Acasa InternationalBasarabia Filat se vede candidat la Presedintie

Filat se vede candidat la Presedintie

scris de Ziua Veche
1 afisari

Premierul de la Chisinau Vladimir Filat a declarat ca nu exclude o candidatura a sa la postul de presedinte al Republicii Moldova, informeaza Unimedia.md. „In ultima perioada de timp simt niste presiuni asupra mea: „ca-i premier bun, ca poate nu ar trebui sa candideze”, insa voi lua o decizie la timpul potrivit si vreau sa va asigur ca daca am demostrat ca pot sa fiu un prim-ministru bun, o sa demostrez ca pot sa fiu si un presedinte bun”. Declaratia a fost lansata de premierul Vlad Filat, in cadrul intalnirii cu locuitorii raionului Straseni.
Referindu-se la referendum, alegeri parlamentare si prezidentiale, Filat a subliniat ca Alianta pentru Integrare Europeana s-a angajat intr-o actiune de reformare a Constitutiei pentru a oferi cetateanului dreptul de a-si alege presedintele, dar nu de a-l vota. UNIMEDIA aminteste ca anterior, prim-ministrul Vlad Filat, liderul PLDM, a refuzat sa precizeze daca va candida sau nu la functia de sef al statului, specificand ca partidul va decide care va fi candidatul sau la aceasta functie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS