Acasa InternationalBasarabia Dorin Chirtoacă va candida pentru un nou mandat de Primar al Chişinăului

Dorin Chirtoacă va candida pentru un nou mandat de Primar al Chişinăului

scris de M.A.
47 afisari

Dorin Chirtoacă îşi doreşte să continuie munca în calitate de Primar General al Chişinăului. Acesta va candida din nou la alegerile locale din primăvara anului viitor, transmite Unimedia.md.

„Eu din 2007 am spus că dacă mă implic, îmi duc angajamentul până la capăt. Am renunţat la două mandate de deputat în favoarea Primăriei. Nu mi-am păstrat un loc călduţ în Parlament”, a declarat edilul în cadrul emisiunii „Moldova în direct” de la postul public de televiziune. „Eu am preferat o cale mai puţin avantajoasă, dar corectă şi principială. Din toate aceste informaţii se poate desprinde că am intenţia să-mi duc munca la bun sfârşit”, a subliniat Chirtoacă.

Vicepreşedintele PL şi-a exprimat regretul că, în ultima perioadă, „din păcate, mass-media a vorbit de cele mai multe ori de probleme, decât de realizări”. „Sunt conştient că problemele nu se vor termina niciodată. Dacă e să privim obiectiv la ce s-a întâmplat în ultimii 4 ani în Chişinău, supravieţuirea oraşului deja înseamnă foarte mult. Şi anul acesta, dar şi în 2001, bugetul municipiului Chişinău este mai mic decât în 2007. Cu toate acestea reuşim să mergem înainte”, s-a arătat optimist Primarul.

În cadrul intervenţiei sale, Dorin Chirtoacă şi-a exprimat nedumerirea încă odată referitor la votul cetăţenilor din sectorul Botanica al Capitalei, la alegerile din 28 noiembrie. „M-am uitat la rezultatele pe acest sector. Jumătate votează comuniştii, din cauza cărora a mirosit urât în Chişinău. Nu înţeleg acest fenomen nici până în ziua de astăzi”, a ţinut să puncteze liberalul.


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult