Acasa Exclusiv ZiuaVeche.roReportaj Orologiul nu mai sună. Îl aud ori mi se pare? – VIDEO

Orologiul nu mai sună. Îl aud ori mi se pare? – VIDEO

scris de Alin Burtescu
8 afisari

Să fi trecut 50 de ani între 2010 şi 2011? Au fost desecretizate şi dosarele Revoluţiei din 1989? Răspunsul este NU. Doar a stat ceasul din Cişmigiu.

A stat ceasul placat cu aur din Cişmigiu!


Orologiul placat cu aur şi care a costat 90.000 de euro ar fi trebuit să funcţioneze fără reparaţii până în 2060. Cel puţin aşa ne anunţa anul trecut directorul Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti, Radu Popa: “În 50 de ani de-acum înainte nu se cheltuieşte niciun leu, pentru că am luat nişte ceasuri garantate 50 de ani, care nu necesită mentenanţă şi în care nu se va mai investi niciun ban”.

A cheltuit primarul Sorin Oprescu banii Capitalei degeaba?

“Da domnule. Ăştia au luat pomul de Crăciun acum 8 sau 10 zile şi de atunci a stat şi ceasul, nu mai scoate niciun sunet. La vârsta mea vin în fiecare zi prin Cişmigiu. E frumos ceasul, scump, dar frumos. Ziceau când l-au montat că a costat 80 sau 90 de mii de euro şi că nu se va strica până murim. Nu-i mai dau ăştia curent sau nu ştiu ce-o fi păţit”, mi-a răspuns un bătrân, “vechi şahist” cum cu mândrie s-a caracterizat.

Când scriu aceste rânduri, ceasul din grădina Cişmigiu arată ora 11.53. În redacţie e 18.16. La Primărie cât o fi?

1 comentariu

Mache 18-01-2011 - 05:30

Cum adica „La Primărie cât o fi?”? La primarie e bine dom’le, toata lumea rade, canta si danseaza…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult