Acasa InternationalBasarabia Ameninţările lui Smirnov: Explozii, durere şi înmormântări

Ameninţările lui Smirnov: Explozii, durere şi înmormântări

scris de M.A.
1 afisari

„Explozii, durere şi înmormântări zilnice”. Asta promite decrepitul lider transnistrean Igor Smirnov, în cazul în care se va încerca reunificarea regiunii separatiste cu Republica Moldova.

Igor Smirnov (foto nr2.ru)

Igor Smirnov (foto: nr2.ru)

Liderul grupării separatiste transnistrene Igor Smirnov a declarat că regiunea pe care o „conduce” şi care şi-a declarat unilateral independenţa nu mai poate fi reunificată cu Moldova, ameninţând în caz contrar cu violenţe, scrie Timpul.md.

„Suntem gata de negocieri”, declară, totuşi, cetăţeanul rus Igor Smirnov. „Dar ştiu că niciodată nu va fi posibil să reunim ceea ce nu poate fi reunificat”, a adăugat liderul transnistrean.

În Transnistria au crescut noi generaţii care ştiu că Rusia este apărătoarea regiunii, a afirmat Smirnov. „Şi nu uitaţi că noi generaţii au crescut şi în Moldova, care au fost învăţată că România este bună şi că Rusia şi Ucraina sunt rele”, a mai spus liderul separatist transnistrean.

El a avertizat că preţul reunificării ar fi „explozii, durere şi înmormântări zilnice”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult