Acasa InternationalBasarabia Declaraţie de balamuc: Ambasadorul român în R Moldova, “fugărit cu mătura”

Declaraţie de balamuc: Ambasadorul român în R Moldova, “fugărit cu mătura”

scris de M.A.
13 afisari

Declaraţie demnă de balamuc, la Chişinău. Un deputat comunist, fost director al SIS, cere ca ambasadorul român să fie fugărit cu mătura, din Republica Moldova.

Declaraţie de balamuc: Ambasadorul român în R Moldova, “fugărit cu mătura”

Declaraţie de balamuc: Ambasadorul român în R Moldova, “fugărit cu mătura” (foto: Timpul.md)

“La Dracul cu diplomaţia, protocolul şi etica! Acest “ambasador” trebuie fugărit cu mătura din Moldova, să povestească la el la Bucureşti aceste fantezii nocturne”, a declarat deputatul PCRM, Artur Reşetnicov, pe una dintre reţelele de socializare. Reacţia halucinantă a fostului director al Serviciului de Informaţii şi Securitate vine care urmare a unor declaraţii făcute de diplomatul român, transmite 24h.md

„Ceea ce România şi-a propus să facă este ca Republica Moldova să fie adusă mai aproape de Uniunea Europeană. Sunt unionist în acest fel. Aş fi eu dezamăgit dacă unioniştii s-ar simţi dezamăgiţi. Proromânismul nu este un fenomenul marginal. Fiecare poate defini din sondaje proromânul. El este tânăr, are studii superioare şi venituri care depăşesc media câştigurilor naţionale. Proromânii sunt membri ai elitei sau viitoarei elite a Republicii Moldova„, a declarat ambasadorul Marius Lazurca, în cadrul emisiunii În Profunzime, de la Pro TV Chişinău.

3 comentarii

Redarmy 27-11-2012 - 19:00

rusnakul „artur” are obraznicia tipica minoritarilor de gen trotzkist !

teo 28-11-2012 - 07:52

Acestia va sunt deputatii,fratii nei ? Cu astia vreti sa intrati in Europa civilizata ?

Skanderbeg 01-12-2012 - 02:31

Este ciudat ca Resetnikov nu abera nimic cand fostul ambasador al Rusiei Kuzmin ii invata minte pe moldoveni inainte de a fi rechemat in patrie pentru dezalcoolizare.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult