Ataşatul militar la Chişinău, prin băut la volan | Ziua Veche
Acasa InternationalBasarabia UPDATE Ataşatul militar la Chişinău, prins băut la volan

UPDATE Ataşatul militar la Chişinău, prins băut la volan

scris de A.B.
5 afisari

UPDATE 11,35. Ministrul Apărării Corneliu Dobriţoiu a declarat, duminică dimineaţă, că nu este exclus să fie vorba despre „o provocare”, el adăugând că în diplomaţie uneori se poate întâmpla să ţi se ofere o cupă cu şampanie, „care poate să conţină şi altceva”.

Dobriţoiu a declarat că ataşatul militar a fost retras de la post şi că urmează o anchetă pentru a se stabili ce s-a întâmplat. Ministrul a spus că estimează că ancheta va dura aproximativ o săptămână.

———————

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în Chişinău, un angajat al Ambasadei României în Republica Moldova a fost prins în stare de ebrietate la volan.

Ataşatul militar la Chişinău, prin băut la volan

Automobilul cu numere diplomatice, la volanul căruia se afla ataşatul militar al ambasadei, colonelul Danicu Tănasă, a fost oprit de un echipaj al Poliţiei Rutiere, în timp ce se deplasa pe bulevardul Ştefan cel Mare din Chişinău, potrivit Publika TV.
Diplomatul a recunoscut că a consumat băuturi tari. În aerul expirat, alcooltestul a înregistrat 0,52 promile de alcool, faţă de limita admisibilă de 0,15. Automobilul diplomatului a fost preluat de reprezentanţii Ambasadei, chemaţi la faţa locului de poliţie.

1 comentariu

Tom Cc 11-11-2012 - 14:17

Atasatul militar al Romaniei habar nu avea de ce inseamna IMUNITATE DIPLOMATICA !! Cine la pregatit ???? sa raspunda !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult