Tupeiştii

scris de Marin Neacșu
5 afisari

De când cu cearta din Famiglia Bercescu, ziarele televiziunile, parlamentul, românii, nu mai au stare. Toate activităţile, toate evenimentele se subordonează acestui scandal şi tot ce se întâmplă trebuie să fie legat de acest subiect.

A plecat Băsescu la Bruxelles să ne reprezinte. Perfect, o ocazie rarisimă ca Parlamentul lui Ponta să se adune şi să dea o declaraţie prin care să ceară lui Băsescu să îşi dea demisia, deşi acesta spusese deja că nu şi-o va da. De ce totuşi a insistat Ponta să se dea această declaraţie inutilă juridic ? Uite aşa, ca să îi asigure lui Băsescu şi implicit României un bun venit plin de graţie. De fapt el a urmărit să facă o scurtă verificare a voturilor pe care poate conta în Parlament, să verifice loialitatea unor aliaţi fără să piardă nimic, să se laude că USL încă există, şi să arate românilor că el este singurul care se mai luptă cu Traian Băsescu, deci singurul care merită voturile românilor. Sub aceste aspecte, Declaraţia şi-a atins toate scopurile. Doar că a fost inutilă din punctul de vedere al românilor care rămân în continuare pe cap cu doi mafioţi mincinoşi, Ponta şi Băsescu, după cum se consideră amândoi unul pe altul.

Între timp, lucrurile decurg normal, fiecare îşi vede de treaba lui, de minciunile lui, de propriile viziuni şi propriile trompete şi argumente cu un tupeu demn de o cauză mai bună.

Tupeu de preşedinte

Matrozul, matrafoxatul, matolul, matelotul, cum îi spun adversarii politici, depăşeşte cu mult orice închipuire în materie de tupeu şi ar trebui ca undeva, când se va întâmpla -Dumnezeu ştie când – să treacă şi el în lumea celor drepţi, dacă nu cumva va primi o decizie de la CCR cum că nu este Constituţional să moară, deci când va muri, cineva va trebui să îi preleveze glanda tupeului aşa cum i s-a prelevat după deces glandul lui Terente, pentru a se vedea cum a fost posibil să fie aşa de mare.

Să ieşi pe post la câteva zile după ce ai spus cu guriţa ta prezidenţială că ştiai de  la fratele tău de un an de zile că e şantajat şi să spui acuma că nu ştiai nimic de relaţia dintre frate şi puşcăriaş şi că serviciile nu te-au informat cu nimic, deci vezi doamne eşti alb ca neaua şi nu ţi se poate reproşa nimic, trebuie să ai un tupeu cum nu mai există. Să încerci să îţi susţii neimplicarea în scandal şi să încerci chiar să îţi scoţi fratele basma curată prin faptul că Bercea a primit 7 ani, nu un an cât i-a promis Mircea Băsescu, este însă culmea tupeului. Acest lucru pentru orice om cu scaun la cap dovedeşte nu că Micea nu a luat banii sau nu a promis că va interveni, ci doar că NU S-A ŢINUT DE CUVÂNT ceea ce arată că e nu numai un infractor dar mai este şi unul fără cuvânt care nu respectă nici legea şi nici legile nescrise ale infractorilor.

Orice om de stat chiar şi din imaginara Liliputanie, dacă s-ar fi aflat în poziţia lui Băsescu, ar fi demisionat, dar preşedintele nostru nu este un fitecine, el este Băse, şi el circulă după alte legi. El dă foc la vapoare, pune subordonaţii să îl care în spinare, dă capete în gura, dosuri de palmă copiilor şi m… sindicaliştilor şi toate astea fără să i se întâmple nimic. El nu poate face ce ar face oamenii ordinari, el este o fiinţă extraordinară.

Tupeu de premier

Un alt tupeist este domnul Ponta. Domnul Ponta, cel care îşi schimbă declaraţiile ca şi domnul Băsescu de la o zi la alta, aşa cum schimbă şefii institutelor care leagă cutremurele din Izvoarele de exploatările prin metoda fracturării hidraulice, continuă să facă mişto – cum ar spune Băsică – de români, încercând să îi convingă din nou că el vrea să îi scape de Băsescu. A mai jucat teatrul ăsta, când cu suspendarea, când în ţară se lăuda că îl demite pe Băsescu, dar la Bruxelles semna acte de supunere în 11 puncte, apoi acte de coabitare. A mai jucat teatrul luptei pentru drepturile românilor şi când le cerea să voteze USL ca să nu mai fie nevoie să stea la mâna UDMR, în timp ce el semna înţelegeri secrete cu acelaşi UDMR şi le promitea maghiarilor  că îi ia la guvernare. A mai jucat teatru şi când promitea românilor că luptă pentru o justiţie curată, dar o demitea pe doamna Pivniceru de la Justiţie, pentru că se împotrivea numirii lui Kovesi la DNA. Acest om acuma vine cu acelaşi tupeu şi vrea să ne convingă că el vrea să ne scape de coruptul Băsescu, dar  pentru a-l înlocui cu coruptul pe care îl va sprijini el. Nici asta nu mai e de crezut pentru că declarativ spune una, iar practic face alta. A înfiinţat comisia Nana jurând că va face lumină în acest caz şi totul va fi transparent. Când cazul se apropia de sfârşit şi membrii Comisiei au fost ameninţaţi en gros şi en detaille că nu îşi mai găsesc jumătăţile acasă, în loc să lase comisia să îşi prezinte singură dosarul, intervine şmecher şi face plângere penală împotriva lui Băsescu, pe cazul Nana, astfel încât Comisia să nu mai poată să îşi prezinte concluziile pentru că acuma cazul este sub lupa procuraturii care la rândul ei nu poate face nimic pentru că Băsescu are imunitate. Deci frecţii.

După cum am spus mai sus, gluma cu Declaraţia parlamentului privind demisia lui Băsescu nu trebuie luată drept altceva decât o glumă şi o lovitură de imagine. Dar ceea ce dovedeşte că de fapt nu doreşte demiterea lui Băsescu, alături de care îşi bate în continuare joc de români este numirea lui Rus la Transporturi. Nu ştiu câţi se aşteptau la această numire sau mai bine zis la reevaluarea ”trădătorului” Rus, dar eu am văzut-o chiar din ziua în care a fost mazilit, pasămite pentru ascunderea şi neactualizarea listelor electorale. Încă de atunci am spus că de fapt Rus a executat ordinal lui Ponta şi va fi reevaluat. Că Rus este omul lui Băsescu este de notorietate. Aparent, numirea lui acum în guvern ar fi o sinucidere pentru Ponta. Să ne amintim că Băsescu a acceptat nominalizarea lui Ponta ca prim ministru numai dacă îl pune pe Rus la interne. Aparent, readucerea lui Rus în guvern nu are nici o logică, nu are nici un sens ar fi o prostie şi nu există nici o explicaţie. Aparent doar. În realitate această numire arată că între Băsescu şi Ponta se desfăşoară un joc ca şi între Bahmu şi Prigoană, cu toate ingredientele, divorţuri, împăcări, bălăcăreli, chiloţi scoşi pe sfoară la uscat, etc. Această numire demonstrează că toată cearta Ponta – Băse, este o cearta regizată şi că de fapt aşa cum şi-au împărţit justiţia îşi împart şi ţara, sferele de influenţă, posturile, numirile  şi banii. Bercea şi familia lui vor ieşi şifonaţi oricât ar sifona ei, pentru că nici o justiţie, nici a lui Băsescu nici a lui Ponta nu îl va condamna pe Mircea, nici pe Ioana Băsescu, nici pe Traian sau va lua ceva cu suspendare , dar nu cred că se va merge până acolo. Toţi cei care vor apuca – din greşeală sau prostie – între ei, crezând că ajutându-l pe unul sau pe altul fac un lucru bun se vor frige, inclusiv Voiculescu cu toate televiziunile lui. Apropo, mai ştie cineva ceva de domnul Dragotă, cel iubit de MRU şi promovat de Rus? Uite eu am bănuiala că în curând îl vom vedea pe Rus la interne şi pe Oprea înapoi la apărare unde trebuie să îl apere pe cel care conduce ministerul în locul lui. Sper că nu vă gândiţi la Duşa. Duşa e de décor el face doar vizite şi poze.

Tupeu mediatic

Vorbind de televiziuni, avem aici un alt tupeist. Până acum ceva timp, postul Realitatea părea un post echilibrat, care critica oarecum distant ambele palate. De când însă domnul Ponta nu l-a lăsat pe domnul Rareş Bogdan să se joace cu Televiziunea Română, acesta, şi odată cu el aproape toată televiziunea, au devenit nu doar anti Ponta ci pro Băsescu. Aşa cum spuneam, nici nu ştiu săracii că de fapt cearta lui Ponta cu Băse e de ochii lumii şi se bagă la mijloc, dacă nu cumva toate televiziunile ştiu şi îşi bat joc alături de cei doi coabitanţi şi parlamentari de proştii care plătesc taxe şi le umplu buzunarele. Cert este însă că domnul Bogdan alături de traseista Lavinia Şandru, cea care se declara singură centurista  politicii româneşti, depun eforturi supraomeneşti, care întrec şi proverbialul pupincurim al lui Turcescu, să ne demonstreze că Băsescu este nevinovat, că este victima unui complot al serviciilor secrete ale internelor sau mai ştiu eu ale cui, că Bercea ar fi unealta nu ştiu cărei falange poate a lui Putin, cine ştie. Domnul Rareş l-a adus din nou în platou pe domnul Oancea, un fost procuror militar, care a suferit şi el dar nu pe timpul lui Ceaşcă, când toate au mers unse pentru el şi care le ştie el pe toate şi cu un aer de tătuc dă din el ipoteze fabricate în Cotroceni, pe care cei cu tătucu în suflet le titrează apoi drept postulate. Ne spune el, domnul Oancea, încercând să ne convingă astfel că Mircea nu a luat bani, cum că ţiganii -pe care el îi cunoaşte bine- nu dau niciodată banii înainte. Serios domnule Oancea? Hai zii ”să mor io dacă te minţ”. Atunci banul de aur dat lui Maria Băsescu, ca cadou, a fost înainte sau după?

Tupeu de SRI-st

Tot la categoria tupeu intră şi domnul Maior, fie-i SRI-ul eficient. La cererea Parlamentului, vine domnia sa să ne spună ce şi cum în problema informării domnului Băsescu cu privire la clanul Bercea. Vine finul lui Ponta şi ne lămureşte că serviciul pe care îl conduce a dat informări încă din 2001, de pe timpul lui Iliescu, vizavi de activităţile multiple ale clanului Bercea şi ne şi spune cam în ce domenii încât te cruceşti că mai e cineva liber în neamul acela. După câte a spus, te miri că aia mica, aia botezată de Mircea, mai e liberă şi nu au săltat-o băieţii cu biblia să o întrebe ce lapte a supt şi de ce. Ei bine, cu toate că domnul Bercea se afla în vizorul SRI şi al altor organe, bănuiesc că şi STS încă din 2001, nimeni nu a reuşit să afle înainte de a spune chiar Bercea, că Mircea Băsescu a primit bani şi a promis că îl scapă pe ăl bătrân cu doar un an de puşcărie. Cum dracu? Păi nu erau băieţii de la ambiental cu timpanul pe el cum au fost pe Duicu? Adică să stea ei geană pe un şef de consiliu judeţean dar să nu urmărească atâţia ani convorbirile unui mafiot şef de clan care era un declarat pericol la adresa siguranţei naţionale? Cine să creadă aşa ceva? Unde sunt înregistrările SRI pe cazul Bercea şi de ce nu le cere procurorul de caz, dacă SRI-ul îl avea în vizor încă din 2001? Oare să nu fi înregistrat SRI-ul discuţiile dintre Bercea si membrii familiei sale cu Mircea Băsescu si Marian Căpăţână? Să fi fost SRI-ul atât de ageamiu? Domnule Maior, să îmi fie cu bănat dacă în cazul lui Băsescu mai sunt dubii, în cazul dumneavoastră şi al şefului SPP , demisia se impune. Este adevărat, încercând tot cu tupeu, să împăcaţi şi capra şi varza, aţi spus că totuşi preşedintele nu a minţit când a afirmat că nu aţi trimis nici o notă privind relaţia Mircea Băsescu – Bercea dar eu v-aş întreba de ce ? De ce nu l-aţi informat că prin această relaţie – de care de altfel ştia – se pune în pericol instituţia prezidenţială şi chiar viaţa familiei prezidenţiale? De ce nu l-aţi informat dumneavoastră pe preşedinte că fratele îi e şantajat? Nu aţi ştiut? Nu aţi luat în calcul această posibilitate, care iată acum se confirmă, pentru că doamna Doina Băsescu ţipă din gură de şarpe  că se simte ameninţată şi nu mai este în siguranţă? Dacă nu aţi luat în calcul şi nu l-aţi informat pe preşedinte, domnule Maior, înseamnă că sunteţi incompetent, orice om de bun simţ v-ar fi spus că apropierea de astfel de oameni este un pericol pentru orice om cinstit. Sau aţi luat cumva în calcul faptul  că familia prezidenţială nu ar fi cinstită, deci nu are de ce să se teamă? Dacă asta vă e justificarea, sunteţi absolvit de orice vină, dar altfel se impune demisia de onoare. Dar dumneavoastră aveţi tupeu şi asta e suficient, chiar nu am auzit pe nimeni să îşi dea demisia din tupeu. Am uitat, pe dumneavoastră vă interesează doar eco-anarhiştii care se opun exploatării gazelor de şist şi otrăvirii pământului prin cianuri. Pentru domnia voastră adevăratul pericol îl constituie cei care se opun vânzării rezervelor de aur, metale rare şi eventual inovaţii în domeniul nuclear şi presa liberă. Ce se mai aude cu arhiva de la Piteşti? O întrebare mai aparte însă : Dacă, aşa cum aţi declarant acum un an, scopul SRI este ”de a contribui la relansarea economică obţinerea de venituri la bugetul de stat, ocuparea forţei de muncă, dezvoltarea durabilă a României” cum spuneaţi cu ocazia raportului privind Roşia Montana, de ce l-aţi urmărit pe bietul Bercea, că doar a dat de lucru slavă Domnului la o grămadă de oameni, începând de la poliţiştii de sector, la paznicii de la depozitele de fier vechi, poliţiştii de la moravuri, vameşi, procurori şi judecători şi când nu le-a dat de lucru, le-a dat bani, deci le-a ridicat nivelul de trai. Ce aveţi cu el domnule Maior, că e băiat bun, aşa cum spunea un alt tupeist.

Tupeu de primar

Alt tupeist este  domnul Mazăre cel care pare să fie avocatul infractorilor. După ce a scos în presă drena lui Nicuşor Constantinescu, fratele amicul şi sper şi colegul de celulă, urmând ca în curând să ne arate plosca şi pamperşii, domnul Mazăre sare în apărarea lui Bercea şi îl declară erou naţional, spunând că iată, românii ar trebui să pupe mâna balaoacheşului, pentru că ne-a scăpat de Băsescu. Să moară Ciacanica? Domnule Mazăre, uitaţi că între a vrea şi a putea este distanţă mare, dar eu am dubii chiar şi că ar vrea cineva să îl demită pe Băsescu, nu numai să şi reuşească. Pe de altă parte, dacă vi se pare că trebuie neapărat să îi mulţumiţi lui Bercea, faceţi-o personal, eventual faceţi-l cetăţean de onoare al oraşului Constanţa sau băgaţi-l în viitorul clip cu Mamaia, dar vedeţi să nu fie tot pe o melodie plagiată, că se supără Ponta. Vă recomand chiar ca în viitorul car alegoric să îl interpretaţi pe Bercea băgând cuţitul în nepotu-său iar fetele de lângă domnia voastră să fie cele puse de Bercea să lucreze prin occident, că vi se potrivesc, dumneavoastră aveţi o beretă roşie, ele un felinar. Iar dacă este să vorbim de trafic de influenţă, cum aţi eticheta un om care intervine la primul ministru să schimbe un om dintr-un minister pentru că nu îi dă lui un aviz? Nu e aşa că aţi spune că e hoţul care strigă hoţul? Curat tupeu!

Tupeu de paraşutist

Doamna Udrea paraşutista, consideră că cea mai bună metodă de a-l apăra pe Băsescu este să vorbească despre tupeul lui Tăriceanu care pe când era premier umbla cu bileţele roz la Băsescu pentru a interveni într-un dosar şi chiar aduce în faţa presei un astfel de bileţel păstrat de Băsescu din 2005 şi ameninţând că îl dă în judecată pentru trafic de influenţă. Uite unde era Izaura din Pleşcoi. Dar până acuma ce aţi făcut doamna Elena şi de ce aţi ascuns bileţelul 9 ani bătuţi pe muchie ca să veniţi cu el la Rezboiu? Cum se numeşte asta în termeni juridici? Termenii tăinuire, şantaj  spun ceva? Cum ne mai auto-incriminăm noi încercând să ne dăm deştepţi. Dar de ce nu spune doamna Udrea nimic despre intervenţia fostului coleg de partid actualul candidat Cătălin  Predoiu, care îl ruga pe domnul Băsescu să intervină pe lângă Ponta să îl ia şi pe el în guvern? Sursa este credibilă, first class, domnul Băsescu singur recunoaşte pe postul favorit B 1, că a făcut trafic de influenţă: ”M-a deranjat că îmi dădea lectii domnul Predoiu când el a fost la mine să mă roage să vorbesc cu Ponta să îl menţină şi în guvernul lui. Am vorbit, dar cu o anumită motivaţie m-a refuzat. Omul ăsta să nu îmi dea mie lecţii publice. Să candideze, dar să nu mintă. Să spună de ce nu l-a vrut pe Morar la DNA şi de ce a vrut sa rămână în guvernul Ponta. Eu am fost onest, am vorbit cu Ponta, dar nu l-a vrut”. Deci în cazul Predoiu, domnul preşedinte a fost onest, a vorbit cu Ponta, dar în cazul Bercea nu a mai fost. Ce face DNA-ul se face ca nu vede? Dar doamna Udrea? Doamna Udrea, nu vede oare că în încercarea sa de a-l salva pe Băsescu cu episodul ”bileţelul roz” la care adăugăm cazul Predoiu, nu face altceva decât să evidenţieze faptul că Bercea când a apelat la familia Băsescu a venit pe un drum bătătorit şi că practic încercarea sa se justifică prin chiar declaraţiile lui Băsescu? A făcut şi Bercea ce a făcut şi Predoiu, care e problema?

Tupeu de penelist

Marele penelist Orban nu ratează nici el ocazia de a ne arăta că şi PNL-iştii au tupeu. Iese domnia sa în faţa parlamentului şi ne spune că ”ei este de acord” cu demisia lui Băsescu, dar nu ca să poată să fure ei în locul lui, cum vor pesedeii, ci pentru că ei vor să înlăture corupţia, ei fiind partidul îngerilor. Nu este chiar tupeu să vii cu astfel de declaraţii, când eşti parte din  partidul cu cei mai mulţi miniştri demişi pentru incompatibilitate sau acte penale? Dacă poate să socotească  câţi miniştri PNL au fost scoşi din guvernul Ponta, îi dau o ciocolată, dar nu poate pentru că depăşesc degetele mâinilor proprii. Îi amintesc domnului Orban celebra replica a colegei Carmen Hărău, care a pus punctual pe I „Au fost la Hunedoara urări de bine, a fost entuziasm, dar au fost şi reproşuri. Ghiciţi ce ne reproşau? Nu reproşau viaţa grea pe care o duc, reproşau că Ponta fură singur şi noi l-am lăsat” Nu e aşa domnule Orban, că asta e supărarea dumneavoastră? Asta e diferenţa dintre Ponta şi dumneavoastră, ei pot fura, că sunt la putere şi dumneavoastră nu. Cât tupeu domnule, cât tupeu!

Tupeu de general

Un ultim tupeist, fără nici o legătură aparentă cu cazul Bercea, un oarecare domn general Dumbravă de la SRI vrea să ne intre în calculatoare fără avizul procuraturii. Nu că nu ar face-o deja, graţie colaborării strânse dintre fostul securist Ghiţă, şeful RDS-RCS, sau sistemelor de telefonie, dar vrea ca totul să fie ”legal” să nu ne mai intercepteze mailurile cu teamă că i-am putea da în judecată. Se justifică domnul Dumbravă spunând că – vezi Doamne – internetul este ca o reţea de autostrăzi –inexistente de altfel în România – şi că calculatoarele sunt ca nişte maşini care circulă pe şoselele internetului şi trebuiesc monitorizate pentru ”securitatea traficului”. Să dea benga în el de nu e aşa. Păi atunci eu voi propune să i se pună capul sub urmărire, pentru că mintea omului la modul general este ca o reţea de canale de scurgere prin care circulă gânduri care mai de care mai cretine, fetide, contagioase, dangeroase, anarhiste, ca nişte viruşi pe internet, gânduri care pun în pericol siguranţa mentală a cetăţenilor. Dacă informaţiile virtuale din calculatoarele oamenilor sunt atât de periculoase pentru SRI, atunci gândurile, care sunt în permanenţă la purtător, sunt şi mai periculoase pentru că pot fi folosite tot timpul. E timpul să interzicem oamenilor şi dreptul de a gândi pentru că pot pune la cale atentate periculoase. Proiectul domniei sale este o dovadă certă. Ce spuneţi Big Brother Dumbravă, nu iniţiaţi un proiect de lege privind siguranţa minţii românilor, că văd că le aveţi cu ideile. Cum rămâne cu prezumţia de nevinovăţie, dacă dumneavoastră ne trataţi pe toţi ca infractori şi ne intraţi in calculator presupunând că avem cârcâiaci pe sistem?

Lista ar putea continua, dar asta ar însemna să nu mă mai opresc din scris. Toţi politicienii români când sunt prinşi  cu mâţa în sac, în loc să dea explicaţii ce caută ditamai leopardul în curtea lor, se apucă să vopsească la greu gardul vecinului în culori cât mai ţipătoare, în speranţa că îţi va lua ochii şi nu vei mai vedea ce se petrece în curtea lor. Aşa că mă opresc citând un vers din –cine ştie- un alt coleg al domnului Zgonea:

”Voi sunteţi urmaşii Romei, nişte răi şi nişte fameni, i-e ruşine omenirii să vă zică vouă oameni!”

90 comentarii

Ereticul 28-06-2014 - 14:29

Excelent articol. Felicitari.

CONGO 28-06-2014 - 16:56

Excelent sunt eu, tu esti numai un prostanac!

Ereticul 29-06-2014 - 03:45

Exact invers. Prostanacul consacrat e Geoana, dumneata esti doar execrabil. Chiar daca ambele cuvinte incep tot cu E …

CONGO 29-06-2014 - 04:06

Ereticul este o erectie, dar si erectia este o erezie, deci sunteti in familie. Din fericire, nu suntem toti la fel ca voi!

Cioxe 29-06-2014 - 08:35

Si birzoiu’ meu la fel… tre doar sa te-apleci nitzelush, invirtecush…. bey Labush !

CONGO 29-06-2014 - 04:08

Sa nu uit, am profitat ca era Batca de straja, l-am inginerit un pic, si am intrat in baza de date.

Da cate dracu nickuri ai ba?

CONGO 29-06-2014 - 04:10

Dar, sa nu uit importantu – IO VA GUT IN FUTA PE TOTI LEGIONARII , insa trebuie sa si inghititi!

Cioxe 29-06-2014 - 07:46

Mai important era sa ne spui citi mm are titirezu’ ala cu care foootzi tu pa toata lumea !
Eu am trecut pa la gagica ta zilele trecute si tare s-a mai bucurat fata …

UnUL 29-06-2014 - 07:49

Cioxe, curăță în continuare bude, acolo la capătul lumii, dar nu mai arunca rahatul pe forum !

Cioxe 29-06-2014 - 07:58

Nu, te prefer doar pa tine !

Cioxe 29-06-2014 - 08:07

Sa curetzi bude nu-I nici o rusine , pelicanule, sa te pishi la coltzu’ blocului sau sa te pishi pa tine ca nu gasesti o buda ca-n Napoca poolii … ei da, asta-i o rusine !
Infine… mai bine zi-mi cum t ise pare baba ta dupa cura de negri ?

UnUL 29-06-2014 - 09:09

Cum adică „mă preferi”?
Înțeleg că suferi de incontinență urinară, că în orice localitate te duci primul lucru de care te interesezi e numărul și amplasamentul WC-urilor publice (oricum, în ce privește Clujul ai fost prost informat – ele există!) și ești mereu bântuit de obsesia că îți vei face nevoile în proprii-ți nădragi. Tristă trebuie să fie existența ta!
P.S. Pentru ideea aia fixă cu „cura de negri” îți pot recomanda un psihiatru competent.

UnUL 29-06-2014 - 09:10

P.S. Du-te și fă-ți patul și te culcă, că la voi e 9 seara și damblagiții ca tine trebuie să se culce devreme!

Titircă Inimăbună 28-06-2014 - 14:34

Ei poftim, tupeu de forumisti – nici un comentariu la articolul domnului Neacsu!

ValVerde 28-06-2014 - 14:50

Asa o fi, ca Vilvoi nu greseste niciodata.
Da’ eu tot nu inteleg ce fel de dictator sinistru e Basescu daca nu-si poate scapa fratele de scandal ?

Sa fie el oare un dictator incompetent ?
Adica doar se da dictator da’ nu stie cum s-o faca? Un fel de dictatoer de suprafata, care face lucrurile de mantuiala ?

Eu zic sa se duca un pic pe la scoala de dictatori si sa-i mai dam o sansa sa fie un dictator implinit !

Ereticul 28-06-2014 - 14:58

Depinde de dictator. Istoria recenta ne-a aratat ca sunt de doua tipuri: cei care isi scapa odraslele din belele (vezi povestile cu Nicusor Ceausescu) si cei care isi executa rudele (cazul coreeanului Kim, care si-a executat unchiul).

ValVerde 28-06-2014 - 15:08

Da, dar aia sunt dictatori competenti.
Ori il scapi ori il omori.

Boul de Base o scalda intre doua ape.

Of, of of….unde ajunge tara asta, ca nici macar un dictator ca lumea nu e in stare sa dea…
Pai unde esti tu Stefan, tu Vlade, Nicu cel miner….romanii adevarati, ca Vilvoi, sunt pusi pe linie moarta sa plinga in pumni vremurile glorioase duse pentru totdeauna….dar stati ! Mai e o speranta !
Vecinii nostri pot ! Putin cel cu putza scurta ne arata ca nu e torul pierdut ! Sperati romani, sperati !

urbos 28-06-2014 - 15:30

Ce nu intelegi lindic? Spre deosebire de Ceasca sau Kim, Basescu trebuie sa mimeze democratia si „statul de drept”.

PS handicapatul lindic mesteca si cacatul din meniul obligatoriu cu Putin. Hahahaha!

CONGO 28-06-2014 - 16:22

bai lindic mucegait, cand a fost ultima data ai mai prins o poolicica?
da sa spui drept, sa nu ne urbosesti fara rusine!

Cioxe 29-06-2014 - 08:29

Urbos, explica-mi te rog , cine-i lindic , capsomanu’ ala Verde cumva ? ?

Cioxe 29-06-2014 - 08:33

Eu i-as fi pus pa numere …de ex. pentru Congo….lindic 2 …

urbos 29-06-2014 - 23:42

Da, lindic zis valverde.

salut 29-06-2014 - 04:31

Fratiorul lui Basescu e in totala siguranta, Toata famiglia joaca un rol ca sa ramana jigodia nationala la manete.

Nu trebuie sa fii Socrate ca sa intelegi calculul lor: Daca Jigodia Nationala ramane la manete, nici fratiorul, nici altcineva din Famiglia nu face puscarie sau este afectat la avere ; daca Jigodia nu mai controleaza serviciile si procuratura, in sase luni trei sferturi din famiglia are dosar penal, intr-un an si jumatate, o treime din Famiglia e dupa gratii, in trei ani, trei sferturi, plus averile rarite.

D-aia sunt importante prezidentialele, ca Basescu sa-si lase mostenitor. Pana acum, sustinerea lui Basescu a adus 6% voturi, de rasul curcilor, cam cat Mircea Diaconu. (Fara servicii, fara campanie electorala de 10 ani, etc)

Se lucreaza la imaginea cavalerului dreptatii, care „aduce voturi”. Nimic de zis, unii imbecili vor continua sa-l voteze

Unde gresesc sforarii? Exagereaza numarul imbecililor din pop.ulatia Romaniei. Ei cred ca ar fi peste 30%. Eu am spus inainte si asa s-a dovedit: nu sunt decat 3-4 % … restul pana la 6% (cifra electorala reala a lui Basescu) sunt jigodiile interesate, cu sinecuri.

UnUL 29-06-2014 - 07:18

Păi imbecilii sunt clar peste 30%: toți cei ce votează cu PSD-ul.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 29-06-2014 - 07:46

@ UnUL mai IDIOT ca tine , nu’i!

Pica RAUfacatorul -Gangster Basescu !

Tu la GHERLA ca tac-tu , legionaru de
Drept comun !

UnUL 29-06-2014 - 07:48

Săracul de tine, ai făcut o fixație. Consultă de urgență un psihiatru bun!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 29-06-2014 - 07:54

FIX a- tie, la JUGULARA !
STREANGA ma’h urmas de
LEGIONAR de Drept-comun!

UnUL 29-06-2014 - 08:57

Ți-am mai spus, cretinache, că nu există în limba română cuvântul „ștreangă”, ci doar „ștreang”.
Și „de drept comun” ești tu, penalul dreakului.

UnUL 01-07-2014 - 21:10

Opinii EVZ
Din spatele lui Bercea Mondialu rânjeşte Securitatea
Autor: Ovidiu Albu | luni, 30 iunie 2014 | 174 Comentarii | 16072 Vizualizari
Un aspect foarte important în tot acest scandal tenebros în care este implicat fratele preşedintelui României a scăpat nesesizat. Maeştrii păpuşari care îl manevrează pe Bercea sunt oameni ai Securităţii, fosta poliţie secretă comunistă.

În continuare sunt multe aspecte incerte în relaţia dintre Mircea Băsescu şi Bercea Mondialu, însă în toată povestea legată de presupusul trafic de influenţă un fapt nu poate fi ignorat, trecut cu vederea şi nici combătut: oameni ai fostei Securităţi sunt direct implicaţi, iar asta ar trebui să ridice multe semne de întrebare.

Avocatul Pavel Abraham este cel care a adus la Antena 3 bucăţile din înregistrările video ale dialogului dintre Mircea Băsescu şi Bercea Mondialu. Fost şef peste poliţişti, Abraham a fost mai înainte un zelos şi disciplinat ofiţer de Securitate. A fost atât de apreciat încât în 1977, când avea gradul de locotenent-major, a primit medalia “Meritul Militar”, pentru ca mai apoi, în 1985, să fie avansat la gradul de maior de Securitate printr-un decret al lui Ceauşescu chiar de 23 august, Ziua Națională a RSR.
Citeste si:

+De ce vor ajunge Pavel Abraham şi Dan Voiculescu cei mai mari duşmani ai clanului Bercea

+ROMÂNIA LUI CRISTOIU. Lovitura primită de cuplul anti-Justiție: Victor Ponta – Dan Voiculescu

+Cum l-a făcut Mihai GÂDEA de „RAHAT” pe Arafat. MOMENT PENIBIL la Antena 3 | VIDEO

Antena 3, campioana mediatizării isterice a dosarului Mircea Băsescu, este controlată de Dan Voiculescu, ale cărui legături cu Securitatea sunt de notorietate publică. Turnător dovedit, se pare că Felix a avut de fapt un rol mult mai important pentru securişti, el fiind de fapt implicat prin Crescent în gestionarea unor afaceri externe ale fostei poliţii secrete. După 1990, banii securiştilor de la Crescent au dispărut brusc din conturi, iar Voiculescu a devenit un prosper om de afaceri. Se presupune că Voiculescu este de fapt puşculiţa Securităţii, omul care a păstrat, gestionat şi investit banii securiştilor. Una dintre afacerile de succes este trustul de presă Intact.

Prin urmare, avem un securist care exploatează mediatic un dosar pe canalele Securităţii.

De vreo câţiva ani, sistemul construit de securişti după 1990 se destramă cu o viteză uluitoare. Oameni până mai ieri intangibili se trezesc luaţi cu cătuşe şi aruncaţi după zăbrele. Tocmai acei oameni care au „privatizat comunismul”, după cum descria disidentul Vladimir Bukovski preluarea economiei de către membri ai poliţiilor secrete din fostele state comuniste. Dacă privim marile scandaluri financiare din ultimii 20 de ani este imposibil să nu găsim vârâţi în fiecare hoţie nişte securişti. Începând cu prăbuşirea nou înfiinţatelor bănci de la începutul anilor 1990, până la escrocheriile lui Sorin Ovidiu Vântu sau mai recentele probleme ale lui Ioan Niculae, peste tot răsare umbra sau chiar figura câte unui fost ofiţer de Securitate.
Cele mai comentate:

+Cum murdăreşte Varanul tot ce are mai frumos România

+DOSARUL ICA. Voiculescu sfidează JUSŢIŢIA. Kovesi cere luarea unei decizii înainte de PRESCRIERE

+Traian Băsescu, despre declarația Parlamentului care îi cere demisia: „Este o acțiune de intimidare a Justiției. Parlamentul a fraternizat deja cu Clanul Bercea”

Toţi aceşti securişti au privit scrâşnind din dinţi cum caracatiţa politico-judiciară creată să le asigure imunitatea este destructrurată. Statul pe care îl credeau lacheul lor li se întoarce împotrivă, iar aşa ceva nu poate fi acceptat. Au aşteptat momentul propice pentru a reacţiona.

Indiscutabil, adevărul în cazul Mircea Băsescu-Bercea Mondialu va fi scos la lumină de justiţie, iar nu de spumegătorii de pe ecranele TV. Dar nu adevărul îi interesează pe securiştii Abraham şi Voiculescu. Ei şi restul securiştilor antrenaţi în şmenuirea statului urmăresc asiduu decredibilizarea şi vulnerabilizarea unui sistem care funcţionează şi destructurează eficient reţelele ce unesc justiţia, politica şi afacerile.

Bercea Mondialu este acum berbecele cu care este lovită puternic Justiţia. „Doamna Kovesi a luat bani. Livia Stanciu a luat bani din banii ăştia”, a urlat interlopul. Berbecii de la Antena 3 a securistului Voiculescu s-au repezit şi ei după Bercea, amplificând izbiturile.

Acum nu mai e vorba doar de compromiterea lui Traian Băsescu, ci şi de murdărirea ultimelor simboluri ale rezistenţei în faţa borfaşilor barbari şi a stăpânilor acestora. Securitatea începe iar să rânjească, fisurarea redutei Justiţiei prezice revenirea epocii de aur, cea de jaf şi şpagă.

urbos 01-07-2014 - 21:15

Ce sifilitc congenital sa fii sa gavaresti despre Securitate, cand il lingi in cur pe Kior, lepadatura comunista si securista care a incalecat Serviciile si institutiile de forta, cu totul?
La moarte ma cacatule cu basistu tau imputit.

Antibasistul 01-07-2014 - 21:23

un NUL propagandist basist MINCINOS, BAGA-ȚI IN KUR PROPAGANDA MINCINOASA BASISTA SI DISPARI!!!!

ancuta 01-07-2014 - 21:52

corectarea 3,147detei:
cat de sifilitc congenital poti sa fii sa gavaresti despre Dreptate sociala, cand il lingi in cur pe hemoroiDAN, lepadatura comunista si TURNATOR care a incalecat STATUL si INSTITUTIILE STATULUI ROMAN, cu totul?
La moarte ma cacatule cu hemoroiDANul tau imputit.

Paul din Ohio 01-07-2014 - 22:39

Mai UnULe,
Din spatele lui Bercea Mondial hahaie Ba’secul tau. Te mai intreb odata:
Daca esti un om inteligent (?) de ce esti tu atat de fixat pe Ba’secu si securistii lui, daca tu pretinzi ca “te tragi” dintr-o familie care a suferit in timpul comunismului? Ba’secu a recunoscut clar ca el a fost comunist si ca a dus-o foarte bine in acele vremuri oribile (documentele care au fost indepartate, precum si unii martori au declarat ca el, Ba’secu, a facut si politie POLITICA). Faptul ca in pozitia lui de „reprezentant” Navrom la Anvers a fost in mod clar un agent KGB in occident este clar. Cum poti tu sa fii atat de fixat pe un securist ceausist tradator?

ancuta 28-06-2014 - 15:01

Vale,
In cazul asta tre’ sa-l lase pe dl Moliceanu sa-i ia locu’!

CONGO 28-06-2014 - 16:29

Moliceanu? Pai, daca nu ma insel eu bine, pentru canalii e cam intezis la presedentie.

ancuta 28-06-2014 - 18:21

Congo,
moliceanu – „canalie”?
Adica: persoană care săvârșește o faptă josnică; mișel, ticălos, netrebnic?
Iar „săvârșește”:face, înfăptuieste, îndeplineste; comite, duce ceva la bun sfârșit, a termina cu bine; moare (sŭvrŭšiti)!!!!
Pai, dragul meu, moliceanu nu a savarsit nimic-nimic pana acut, el doar reincepe cate ceva (casatorii, accidente, vorbe, societati, biletele, …) fara sa duca ceva pana la capat!

In cel mai bun caz el poate doar muri. Politic!

CONGO 28-06-2014 - 20:19

Mai, sa stii ca ai dreptate!

Ca de fapt moliceanu este uselist inca si acuma, deci nu mai are nimic liberal, decat poate una dintre motociclete cumparata la liber cine stie de pe unde.

Zice ca-si face partid de tradatori, e o schema fesenista veche folosita contra taranistilor, numai ca acum nu se mai zice FSN ci se zice PSD mai corect

CONGO 29-06-2014 - 04:12

Totusi, sa nu ramai cu impresia gresita ca Moliceanu nu e si canalie.

ancuta 30-06-2014 - 22:30

ratatu’ asta dupa ce a ratat-o cu patru mui eri, o s-o dea in bara cu senatu’, da’ nu-i bai ca boboru’ beat muci, asta vrea: DATU-N BARA!
jos base, sus puroiul hemoroiDANVIOREL!

digital 01-07-2014 - 21:58

hai că sugeți ..lla, deja!!!!

Florin 28-06-2014 - 16:31

@ValVerde

Romania este in continuare confruntata cu probleme de coruptie la virf (coruptie institutionalizata). Ca pe vremea lui Nastase.

http://www.dw.de/cine-continu%C4%83-s%C4%83-mint%C4%83-%C3%AEn-cazul-bercea-b%C4%83sescu/a-17738087

CONGO 28-06-2014 - 16:33

da, din pacate Ponta e la varf, dar cat o sa mai reziste?

Cioxe 29-06-2014 - 08:09

Pai e un cap de poola ca si tine… tu cit crezi ?

ValVerde 28-06-2014 - 16:54

Si ploaia cade de sus in jos, iarna nu-i ca vara si mersul pe jos oboseste mai mult decit mersul cu tramvaiul.

Dar ce are asta cu ce am postat eu ?
Remarc ca o gramada dintre voi va plingeti ca DNA e prea activa…(bineinteles cind inculpatii sunt antibasisti).

CONGO 28-06-2014 - 16:57

ValVerde, poti sa te bazezi pe mine, raspund eu in locul tau!

digital 01-07-2014 - 21:59

poți să-i sugy și poola în locul lui și chiar al tău!

CONGO 28-06-2014 - 17:00

Bai Florine, ce are asta cu ce am postat eu, ha ?
Ia mai du-te in gatii matti de acilea!

ValVerde 28-06-2014 - 17:04

OK !
Injura-l te rog pe limbric, da-i o flegma lui Huhu si un sut in koaie boului salut, cind termina cu pascutul si vine pe aici sa rumege idei.

De Vilvoi poti doar sa razi, ca nu e frumos sa iei la palme handicapatii.
Multumesc !

CONGO 28-06-2014 - 17:00

Bai Florine, ce are asta cu ce am postat eu, ha ?
Ia mai du-te in gatii matti de acilea!

CONGO 28-06-2014 - 20:44

ValVerde, ValVerde !!!

Nu se pune, ca ai raspuns dupa mai mult de 3 minute, deci raspunsul este invalid.

Pai uita-te si dumneatale: 17:00 fata de 17:04, cel putin 60 de secunde peste!

Plus ca ai raspuns la prima postare in dublu, cea de la 17:00, cand de fapt cea buna era cea de a doua de la 17:00.

Deci, imi pare rau ca nu m-ai aprobat, era bine sa-mi fi zis ceva de genul „Ok”, dar acum nu mai insist. Eu respect vointa forumistului.

digital 01-07-2014 - 22:01

CONGO
28-06-2014 at 20:44
mătta-i invalidă mă!

CONGO 28-06-2014 - 17:02

Sper ca a inteles, nu-mi place sa ma repet!

Cioxe 30-06-2014 - 22:30

Rolul papagalului e sa repete.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 28-06-2014 - 17:15

Alexandra Radu

28 Iunie, 16:520
0 0 0

DOSARUL BĂSESCU-BERCEA. Celebra expresie a ministrului de odinioară, Traian Băsescu, are un echivalent și în presă. Așa cum iarna nu-i ca vara, nici The Economist nu-i ca Evenimentul Zilei.
DOSARUL BĂSESCU-BERCEA. Prestigioasa publicație l-a taxat de curând pe încăpățânatul Băsescu, persiflându-l cu ironie ucigătoare pentru obstinația cu care se cramponează de putere și inconștiența prin care transformat scena politică din România într-o adevărată telenovelă sud-americană. Dar ce motive au determinat publicarea unui astfel de pamflet caustic în The Economist în locul unui articol – așa cum remarca însuși primul ministru Victor Ponta- despre creșterea economica sau reformele structurale din energie. Răspunsul la această întrebare trimite la esența tutror problemelor cu care se confruntă în prezent România: Traian Băsescu. Faptul că imaginea țării este în continuare negativă într-o publicație de talia The Economist, se explică foarte simplu prin cele două perspective esențiale din care publicația amintită ne analizează.

– See more at: http://www.obiectiv.info/familia-basescu-face-romania-de-ras-in-presa-straina_47632.html#sthash.rclEcqMl.dpuf

CONGO 28-06-2014 - 20:06

bai Pizdulanghel Cacatian, lord de WC-uri, ma si mir ca nu ai venit cu declaratia celor 344 de boi!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 28-06-2014 - 20:18

De ca sa vin ma’h ! Tu singur …
intreci in IMBECILITATE pe …
totzi !

CONGO 28-06-2014 - 20:23

Adica nu esti lord de WC-uri, ci esti un LORD MONDIAL?

Sa stii ca ai dreptate!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 28-06-2014 - 20:44

Ma’h …preputz rulat !
ai fost tu cineva la vremea ta !
dar trecura ani !
Si nu mai faci fatza , nici la …
…antemergatori !
Dar …mie ?!?
Preputz rulat !

CONGO 28-06-2014 - 20:51

nu mai minti balaoachese, esti de-ai lui Bercea, sigur 100%.

pai altfel cum, nu umbli tu cu caricaturi contra celui mai important barbat al tarii?

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 28-06-2014 - 22:02

Ti-am mai spus ma’h ca esti si asa prost, dar deaqa mai bei din wodka aia din pufoaika !
ce face bautura din …om?!?

CONGO 29-06-2014 - 03:17

Hauleuuu, cioara mondiala mai e si a dracu!
Bai, tu ai iesit sigur din ou in forma de cubulet, ca prea ai cap patrat!

Dovada: toti mondiallii se fac si ei imparati sau regi ceva, tu esti doar lord. Vezi ca esti prost?

Fa-te ba si tu un duce, sau un print, ce tu esti mai prost?

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 29-06-2014 - 07:37

Da , ma’h I O’s LORD …
..tu = P w l l a !

UnUL 29-06-2014 - 07:46

Mda: se vede că ești „lord” după limbajul folosit. Buckingham Palace te așteaptă !

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 29-06-2014 - 07:51

NU’i … Buckingham Palace ca
GHERLA !
ACOLO asa ajungi cu nanabocu in
CELULA sa va impartasiti aspecte din
DREPT ….

UnUL 29-06-2014 - 07:54

Și eu care credeam că faci această comparație pentru că ai ajuns la concluzia – firească – că te-ai potrivi mai bine la Gherla decât la Buckingham Palace !

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 29-06-2014 - 07:58

IDIOT congenital ; furi ideile forumistilor , le
ingerezi urina , flegmoanele si fecaloidele !
din astea traiesti ! Asa te stie lumea ,peacilea !
De unde vei ZBURA /rapid!
GARANTAT 100%

UnUL 29-06-2014 - 09:02

Parpangthelaș, nu „fur” ideile nimănui. Le expun pe ale mele, pe care le întăresc din când în când prin citarea unui articol din presă care îmi pare interesant și corect.
Tu în schimb idei n-ai (afară de vreo 3 fixe repetate la infinit!), așa că torni pe forumuri un râu de fecale traduse într-o păsărească ininteligibilă a cărei utilizare îți creează iluzia că ești inteligent, profund și subtil.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 29-06-2014 - 09:59

Ai dovedit de nenumarate ori , ca nu faci decat sa copiezi si sa reproduci asa zise si zisi autori competenti cum este Monsterul de gagesti, fufa tocita si alte scursori vandute , ca tine dealtminteri !SI mintzi pina la saturatie , inclusiv cu legionaru de tac-tu condamnat de drept comun .

UnUL 29-06-2014 - 13:17

Cretinanghel, reproduc câte un articol la câte 10-15 postări în care îmi expun propriile idei. Tu, într-o vreme, la 9 din 10 postări în care nu spuneai nimic anexai câte un link idiot.
P.S. Cum spuneam, de drept comun ești tu, penalul taichii.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 29-06-2014 - 13:23

INSISTI /PERSISTI ! ! !
Toooooooot , o
MARLESTI ! GARANTAT 100%

UnUL 29-06-2014 - 13:29

„O mârlești” în ce limbă e?

Cioxe 30-06-2014 - 22:49

Bey NULule , Carpatianu’ are dreptate , esti un bashinos ingramadit si aproape sclerozat .
Sigur, nu esti singurul, de nivelul tau fiind CONGO si Plotoneru’ Tomi … stii tu , needucatu’ ala din Shekelia … hotz de monede cind ajunge prin Romania .
Si mai aveti un punct comun impreuna voi astia trei …. pe toti va inseala nevestele ba cornutzilor si bine va fac bey pinguinilor !
Ce fericite tre sa fie ”fetele” cind voi scrieti dobitocii p’acilea ….
Daca vrei sa stii cei aia ”mirlesti” intreab-o p’aia ” mica ” a ta… nu baaaa, nu putza….baba !

ancuta 30-06-2014 - 22:53

cioxe, imi placi!
!alupiguS

UnUL 01-07-2014 - 00:05

Cioxe, la chestia cu înșelatul se pare că te pricepi, ai meri probleme să intri pe ușă din cauza coarnelor.
Și ți-ar plăcea ție să fii „sclerozat” ca mine. (??!!) Dar tu ești idiot – doar! – din născare.

Antibasistul 02-07-2014 - 11:51

Se pare ca un NUL a crapat, nu mai posteaza minciuni basiste pe Net!!!!!

CONGO 28-06-2014 - 21:40

ANTIBASIST = IDIOT, CRETIN, RETARDAT, PORC, JEG, GUNOI…!!!!!
BASIST = GUNOI, JEG, PORC, RETARDAT, CRETIN, IDIOT …!!!!!

E bine sa nu devenim nici basisti, nici antibasisti, mai bine ramanem romani.

CONGO 29-06-2014 - 03:30

@ PARPANGHELU MONDIAL !!!

Adice, ce zic io mondial, universal bah!

Daca te simti cu caciula pe musca, sau in grupa ailalta, deci cu musca pe caciula, nu e vina mea manca-ti-ai !

Cioxe 29-06-2014 - 08:22

Tu n-ai sa devii nimic , niciodata, stai linistit !

CONGO 28-06-2014 - 21:12

@ M. Neascu – misterul elicopterelor a fost dezlegat!

http://www.obiectiv.info/un-mare-secret-despre-romania-a-iesit-la-iveala-ce-ascunde-zona-olteniei_44474.html

zice ca poporul oltean a dat nastere lumii civilizate, chiar si israelienii se trag din olteni.

„dupa studii indelungate, o serie de savanti americani de prestigiu au ajuns la concluzia ca Potopul descris in Biblie a avut loc pe malul vestic al Marii Negre, unde locuia o poplatie neasteptat de dezvoltata. De altfel Olimpul, legendarul munte din mitologia greaca (ULIMP- Lumina sau Splendoare, in limba traco-daca), nu era altceva decat muntele Bucegi pe care nu intamplator dainuie al doilea Sfinx de pe Pamant.”

Cioxe 29-06-2014 - 08:18

Bine bey caricature … dar tu ai vazut ce zid au chinezii ?
Pai bine bey rimonius…. ai vazut tu pa cineva sa dea cu capu’n el si sa se bitziie ?
Al dreaq’ da timpit ce esti !

neacsum 28-06-2014 - 21:40

OLX

Cioxe 29-06-2014 - 08:20

DSP

jan dinu 29-06-2014 - 08:14

— Parpanghelus — ,stiu ca esti un mare prezicator in ale
politicii,cine dragule poate „drege Romania ” de sistemul ticaloshit ?
Daca dai shi nume devii – profet – !
JD-USA

Cioxe 29-06-2014 - 08:20

jane…te’n kilu’ meu …de super imbecil ce esti !

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 29-06-2014 - 08:29

Nu trebue sa fi PROFET !!!
SISTEMUL TICALOSITh …DISPARE
AUTOMAT cu caderea lu’h AL -BHaSECU !

UnUL 29-06-2014 - 09:02

Aș, doar după căderea lui Ponta, Dragnea, etc.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 29-06-2014 - 10:07

Comparativ cu AL- BaSECU CAPONE ,
INGeri par a fi …violelu &dragnea
…ET , COMP !
BASESCU MAFIOT = CANALIA Perfect-INFECTa!

UnUL 29-06-2014 - 13:18

Schimbă-ți ochelarii, că vezi total aiurea !

jan dinu 30-06-2014 - 23:11

MIe-mi plac — CARLIONTI — lu PONTA —
seamana cu un — SATMAREAN — get – beget !!
Dar cu toate astea i-ashi baga in gura — Crucea Transilvaniei —
legionarului mitropolit ANANIA pina cind invie — CODREANU —
impreuna cu toti nicadorii jertfiti pe altarul …legiunii !!
JD-USA

digital 01-07-2014 - 22:05

jan dinu
30-06-2014 at 23:11
da, cârlionții pheeezdheeei măttii-ți plac, mă țhăghane???!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult