Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roReportaj Liberalii români din Europa nu-l vor şef pe Viorel Badea, un “agent PDL sub acoperire”

Liberalii români din Europa nu-l vor şef pe Viorel Badea, un “agent PDL sub acoperire”

scris de Roland Catalin Pena
16 afisari

Cum să atragi ura dasporei împotriva PNL. Revolta mocneşte, Bucureştii tac mâlc. Guvernările PDL, surde la nevoile populaţiei, dar şi prima victorie a USL, au generat, cel puţin în diaspora română din Europa, un important val de simpatie vizavi de liberali şi de programele asumate de PNL. Ei bine, tocmai acest suport popular este pe cale de a se transforma intr-unul dintre cei mai puternici inamici ai PNL pe bătrânul continent. Cauza?  O decizie neinspirată adoptată la cartierul general al PNL din Bucureşti. Vorbim aici despre numirea fostului senator PDL Viorel Badea în fruntea liberalilor din Europa şi Asia. O manevră bizară cu un potenţial distructiv greu de evaluat.

Liberalii români din Europa nu-l vor şef pe Viorel Badea, un “agent PDL sub acoperire”

Badea zice că a săpat PDL din interior. Acum urmează PNL?

Conjunctura politică creată la Bucureşti, la care s-a adăugat nevoia garantării trecerii moţiunii ce a dus la căderea Cabinetului Ungureanu, au stabilit un climat politic deosebit de favorabil oportuniştilor politici.  Acum, orice parlamentar al Puterii care a realizat că PDL guvernează prin măsuri aproape antinaţionale a avut şansa, prin votarea moţiunii, să demonstreze aderenţa la adevăratele valenţe democratice. Ăsta a fost sensul adevărat al ofertei lui Crin Antonescu vizavi de toţi parlamentarii români. Momentul însă a fost speculat şi de oportuniştii ascunşi prin toate ungherele Puterii. Diaspora liberală română din Europa îl indică pe Viorel Badea, până de curând mare senator cu vederi portocalii indubitabile, drept cel mai oportunist  dintre oportunişti. Şi au şi de ce. Ca să nu mai zicem că nici măcar n-a votat moţiunea.  Culmea, de vreo lună, Badea se tot laudă despre cum a săpat el PDL din interior, mai ales prin disputele sale cu William Brânză. Să te bufnească râsul şi mai multe nu.

Viorel Badea: “Vă schimb pe toţi, pun oamenii mei”

Proaspăt instalat, PDL-istul Badea aruncă un buzdugan otrăvit către organizaţiile PNL din Europa. Mesajul este clar: toţi reprezentanţii liberali vor fi schimbaţi cu oamenii săi. Mai limpede: şefii liberali din Europa vor fi schimbaţi cu… foşti membri ai PDL. Foşti membri până în urmă cu o lună,  astăzi PNL-işti de mare angajament şi strălucit viitor. Obrăznicia merge atât de departe încât chiar membri încă activi ai PDL, dar apropiaţi  lui Badea, deja îşi anunţă, telefonic, e drept, noile poziţii în structurile liberalilor români din Europa. Pe bună dreptate, revolta mocneşte în diaspora PNL. Toţi cei care au investit ani la rând, care s-au dovedit membri de bază şi fideli doctrinei liberale sunt pe cale să fie îndepărtaţi de oameni care au denigrat şi luptat împotriva PNL ani la rând. Din cauza unei decizii pripite de la Bucureşti PDL este pe cale să ocupe diaspora PNL. O acţiune care nu are precedent, cel puţin în istoria liberală: învingătorii au ajuns să se închine învinşilor!

Articol scris de Vlad Ionescu, simpatizant PNL, Marsilia, Franţa

3 comentarii

grigoriu minadora 14-05-2012 - 23:49

este vina diasporei ptr tot ce se intampla ptr ca si in diaspora sunt destui care la alegerile trecut tipau basescu iar acum sunt cei mai infocati liberali ………vad si imi e fff jena ca sa nu zic scarba….

Ciu Huhu 15-05-2012 - 16:19

PNL tre’ sa-l schimbe pe porcul asta pedelist V. Badea cu un adevarat liberal!

Traian Basescu 15-05-2012 - 16:46

Tradare, tradare, de 3 ori tradare!!!! 🙂 🙂 🙂

Bai fazanilor,

Nu Badea ala e omu’ PDL in guvernarea USL-asa. Sau ma rog Badea e doar un soarec. Adevaratul om pe care-l am in guvernarea USL-asa e tocmai genialul si inegalabilul Victoras Ponta, care se zvarcoleste sa asigure USL o infrangere glorioasa in alegerile din toamna.

E exact la fel cum a fost Geoana. In cazul lui Geoana v-au trebuit vreo 5 ani si vreo 5 randuri de alegeri peirdute ca sa va prindeti ca el e omu’ meu in PSD. El saracu’ n-a stiut asta (asa cum nici Ponta n-o stie) dar de actionat actiona ca si cum ar fi primit indicatii pretioase de la mine in fiecare zi. La fel si dragul de Ponta 🙂 🙂 😉

Succesuri Victore!!! 🙂 🙂 🙂

Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă …

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult