Acasa InternationalBasarabia Alertă cu bombă la Chişinău, înaintea vizitei lui Klaus Iohannis

Alertă cu bombă la Chişinău, înaintea vizitei lui Klaus Iohannis

scris de D.S.S.
63 Afisari

O alertă cu bombă a fost declanşată la două bănci din Chişinău, a anunţat poliţia în urma unui apel primit de la angajaţii serviciului de pază, în timp ce preşedintele român Klaus Iohannis este aşteptat marţi după amiază în capitala moldoveană.
alerta bomba chisinauMai multe echipaje ale poliției, dar și geniști se află la fața locului. Angajații au fost evacuați.
Alertă cu bombă la o filială a Băncii de Economii și la o filială a Băncii Sociale din capitală. Potrivit poliției, apelul a parvenit în jurul orei 9, de la angajații pazei a două bănci comerciale precum că sediile în care activează sunt minate.

„Este vorba despre filialele a două bănci diferite, una este amblasată pe strada Columna, alta pe Bănulescu-Bodoni”, a precizat Jovmir.
Circulația în zonele băncilor respective este îngreunată.
Preşedintele Klaus Iohannis face prima vizita oficială în Republica Moldova. Întâlnirea are loc la numai o săptămână după numirea noului Guvern de la Chişinău condus de Chiril Gaburici.

Iohannis se va întâlni azi cu preşedintele moldovean Nicolae Timofti, iar apoi cu premierul şi liderii principalelor partide politice de la Chişinău.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult