Acasa InternationalBasarabia Liderii AIE îl sprijină pe Dorin Chirtoacă

Liderii AIE îl sprijină pe Dorin Chirtoacă

scris de M.A.B.
5 afisari

Liderii Aţianţei pentru Integrare Europeană au semnat joi, la Chişinău, o declaraţie comună pentru susţinerea lui Dorin Chirtoacă în turul doi de scrutin. Ei au îndemnat cetăţenii să iasă masiv la vot şi să opteze pentru Chirtoacă, el fiind candidatul AIE.

Liderii AIE

Liderii AIE (foto Moldpres)

Cei trei lideri, Vlad Filat, Marian Lupu şi Mihai Ghimpu, au ieşit în faţa presei cu un mesaj comun şi consolidat în care cheamă cetăţenii din R.M. dar şi din capitala Chişinău să iasă masiv pe 19 iunie la vot, pentru a decide un viitor democratic pentru Republica Moldova. Vedeţi mesajul lor:

Alegerile locale generale din 5 iunie au reprezentat un factor puternic de consolidare a democraţiei în Republica Moldova şi un pas enorm pe calea integrării europene.

Victoria partidelor din Alianţa pentru Integrare Europeană în majoritatea covârşitoare a raioanelor şi oraşelor ne va permite să continuăm programul de modernizare a statului, de asigurare a creşterii economice, de creare a locurilor de muncă bine plătite, de ridicare a nivelului de trai. Proiectele începute în primii doi ani de guvernare vor fi încununate de succes prin colaborarea eficientă între administraţia publică locală democratică şi administraţia centrală de stat – Preşedinţie, Parlament, Guvern.

La 19 iunie, într-un şir de localităţi va fi organizat turul doi de scrutin. Partidele componente ale AIE vor desfăşura o acţiune solidară şi coordonată pentru susţinerea candidaţilor AIE şi pentru excluderea oricărei coalizări cu partidul comuniştilor. Ne vom coordona toate acţiunile şi în procesul complex de formare a alianţelor democratice în consiliile comunale, raionale, orăşeneşti şi municipale.

Vom acţiona solidar şi în Chişinău. Obiectivul nostru comun este alegerea unei administraţii democratice, competente şi eficiente, capabilă să asigure stabilitatea capitalei Republicii Moldova, dezvoltarea ei armonioasă şi durabilă, să sprijine cursul european al guvernării democratice în ansamblu. La 19 iunie, să fim împreună pentru Dorin Chirtoacă. Să-i acordăm un nou mandat de Primar General pentru a continua proiectele majore începute, pentru a îmbunătăţi viaţa tuturor locuitorilor Municipiului. Alegerea unui primar democrat în fruntea capitalei va spori coeziunea internă a societăţii noastre, va consolida sprijinul şi simpatia europeană pentru Republica Moldova. Împreună, vom opri alunecarea ţării către un nou regim autoritar! În acest moment de mare responsabilitate, facem apel către toţi cetăţenii Municipiului Chişinău să nu se lase înşelaţi de minciună, demagogie şi populism, să participe cu toţii la turul doi de scrutin.

La 19 iunie, votăm împreună candidatul Alianţei pentru Integrare Europeană! Votăm Dorin Chirtoacă!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult