Acasa InternationalBasarabia 9 mai la Chişinău. Zeci de mii de comunişti în stradă VIDEO

9 mai la Chişinău. Zeci de mii de comunişti în stradă VIDEO

scris de M.A.
10 afisari

Zeci de mii de comunişti au inundat luni străzile Chişinăului. În timp ce demnitarii de stat participau la mitingul consacrat Zilei Victoriei, zeci de mii de persoane, în frunte cu liderul PCRM, Vladimir Voronin, au participat la Marşul Victoriei din centrul capitalei spre complexul memorial Eternitate.

Comunisti la Chisinau (jurnal.md)

Comunisti la Chisinau (foto: jurnal.md)

După ce Vlad Filat şi Marian Lupu au depus flori la Focul Veşnic, la memorial au venit şi susţinătorii PCRM. Aceştia purtau drapele roşii cu simbolica comunistă, dar şi steaguri cu sloganul „Igor Dodon – Soluţia pentru Chişinău„. Candidatul PCRM la funcţia de Primar al Chişinăului a fost prezent la acest eveniment, scrie Unimedia.md.

Vladimir Voronin a declarat că numărul mare de persoane participante la acest marş semnifică importanţa Zilei Victoriei, dar este şi un indice al instabilităţii socio-economice şi politice din ţară. Întrebat de presă de ce nu a participat la mitingul organizat de liderii AIE, liderul comunist a declarat: ”Am venit cu susţinătorii noştri. Toţi cei care au dorit au mers în acest Marş cu noi spre complexul Eternitate, pentru a omagia veteranii”. Organizatorii declară că la eveniment au participat peste 50 de mii de persoane.

Vlad Filat de 9 mai 2011

1 comentariu

digital 09-05-2011 - 16:54

comunistii lui base!!!!pa astia i-a*alimentat* cu 100 mil euro gratis din bugetul Romaniei!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult