Acasa InternationalBasarabia De râsul curcilor. Vezi cine vrea să rupă din teritoriul României

De râsul curcilor. Vezi cine vrea să rupă din teritoriul României

scris de M.A.
13 afisari

Mihai Garbuz, de la “Patrioţii Moldovei”, una dintre cele mai sinistre şi aberante mişcări politice de la Chişinău, vrea să anexeze Moldova dintre Carpaţi şi Prut.

Mihai Garbuz patriotul moldovean

Mihai Garbuz, "patriotul moldovean"

Acesta a anunţat intenţia ca, drept replică la decizia PSD de la Bucureşti de a-şi deschide o filială la Chişinău, formaţiunea sa va face la fel pe teritoriul României, transmite 24h.md. Potrivit lui Mihai Garbuz, într-o primă etapă, birouri ale partidului “Patrioţii Moldovei” “vor fi deschise în judeţele Iaşi, Neamţ, Galaţi. Ulterior, filialele vor apărea şi în alte mari oraşe ale Moldovei de peste Prut”. „Moldova de peste Prut este teritoriu istoric al Moldovei Mari, care, din cauza unor manipulări politice a fost înghiţită de Valahia şi, ulterior, România”, a continuat seria de aberaţii politicianul din stânga Prutului.

Scandalul de la Chişinău a izbucnit după ce, proaspăt lansaţi în R. Moldova, membrii PSD Diaspora din România i-au acuzat pe social-democraţii de la Chişinău, în frunte cu Victor Şelin, că le-ar fi furat imaginea, plagiind partidul cu scopul obţinerii de dividente politice. Victor Şelin a ieşit la contraatac şi a negat acuzaţiile, calificându-le drept nişte prostii.

Mişcarea “Patrioţii Moldovei” a cerut comunităţii internaţionale să determine “retrocedarea” de către România a teritoriilor „istorice” ale Moldovei. Printre celelalte revendicări ale „patrioţilor” se numără anularea Unirii Principatelor din 1859 şi dezmembrarea actualei Românii! „Partidul „Patrioţii Moldovei”, care întruneşte ideologic patrioţii Moldovei de pe amblel maluri ale Prutului, îşi asumă iniţiativa de anulare a tuturor semnăturilor şi angajamentelor, asumate de autorităţile Moldovei, în timpul creării statului cu denumirea România”, a declarat în trecut liderul mişcării, Mihai Garbuz.

9 comentarii

viki 14-02-2012 - 13:46

Mai Garbuz ma, vezi ca in Moldova, langa Iasi, la Socola, este spital pentru deviati mintal.Acolo se asigura permanent cazare,cazare, masa si tratament.Si uite asa poti scapa sa nu-ti strice rusii rozeta, daca nu cumva deja ai patit-o, din care cauza deviezi.

andrei 14-02-2012 - 20:51

BRAVO,viki

VOROLIOV MICSUNICA 14-02-2012 - 13:49

CEVA TARE IN CALDARE, NU VREI?

kapa 14-02-2012 - 14:03

tipul asta are mutra de kgb-ist dupa nas,am fler

mds 14-02-2012 - 14:33

Nu este o glumă. Această poveste, este o realitate, Moldoveni, de peste Prut – revendică Moldova până la Carpaţi.Din 91, se scchimbă doar actorii, pisa rămâne neschimbată.Şi totuşi, nu este o glumă.

ion ardeleanu 14-02-2012 - 15:45

Si care-i problema? Sa si-o ia. trebuie doar sa-i mai invete pe moldovenii nostri limba moldoveneasca.

sorin 15-02-2012 - 09:01

Auzi, tu sa taci, voi ardelenii vorbiti de lucruri care va depasesc. Cand Moldova se unea cu Regatul Romaniei voi inca erati slugi la unguri!. A trebuit sa moara 800000 de romani munteni si modoveni ca sa aveti si voi dreptul sa vorbiti romaneste.

TOM Cc 14-02-2012 - 19:07

si asta-i dus cu vaca , ca si Tokes ! Numai ca Tokes este platit de guvernul Romaniei !!

Andrei 15-02-2012 - 14:11

Mişcarea “Patrioţii Moldovei” a cerut comunităţii internaţionale să determine “retrocedarea” de către România a teritoriilor „istorice” ale Moldovei.
Astfel Rusia le va lua iesirea la Marea Neagra ,ca si-n trecut ,..si le va da Trasnistria ……….

MAMA VOASTRA DE TALIBANI KOLHOZNICI NENOROCITI ;IMPOTENTI CELEBRARI ,SCURSURI PROIECTATE IN BECIURILE KGB ISTE ……..Cretini Imputiti……si sunteti voi capabili sa tineti ceva ….jigodii nenorocite .

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult