Acasa InternationalBasarabia Alianţa de la Chişinău, pe cale să se destrame?

Alianţa de la Chişinău, pe cale să se destrame?

scris de M.A.
3 afisari

Continuarea disensiunilor în AIE pot conduce la destrămarea Alianţei, a afirmat duminică liderul PD, Marian Lupu, la un post TV, informează Moldpres.

Steagul Republicii Moldova

foto: a1.ro

Lupu susţine că, în ultima vreme „situaţia s-a îngroşat peste măsură”. PLDM discută cu PCRM pe ascuns, „ca partizanii”, şi nu-şi anunţă colegii de alianţă despre acţiunile sale, a declarat Lupu. De asemenea, liderul democraţilor a lăsat să se înţeleagă că scandalul iscat pe marginea majorării tarifelor la Moldtelecom a fost declanşat intenţionat. „Scandalul în jurul tarifelor Moldtelecom, dar şi al Băncii de Economii sunt instrumente pentru a atinge alt scop. Obiectivele sunt altele, sau pot fi mai multe”, a adăugat Lupu.

Potrivit lui Lupu, disensiunile din AIE ar putea fi legate şi de alegerile locale. „Se încearcă scoaterea responsabilităţii creşterii preţurilor de pe umerii PLDM în ajunul alegerilor locale”. Liderul PLDM, Vlad Filat, nu a comentat încă declaraţiile colegului de alianţă Marian Lupu, însă duminică, a comunicat, la finele unei şedinţe cu activul PLDM, că va discuta şi în continuare cu opoziţia pentru a

găsi o soluţie pentru a alege preşedintele statului. „Faptul că între Marian Lupu şi Vladimir Voronin există probleme care vizează relaţiile lor de opt ani, nu este problema mea”, a menţionat Filat.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult