Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roReportaj Fotoreportaj (I) Bucureştiul meu în secolul XXI

Fotoreportaj (I) Bucureştiul meu în secolul XXI

scris de Ziua Veche
7 afisari

Pentru cei grăbiţi, pentru cei care stau mai mult în casă, pentru cei plecaţi în alte părţi ale lumii, pentru cei nostalgici, pentru cei curioşi am hotărât să vă prezentăm Bucureştiul secolului XXI în imagini.


Fiecare fotografie va avea o scurtă descriere. Vom scormoni şi după poze vechi pentru a pune în oglindă trecutul şi prezentul.

De asemenea, aşteptăm de la voi, pe lângă comentariile de rigoare, imagini – noi sau vechi, din Capitală sau alte oraşe, pe care le vom publica pe site. Adresa de corespondenţă: alin.burtescu@ziuaveche.ro.

Este incredibil câte instantanee poţi face pe străduţele Micului Paris! Astăzi, un crâmpei din strada Ion Brezoianu, undeva în jurul orelor 12.00.

{gallery}gallery/11/foto_reportaj_1{/gallery}

0 comentariu

ioan 30-09-2010 - 07:08

In text apare mai multe erori: orasul romanesc Bazargic este corect si nu orasul bulgaresc Dobrici.

„Tratatul” este tratat atunci cand este semnat de parti de buna voie; pentru noi este DIKTAT, fiindu-ne impus de Germania lui Hitler si aliatii ei, intre care si vecinii cu ceafa groasa din sudul Dunarii.

NE VOM INTOARCE INTR-O ZI!

ioan 30-09-2010 - 07:08

apar nu „apare”

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult