Acasa InternationalBasarabia Cum era să facă Băsescu unirea cu Basarabia la un vin cu Voronin FOTO

Cum era să facă Băsescu unirea cu Basarabia la un vin cu Voronin FOTO

scris de Ziua Veche
35 afisari

Traian Băsescu s-a înțeles cu Vladimir Voronin „cu sufletul deschis” să „lege viitorul țărilor noastre, la fel cum a fost legat trecutul nostru”.

Comuniștii de la Chisinau, pe ultima lor sută de metri ca partid pseudo-european, îi atacă pe unioniști. Dar, cu câțiva

Cum era să facă Băsescu unirea cu Basarabia la un vin cu Voronin

ani în urmă însă liderul comunistilor basarabeni, Vladimir Voronin, pleda pentru Unirea cu România, ce-i drept sub influența Președintelui României, Traian Băsescu, si probabil a unui pahar de vin. Această pledoarie este divulgată de însuși Traian Băsescu în ceea ce a scris în Cartea de Oaspeți din Galeriile subterane Mileștii-Mici, unde s-a întreținut cu Vladimir Voronin.

Iată textul integral: “La un pahar cu vin bun, cu muzică bună și cu sufletul deschis, am stabilit împreună cu Vladimir Voronin că vom lega viitorul țărilor noastre, la fel cum a fost legat trecutul nostru. Traian Băsescu. Președintele României. 21.01.2005”.

 

3 comentarii

urbos 26-03-2012 - 00:46

Nu vedeti ca aia nu e semnatura Dementei Sale? Semnatura Dementei Sale este cu 2, 2, 2012. Deci era ori beat ori in incapacitate mintala.

Ticu 26-03-2012 - 08:54

Îmi place scrisul de intelectual autentic al lui Băsescu.

digital 26-03-2012 - 11:42

…încă,istorie cu bețivi nu am mai văzut,dar totul are un început…păcat de țara asta și de unii dintre locuitorii ei,nu de toți…..

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult