Acasa InternationalBasarabia Klaus Iohannis este un preşedinte bun pentru Republica Moldova

Klaus Iohannis este un preşedinte bun pentru Republica Moldova

scris de M.A.B.
14 afisari

Klaus Iohannis este un preşedinte bun pentru România şi pentru Republica Moldova, a declarat fostul premier moldovean Vlad Filat, liderul Partidului Liberal-Democrat (PLDM), în cadrul emisiunii „Bună seara” de la televiziunea publică TRM.
klaus iohannis moldova filat„Nu este păcat că Ponta a pierdut preşedinţia, este o mare realizare că Iohannis a câştigat. Klaus Iohannis este un preşedinte bun pentru România şi un preşedinte bun pentru Republica Moldova. Asta pentru că relaţiile României cu Moldova vor avea stabilitate, iar procesele iniţiate de un preşedinte Băsescu vor avea continuitate”, a afirmat Filat, informează site-ul Unimedia.info.

Liderul liberal-democrat a mai declarat că sprijinul pe care îl oferă Occidentul nu este pentru un partid politic sau altul, ci pentru Republica Moldova.

„Europenii privesc lucrurile într-o manieră pragmatică, fără emoţii, noi avem o încărcătură puternică emoţională, după care venim cu abordarea pragmatică. Pentru Occident, importantă este calitatea actului de guvernare, iar pentru noi foarte importante sunt nuanţele. Şi eu cred că este deocamdată justificat. Sprijinul pe care îl oferă Occidentul nu este pentru o persoană sau alta, nu pentru un partid politic sau altul, ci pentru Republica Moldova„, a conchis fostul premier.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult