselor mele e scoasă din context în mod abuziv”.

Să îmi fie cu iertare, dar dacă nici fostul șef al diplomației nu se mai poate exprima coerent și face declarații confuze care pot fi interpretate greșit, atunci domnul Baconschi nu prea avea ce căuta să ne reprezinte pentru că asemenea declarații ne puteau costa. Cred că trebuie să se facă o verificare a tuturor declarațiilor și acordurilor întocmite și semnate de domnul Baconschi, pentru a ne asigura că nu există și pe acolo astfel de  scăpări interpretabile.

Pe mine însă această precizare a domniei sale nu m-a convins, cu atât mai mult cu cât am dovada, sau mai bine spus, declarația unui alt fost membru al PDL, plecat din partid din cauza aceleiași parașutiste, care declara fără jenă, dar și fără teamă, că partidele politice obișnuiesc să stoarcă bani de la candidați pentru a fi puși pe listă iar poziția era stabilită în funcție de ”cotizație”. Iată ce îmi declara într-un interviu domnul Antonie Solomon, legat exact de subiectul ”bani pentru locuri eligibile”: ” Da, eu ştiu că sumele care se dădeau pentru accederea pe poziţii eligibile pe liste de alegători ale partidelor, erau mult mai mari. Acum e mai greu să fii ales după sistemul acesta uninominal. Dar sumele erau mult mai mari. Ştiu cazuri concrete aici în Craiova de oameni care făceau parte dintr-un anumit partid şi sperau că dând bani să ajungă pe locuri eligibile. Se poartă asta.

Asta spune Antonie Solomon în campania din 2012 când apăruse scandalul cu Dan Diaconescu care ceruse conform unor declarații, bani pentru cei care doreau să candideze. Înainte apăruse un alt caz la Pitești, deci problema nu e nouă, nu e o inovație a unora dornici de senzațional, efectiv se practică și atunci nu înțeleg de ce atâtea mofturi și crize de pudibonderie când treaba este clară. Că îi spui sponsorizare, că îi spui cotizație, că îi spui șpagă, rezultatul este același, cu cât suma este mai mare cu atât locul pe listă este mai sus. Partea proastă este că la partide oficial se înregistrează numai o mică parte din suma declarată, dar proporțională  procentual cu cea reală, în așa fel încât toți pretendenții să știe de ce este fiecare acolo unde este. Asta ca regulă generală. Au fost și sunt însă și cazuri de persoane care nu au cotizat, pentru că numele lor spunea ceva și aducea imagine și un loc într-o circumscripție în care șansele partidului erau mici. Așa a ajuns actualul senator Cristiana Anghel să candideze contra lui Solomon, într-un colegiu de care fugeau toți pesediștii care oricâți bani ar fi adus, nu îl puteau egala pe Solomon și ar fi fost făcuți praf imagologic. Pe Cristiana Anghel însă Solomon nu a putut-o distruge, nu avea ”mâner” și a considerat-o o pradă ușoară, pentru că nici bani de campanie nu a avut, PC-ul a aruncat-o acolo și cu asta basta, mai mult au muncit pentru ea cei din stafful  lui Olguta. Să nu uit, în scandalul din PP-DD se vorbea de o sumă de 60000 de euro pentru un loc eligibil. Domnul  Baconschi  ar putea fi supărat sub acest aspect, pentru locul 3 suma de 100000 este cam mult, dar să nu uităm că este totuși vorba de partidul lui Băsescu, nu de cel al lui DD, iar în familia Băsescu sumele se ridică la peste 250000 euro.

Deci fetele mari din partide și media care încearcă acum să răcească ciorba spunând că de fapt nu e vorba de șpagă, ci de sponsorizări legale, să lase ciocul mic, dacă legea partidelor politice admite aceste mânării, nu înseamnă și că este corect ceea ce se întâmplă, înseamnă doar că partidele au făcut și votat o lege strâmbă care le permite să ia șpagă legal.

56 comentarii

urbos 12-07-2014 - 12:22

Sterge, sterge, ca ma bucur cu ata mai mult vazand javrele basiste cum se mananca intre ele. Hahaha! Omorati-va!

pathfinder 12-07-2014 - 13:52

Turbatule…

pathfinder 12-07-2014 - 13:45

1. Un rahat de articol despre un partid care nu este la guvernare.

Intrebat de ce nu scrie despre Felix, maresalu’ Neacsu declara pompos deunazi:
„De ce sa vorbesc despre procesul lui Voiculescu? Ce treaba am eu, e presedintele meu, stabileste el politica externa a tarii? Nu dragule, pe mine ma intereseaza cei care imi influenteaza viata.”

Carevasazica PMP ii influenteaza viata maresalului.
Pai cum altfel daca o viseaza pe Nutzi noapte de noapte?
Sau pe Baconschi?
Bulangiu Neacsu asta…

2. „Mare scandal mare în PMP, cel mai mic partid politic.”
Neacsule, da’ de urmatoarele partide ce spui?
Partidul Conservator
Partidul Ecologist Roman
PNTCD
Partidul Verde
Partidul Noua Republica
Partidul Dreptatii Sociale
Partidul Alternativa Socialista

Astea-s mai mari decat „cel mai mic partid politic”?
P-onoarea ta de maresal?!?
Mai, mai, mai…

urbos 12-07-2014 - 13:52

Asa vorbesti tu vierme despre partidul Marelui Carmaci?

Labuta trista, ce se intampla in partidul ala de cacat, caci asa e, e de cacat, are relevanta, caci arata ce se intampla in troaca Kiorului. Iar Kioru vostru imputit inca spurca locul la Cotroceni. Pricepi javra mica si slinoasa?

pathfinder 12-07-2014 - 13:58

Ce logica imbarligata ai filozofu’ lu’ mamuca…
Sa-ti bagi chisioarele nu alta!
N-asa ca si tie iti influenteaza viata PMP-ul?
Ha! Ha! Ha! Ha! Ha!

urbos 12-07-2014 - 14:07

Doar scarba de ma-ta a putut fi mamuca, acolo in Ucraina…
Vrei sa-mi faci sila de tot gavaresti de ea?

Ti-am spus avortat fara creier, ce se intampla in cloaca Kiorului intereseaza, dreapta unita a poolii, infuenta poolii a Maritului in viata politica, ce fac sobolanii, cat de repede se scufunda corabia, unde se duc scursurile care acuma se dezic de Kior etc Pricepi ma idiot IT? E vorba de miscari care vor avea importanta pentru ce se va intampla in viitor.
Infractiunile care ies a iveala in aceeasi cloaca, dau semnale despre cum se vor pozitiona institutiile aservite etc.
Retardat oropsit.

pathfinder 12-07-2014 - 14:17

🙂
Bine filozofu’ lu’ mamuca.
E clar.
Si tie iti influenteaza viata Nuzti.
Unde mai pui ca-ti stabileste si politica externa!
ninooo-ninoooooo-ninooooooooo

neacsum 12-07-2014 - 20:59

Ce treaba ai tu cu celelalte partide nesemnificative? Pana una alta PMP are reprezentanti in Parlamentul European, deci imi poate influenta directia. Nu am auzit ca Noua Republica, sau partidul verzilor,sau alte alternative.Dar observ ca pe tine te doare PMP. Daca itie partidul de suflet, nu te mai invarti pe langa Vioiculescu sau pe langa Neacsu, spune frate ca cine nu il lauda pe Basescu si nu se leaga de opozantii lui, nu e bun de nimic.

pathfinder 12-07-2014 - 21:04

Bai tampila,
1. Tu ai spus ca „e cel mai mic partid politic” ceea ce nu este.
2. Tie iti poate influenta directia orice din cate se pare.
3. Tu ai scris despre PMP deci pe mata te doare bai ilogicule.
4. Poti critica pe cine vrei tu, nu la asta m-am referit. E interesant bai logica de bariera ca tu nu critici pe aia de „guverneaza” ci pe ailalti?!?
Cat de debil esti maresale?

Bleah…..

Ereticul 12-07-2014 - 21:20

Probabil ca expresia corecta si completa ar fi ” cel mai mic partid politic cu reprezentanti in PE”. Cat despre critica, sa fim cinstiti, dl. Neacsu i-a „injurat” in alte articole si pe guvernanti.

P.S. – Un pronostic pentru meciul din seara asta?
P.P.S. – Ce parere aveti despre „se cearta 2% cu 6%” ?

ValVerde 12-07-2014 - 21:28

Brazilia, 2:1. De mila Olandei, ca sa nu-i omoare lumea pe brazilieni

Cind 2% se cearta cu 6% cistiga Basescu !!

pathfinder 12-07-2014 - 21:30

Ma enerveaza retorica goala cateodata.
N-am sa-mi cer scuze Neacsului pentru ca stie ce-i reprosez de fapt…

Sper sa fie multe goluri.
2 -2 e multumitor? 🙂

Nu ma intereseaza cearta.
Eu unul as desfiinta PMP-ul asta…

Antibasistul 12-07-2014 - 21:30

4-1 pentru Olanda!

Ereticul 12-07-2014 - 21:39

Pe mine m-ar distra un 5-0 pentru Olanda, s-ar mai face dreptate o data fata de o echipa tinuta in viata de arbitri si noroc porcesc. 2=2 nu se poate termina decat in minutul 90 sau 120.
Despre „cearta” sionistului cu santierista, in nici un caz nu castiga basescu. Castiga in schimb opinia publica, atunci cand mai sunt expuse niste rufe murdare in public. Personal astept si noi declaratii picante din partea „buldogului”. Se prefigureaza un show pe cinste 😉

pathfinder 12-07-2014 - 21:48

2-2 dupa 90 de minute.
La asta ma refeream.
Dar nu m-ar supara un 5-0 pentru Olanda… 🙂

neacsum 12-07-2014 - 22:34

Nu am criticat pe cei de la putere ? Ori esti beat, ori vorbeste gura fara tine. Acum cateva zile spunea cineva spunea ca sunt basist. Tu acuma spui ca nu ii critic pe crtic pe cei de la putere.Aveti orbul gainilor, sariti toti in sus cum lovesc in cei care va platesc pe voi sa injurati pe aici. Macar aveti putintica decenta si nu mai debitati enormitati. In ceea ce priveste schimbarea directiei, daca tu nu vezi cum niste neica nimeni niste analfabeti de profesie auto iti face si voteaza legi si iti baga mana in buzunare pe taxe si impozite inseamna ca iti meriti soarta.Normal ca ma doare PMP pentru că are pretentii de mare partid , coagulator care peste doi ani va vrea sa intre in guvern.Dar pe tine nu te intereseaza, pe tine te poate conduce oricine, tu nu te lasi ”influentat!”, tu esti tare pe picioare ca fularul.

urbos 12-07-2014 - 22:43

Zi-i boarfei ceva de Voiculescu, asta e durerea ei. Ca Voiculescu e si presedinte si prim ministru si procuror DNA si judecator la CCR, e cel mai la putere dintre toti. Iti explica tampa.

pathfinder 12-07-2014 - 22:57

Domnu’ Neacsu ia uita-te matale pe loguri si vezi de la ce IP postez de obicei. Crezi ca aia ai lui Baxe pot sa plateasca mai mult decat aia care ma platesc la slujba?
Get serious…
I mean, get real…

Spui ca-i critici si pe aia de la putere.
Adevarat.
Dar tu pari obsedat de Baxe si cam atat.
Largeste cadrul.
Cel putin asta e ce iti reprosez eu.
E drept, cateodata foarte dur.
Dar m-am saturat de retorica goala, vezi mai sus.
Si de jumatati de adevaruri.
Si de minciuna prin omisiune.

Ma doare undeva de PMP.
Da’ matele, om in etate, poti, daca vrei, mai mult.

urbos 12-07-2014 - 23:07

Hahahahaha!
Te plateste sa freci menta pe net ma caricatura? Hahahaha!

Pe de alta parte, ma gunoiere, o sluga de-a lui Basescu a fost platita cu 28000 de euro pentru 4 texte, numite articole. Ce spui? Esti mai bine platit?
Si de unde crezi ma javra ca-s platite toate jegurile alea cu audienta minuscula, de la Turcescu la Rares Bogdan, de la Pora la Mircea Marian?
N-are regimul Kiorului bani, auzi la neghioaba! Ma scursura ma!

neacsum 13-07-2014 - 00:02

@Pathfinder
Hai sa facem altfel. Aici la Ziua Veche eu nici nu fac plotica redactionala, , nici nu am posibilitatea sa verific sau sa caut IP-uri sau sa cenzurez sau monitorizez comearentarii.Deci nu ma pune pe mine sa verific chestii de genul asta pentru ca chiar daca as putea nu m-ar interesa, In al doilea rand, daca vrei sa vezi care este scorul intre Ponta si Basescu la articole, scrise de mine, intra pe cuiul catarii, acolo unde imi postez toate articolele, pentru ca aici apar doar cam un sfert din ele si nu eu le selectionez. Vei constata ca -recunosc e doar o intamplare-daca tastezi numele Ponta iti apar cam 450 de articole iar daca tastezi la cautare numele Basescu, sunt cam tot 450. Deci nici sa fi frut nu se putea mai echitabil. Asta la o prima strigare.

milosu' 13-07-2014 - 20:13

tot idiot ramasasi……………

ValVerde 12-07-2014 - 15:11

Bravo Vilvoi !
Sa nu votezi cu ei !

BULA 12-07-2014 - 15:31

Te-ai intors din concediul medical ? Cat de des ti se repeta crizele de isterie ? Cand iei sula zdravana te simti mai bine ?

pathfinder 12-07-2014 - 16:01

Mai mosnege, lasa matale chestiile cu „sula zdravana”!

urbos 12-07-2014 - 16:05

Nephootutele iar s-au simtit lezate. Dai intr-una zbiara doua…

pathfinder 12-07-2014 - 16:08

1. Se spune nefutut. Asa ca tine.
2. Nu zbiara nimeni. Ti se pare.
3. Filozofu’ lu’ mamuca…

urbos 12-07-2014 - 16:11

Baga-ti ceva in cur repede, ca esti mai prost ca de obicei, ma cacareaza. O sa vezi ca-ti mai revii.

pathfinder 12-07-2014 - 16:15

1. Ai incercat?
2. Functioneaza?
3. De asta esti asa artagos?
4. Filozofu’ lu’ mamuca…

urbos 12-07-2014 - 16:17

Vai de capatana ta de imbecil chinuit.
Cine zici ma ca te-a angajat pe tine? Hahahahaha!

ancuta 12-07-2014 - 16:20

π7deto,
du-te dracu’ si-ti ia paleativele!
Mori scarna dracu’!
O sa vin, scarno, cu var nestins, o basculanta, scarno, sa torn pe mormantu’ tau, π7deto.
Apoi apa. Multa!

ValVerde 12-07-2014 - 16:21

Se incrinceneaza in experimente nereusite.
I-a intrat in cap ca introducerea de obiecte solide in terminatia colonului care se mai numeste stiintific „cur” ii amelioreaza numeroasele angoase.
Continua sa experimenteze cu o pasiune demna de o cauza mai buna, nu functioneza si angoasele-i cresc. Drept pentru care mareste frecventa experimentelor, care ii accelereaza obsesiile care ii cresc nefericirea…e o spirala diabolica care se va termina prost, cu ceva hemoroizi perforati.

Sa-l vezi atunci cum ia armele impotriva lui Basescu !

urbos 12-07-2014 - 16:28

Ia uite-l si pe lindic, il chinuie creatia din nou, ce mai jale, ce mai zbucium.
Lindicule, tu nu mai stii nici pe unde te caci, de la suncile alea rasfrante care te imobilizeaza la pat, daramite sa-ti mai bagi ceva in cur. Sfatul era doar pentru scafarogu ala rujat, care poate.
Apropo, ca vad ca incepe retardatul sa te idolatrizeze, tu esti mamuca lui, este?

pathfinder 12-07-2014 - 16:31

Lindic in sus, lindic in jos!
Freaca mai curboase!
Freaca!

urbos 12-07-2014 - 16:34

Suge-i tu lindicu lu mamuca zisa valverde, ca e uscat si atarna ca motul curcanului de-atata nefrecventare.
De ce nu-i faci o bucurie concreta? Cat crezi ca valoreaza ajutorul asta al tau virtual?

urbos 12-07-2014 - 16:36

Si nu ma mai copia, esti prost.
Nu inventati nimic la multinationala aia? Asa va invata?
Totusi cine zici ca te-a angajat pe tine ma? Hahaha!

pathfinder 12-07-2014 - 16:46

OK.
Vad ca asculti sfaturile.
Ai frecat dublu.
Acu poti sa-ti dai ochii peste cap.
La propriu!

ValVerde 12-07-2014 - 16:02

@Bula

In cap, o voce iti canta:
Ce pla mea…ce pla mea !!!

digital 12-07-2014 - 15:54

mic mic, dar cu pheeezdhhhoiul lărgit!

Pribeagul 12-07-2014 - 18:27

🙂

Pribeagul 12-07-2014 - 18:30

Ce mizerie au lasat in urma basistii astia!

La spartul tirgului se vede ce a reprezentat Bsescu in viata romanilor: un rahat pe bat, pavoazat, prezentat si vindut romanilor ca zahar pe bat.

Ce porcarie!

Pribeagul 12-07-2014 - 18:31

PS

Cu toata lehamitea,

Jos mizerabilul Bsescu!

pathfinder 12-07-2014 - 20:51

Am avut impresia acum cativa ani ca ai fi normal la cap.
M-am inselat.

1. Defineste „basist” pribeagule.
2. Ai vrut sa spui ceva in fraza aia cu „la spartul targului”? Ce?
3. Despre ce porcarie vorbesti, daca imi este ingaduit sa intreb?
4. In ceea ce priveste „Jos Baxe” e o alta tampenie. Indata isi termina mandatul.

Ce s-a intamplat cu tine pribege de vreo 3-4 anisori incoace?
Ai dat faliment si vinovatul e Baxe? 🙂
Te-au tampit aia de la A3?
Ai avut probleme de sanatate sau in familie?
Ti s-a retezat jumatete de creier?!?
Intreb, nu dau cu parul…

urbos 12-07-2014 - 22:44

Labuta, nu urmaresti Marele Carmaci la TV? Porcul tau insusi a vorbit de basisti. Conspecteaza vierme!

pathfinder 12-07-2014 - 22:48

Pai vad ca conspectezi tu.
Si dupa aia ne informezi.
Prefer emisiunile stiintifice.
Si lectura.
Eventual ZV.

urbos 12-07-2014 - 22:53

Pe mine ma conspectezi, am vazut. Inveti expresii si cuvinte noi, insa eu nu te informez decat atat cat sa ma pis pe tine. D-aia iti tot spun proasto, INFORMEAZA-TE!
Dar e naspa, se ciobeste icoana.
Apropo, te remarca cineva la tine in secta acolo? In afara de ridicolul analfabet si circumcis „Mircea”, ma refer.

pathfinder 12-07-2014 - 23:02

Penalty!
Olanda!

Mananci cacat.

UnUL 13-07-2014 - 09:15

Iar bâigui pe aici tâmpenii ininteligibile, mirciulică? Și încă în dublu exemplar !!!!

mircea 13-07-2014 - 09:31

Boulete poate ne soptesti si noua unde l-ati ascuns pa Codrut Marta ??Fiindca prin targ se spune ca tu,Gusa,Elan,Blejnar siVirgil Astalos stiti unde l-ati dosit pa secretarul da cabinet a lu Sorin care i-a dat bani inprumut lu Gusa ala care va lauda tata ziua non stop ca asa e directiva da sus da la ala care face trafic da influienta activa

Antibasistul 13-07-2014 - 10:24

Procurorii zic ca Marta-i mort!

mircea 13-07-2014 - 10:39

cel mai bine ar fi ca omul de legatura a lu Basescu Mondialu,Marian Capatana sa dea din Gusa unde este Marta poate asa afla si nenea procurorul ala mare care face curatenie dupa cremenali.

UnUL 13-07-2014 - 10:40

Eu l-am căutat acasă și în beci, și în cămară, și pe balcon dar nu era. Oricum, pot garanta că nu l-am ascuns eu. Ultima versiune care circulă prin presă ar fi că a avut o soartă asemănătoare cu cea a Elodiei – dar din cu totul alte motive.

mircea 13-07-2014 - 11:45

si nu ti-a fost recomandat sa studiezi arhiva cu imagini in care se prin im-prejurimuiri cu SPP Maria Addrusca si Marian Capatana omul de legatura cu Basescu Mondialu??? ce zici nu se cunosteau mai de de mult.

UnUL 13-07-2014 - 14:05

„În care se prin îm-prejurimuiri..” – fără verb – în ce limbă e, mirciulică?

UnUL 13-07-2014 - 10:41

Dacă trăiești va fi găsit și adus – la fel ca Popa, Hayssam, etc. Dacă nu…

UnUL 13-07-2014 - 10:42

Dacă trăiește va fi găsit și adus – la fel ca Popa, Hayssam, etc. Dacă nu…

BULA 15-07-2014 - 11:06

Broasca mica casca gura mare. Si Elena Udrea nici nu e asa de mica. Cred ca va dati seama cat de mare o are. Intra in ea tot partidul.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult