Acasa InternationalBasarabia Desant de la Moscova la Chişinău

Desant de la Moscova la Chişinău

scris de Ziua Veche
2 afisari

Şeful Administraţiei Prezidenţiale de la Moscova, Serghei Narîşkin a ajuns sâmbătă seara la Chişinău unde urmeză să aibă mai multe întâlniri cu liderii partidelor parlamentare – cu excepţia premierului Vlad Filat, transmite Unimedia.

„Eu am aflat că Narîşkin vine la Chişinău abia ieri seara. Avem o întâlnire programată pentru mâine, în jurul orei 12:00. Nu ştiu despre ce anume vom discuta, nu cunosc nici un fel de detalii. Eu cred că totul va fi bine. Eu am încredere în colegii mei de Alianţă”, a declarat sâmbătă preşedintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu. Prima întâlnire a oficialului rus a fost cu omul de afaceri Vlad Plahotniuc, numărul 2 pe lista Partidului Democrat. Plahotniuc l-a întâmpinat pe Narîşkin la hotelul de lux pe care îl deţine în proprietate.

A doua întâlnire a lui Narâşkin a fost cu preşedintele interimar Mihai Ghimpu, în dimineaţa zilei de duminică. „Este o întâlnire utilă, mai ales în contextul unei perioade post-alegerile parlamentare”, a declarat Narîşkin după întâlnirea cu Ghimpu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult