Acasa InternationalBasarabia Ministru beat la volan (VIDEO)

Ministru beat la volan (VIDEO)

scris de D.S.S.
4 afisari

Ministrul Culturii din Moldova, Boris Focşa, a fost surprins în stare de ebrietate la volan,  în timpul unui control de rutină al poliţiei.

Boris Focşa, ministrul Culturii, a fost prins beat la volan

Incidentul a avut loc vineri seara, in ajun de Craciun, pe o strada din capitala Chisinau. Publika TV relateaza ca Focsa a fost surprins de agentii rutieri la volanul unui automobil. Din spusele politistilor, ministrul Culturii mersese sa-l ajute pe consilierul sau, retinut mai devreme pentru ca ar fi fost baut la volan. Dumitru Acris si-a chemat in ajutor seful. Ministrul Culturii a refuzat sa faca testul de alcoolemie si a parasit cabinetul medicului.  Demnitarul a refuzat să efectueze testul de alcoolemie şi a declarat că nu conducea automobilul, ci doar stătea pur şi simplu în el. În cele din urmă, a accpetat să intre în cabinetul medical. Şeful poliţiei municipale, Sergiu Ceban, şi şeful Direcţiei Poliţiei Rutiere, Sergiu Armaşu, au refuzat să comenteze această situaţie. Nici ministrul nu a putut fi contactat pentru a comenta incidentul.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult