Acasa InternationalBasarabia La Primărie sau la puşcărie? Igor Dodon a falsificat Monitorul Oficial al României

La Primărie sau la puşcărie? Igor Dodon a falsificat Monitorul Oficial al României

scris de M.A.
2 afisari

Dorin Chirtoacă îl acuză pe Igor Dodon, contracandidatul său comunist în cursa pentru postul de primar al Chişinăului, că ar fi falsificat un exemplar din Monitorul Oficial al României pentru a-l prezenta dovadă a presupuselor escrocherii în dosarul troleibuzelor, informează PRO TV Chişinău.

Igor Dodon (foto Unimedia)

Igor Dodon (foto Unimedia)

„A vrut să ajungă la primărie, drumul este spre puşcărie„, a declarat Dorin Chirtoacă despre Igor Dodon, acuzându-l că ar fi falsificat Monitorul Oficial din România pe care l-a prezentat drept dovadă a presupuselor escrocherii în dosarul troleibuzelor. Dodon nu a comentat deocamdată acuzaţiile.

Igor Dodon a prezentat în cererea la Procuratură un fals al Monitorului Oficial. S-au decupat mai multe bucăţi şi s-au lipit şi a ieşit Monitorul oficial al lui Igor Dodon. El se face vinovat de mai multe infracţiuni, care se pedepsesc conform Codului Penal: fals în declaraţii, fals în documente oficiale. De aceea, ne adresăm procurorului general să investigheze acest caz şi să-l tragă la răspundere conform legislaţiei”, afirmă Chirtoacă. „Vom cere de la Igor Dodon încasarea contravalorii a 100 de troleibuze noi drept recompensă pentru atentarea la reputaţia profesională”, a încheiat Chirtoacă.

Candidatul PCRM la funcţia de primar al Chişinăului, Igor Dodon, a cerut Procuraturii Generale anchetarea adversarului său Dorin Chirtoacă, pe care îl acuză de implicare în acte de corupţie. Igor Dodon l-a acuzat pe Chirtoacă de faptul că ar fi implicat direct în acte de corupţie la Primăria oraşului Chişinău.

1 comentariu

Liviu 10-06-2011 - 18:13

Ce treaba are Monitorul Oficial al … Romaniei ?! Au fost FABRICATE in Romania acele troleibuze ?!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult