Acasa InternationalBasarabia Noi acuzatii la adresa fostului ministru de Interne de la Chisinau

Noi acuzatii la adresa fostului ministru de Interne de la Chisinau

scris de Ziua Veche
2 afisari

.In luna iulie a anului trecut, fostul ministru de Interne din Republica Moldova, Gheorghe Papuc, a organizat o intalnire cu reprezentantii firmelor de paza si protectie din Chisinau, pe care i- a amenintat ca isi vor pierde afacerile, in cazul in care nu vor face campanie electorala Partidului Comunist (PCRM). Potrivit Unimedia, in cadrul intrevederii, Papuc a afirmat ca toate aceste afaceri “se fac impreuna cu politia”, dar daca respectivele firme “nu vor constientiza situatia creata”, vor ramane fara afacere. “E nevoie de suportul si sustinerea dumneavoastra (…) sa luati parte la convingerea cetatenilor de situatia respectiva prin intermediul persoanelor de incredere pe care le aveti”, a mai adugat fostul ministru, care considera, la acel moment, ca principalele partide de opozite de opozitie sunt “separatiste”. In prezent, Papuc este cercetat pentru neglijenta in serviciu in dosarul din 7 aprilie, avand interdictia de a parasi tara.

0 comentariu

caramache 29-11-2010 - 11:18

„UPDATE ALEGERI IN BASARABIA Exit-poll IRES- PLDM-34,4%, PL-15,6%, PDM 15%, Comunistii doar 26%
Citeşte mai mult pe ziuaveche.ro”

urbos 29-11-2010 - 11:40

Dancu lucreaza pentru viermele securist Basescu Au incercat sa repete figura facuta in Ro anul trecut si la retardatii moldoveni.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult