Acasa InternationalBasarabia Chirtoacă salută decizia PLDM de a-l retrage pe Bodiu

Chirtoacă salută decizia PLDM de a-l retrage pe Bodiu

scris de M.A.
3 afisari

Decizia PLDM este un răspuns pozitiv la apelurile noastre de acum jumătate de an, când spuneam că pentru a învinge comuniştii este nevoie de o unitate între toate componentele Alianţei pentru Integrarea Europeană.

Dorin Chirtoaca (Moldpres)

Dorin Chirtoaca (Moldpres)

Liberal la funcţia de primar general al Chişinăului, după anunţul liderului PLDM despre retragerea candidatului formaţiunii, Victor Bodiu, din electorală pentru postul de edil al capitalei R. Moldova, transmite Moldpres. În opinia lui Chirtoacă, acest pas al liberal-democraţilor demonstrează posibilitatea forţelor democratice din Moldova de a se consolida pentru a atinge scopurile propuse în programul de guvernare al AIE. „Când comuniştii, în urma alegerilor, vor obţine un rezultat de circa 10 la sută din sufragii, atunci vom începe a vorbi despre concurenţa de ideologii şi platforme a forţelor democratice. Dar acum avem nevoie de o unitate, pentru ai învinge, şi îndemn celelalte formaţiuni să urmeze exemplul PLDM„, a mai spus Chirtoacă. Comentând decizia PLDM de a-şi retrage candidatura la funcţia de primar, Igor Dodon, aspirantul PCRM la acest post, a declarat într-un comunicat de presă că Vlad Filat, de ziua sa de naştere, i-a făcut un cadou electoral. În opinia comunistului Dodon, retragerea lui Bodiu a creat toate premisele pentru victoria sa din primul tur.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult