Acasa InternationalBasarabia Diacov caracterizeaza clasa politica de la Chisinau

Diacov caracterizeaza clasa politica de la Chisinau

scris de Ziua Veche
1 afisari

Filat are „apucaturi din business”, Rosca isi rupea camasa de pe dansul, Voronin e ingamfat si mi-a spus ca-i prost, Selin e omul lui Tkaciuk, iar pe Ghimpu nu-l pup in frunte! Declaratiile ii apartin lui Dumitru Diacov, presedinte de onoare al Partidului Democrat, lansate in cadrul unei intalniri, organizata de ThinkMoldova, transmite Unimedia. Diacov a explicat modul in care au fost repartizate fotoliile puterii in cadrul AIE: „Filat ai apucaturi din business, o sa fii prim-ministru. Ghimpu, tu nu ai apucaturi, o sa fii presedintele Parlamentului, iar Lupu – presedintele tarii. Dar ce, trebuie sa-l pup in frunte pe Ghimpu?”.

„Eu am facut mai mult pentru relatiile moldo-romanesti decat Rosca, care isi rupea camasa de pe dansul”, a mai precizat Diacov. „Voronin se ocupa de divizarea partidelor, de cine venea si cine pleca de la un partid sau altul. I-am spus lui Braghis sa fuzionam, dar el era tinut de catre Selin, omul lui Tkacuk”, sustine liderul PDM. „Lui Pasat ii dau parale cei de la Moscova, unde sunt mai multe centre de influenta”, iar „Tkaciuk este cea mai influenta persoana in cadrul Partidului Comunistilor”, a conchis Diacov.

0 comentariu

puiu 02-12-2010 - 14:59

baiati aveti cohones munvai grea tare si e pt prosti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult