Acasa InternationalBasarabia Dorin Chirtoacă: „Am scos oraşul din rahat, mai candidez pentru un mandat”

Dorin Chirtoacă: „Am scos oraşul din rahat, mai candidez pentru un mandat”

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Actualul primar al Capitalei R. Moldova, Dorin Chirtoacă, a mărturisit luni seară, în cadrul unei emisiuni la ProTV Chişinău, că se gândeşte să mai candideze pentru un mandat la cârma Chişinăului. „Lucrurile sunt evidente pe undeva, deoarece nu am rămas în Parlament, nu am acceptat şi alte oferte. Despre alegerile locale vom discuta după alegerile parlamentare. Dar, să ştiţi că aseară chiar mi-a venit în cap şi un slogan de campanie. Nu ştiu dacă e bine să-l spun la televizor, dar sună în felul următor: ‘Am scos oraşul din rahat, mai candidez pentru un mandat'”, a spus primarul, moment în care atât prezentatoarea emisiunii, Lorena Bogza, cât şi invitatul, au izbucnit în hohote de râs, transmite Unimedia.md.


„Cel puţin rimează”, s-a declarat încântat Chirtoacă, care, pe lângă toate, a scos în timpul emisiunii un ulcior cu must adus de la Coloniţa şi a turnat în pahare cu ocazia sărbătorii Hramului Chişinăului. Referindu-se la problemele Capitalei, Dorin Chirtoacă a declarat că în prezent s-a finalizat etapa de evacuare a nămolului de la Valea Morilor, iar timp de câteva luni în lac va fi şi apă. „Am putea da drumul la apă şi acum, dar peste 20 de ani ne trezim iar în aceeaşi situaţie. Mai construim nişte deversanţi, o scurgere, iar primăvară îi invit pe chişinăueni să facă plajă acolo”, a ţinut să menţioneze edilul.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult