Acasa InternationalBasarabia UPDATE O maşină rusească a explodat la Chişinău. Şeful staff-ului de campanie a lui Godea a fost ucis

UPDATE O maşină rusească a explodat la Chişinău. Şeful staff-ului de campanie a lui Godea a fost ucis

scris de M.A.
4 afisari

UPDATE:  Medicii de la Spitalul de Urgenţă au confirmat, pentru Jurnal.md, moartea lui Igor Ţurcan. Mihai Godea va susţine o conferinţă de presă cu tema „atentatul asupra şefului staff-ului electoral, Igor Țurcan”. Solicitat de Moldpres, Adrian Jovmir, şef al Serviciului informare şi relaţii cu publicul al Comisariatului General de Poliţie al municipiului Chişinău, a declarat că sunt examinate mai multe versiuni, inclusiv posibilitatea unui atentat. „Deflagraţia a fost foarte puternică, dar este prematur de spus care au fost cauzele acesteia. O concluzie pe marginea acestui caz va fi prezentată după examenul de specialitate, efectuat de specialiştii de la serviciul bomb-tehnic”, a declarat Jovmir. Potrivit sursei citate, Ţurcanu a fost transportat la spital în stare gravă, cel mai mult fiind afectate picioarele bărbatului. Întrebat dacă se poate vorbi despre o tentativă de omor, Jovmir a specificat că concluziile vor fi înaintate numai după analizele specialiştilor. Jovmir a mai specificat că potrivit primelor investigaţii s-a stabilit că automobilul care a explodat era cu numere de înmatriculare ruseşti şi era parcat la intersecţia străzilor Serghei Lazo şi Columna de aproximativ 2 zile.În campania pentru alegerile locale generale, Igor Ţurcanu a fost şeful staff-ului electoral al candidatului independent la funcţia de primar al Chişinăului, Mihai Godea. Anterior, după alegerea sa în funcţia de preşedinte al Federaţiei de Tenis, Ţurcanu a intrat în litigiu cu fosta conducere a organizaţiei, care susţine că acesta nu a fost ales corect în funcţie.

O maşină Lada, înmatriculată în Federaţia Rusă, a explodat în urmă cu aproximativ o oră, în Chişinău, pe strada Columna.

Explozie Chisinau

Imagini de pe strada Columna, din Chisinau (Publika tv)

În urma deflagraţiei, a avut de suferit preşedintele Federaţiei de Tenis din Moldova, Igor Ţurcan, care trecea cu maşina personală pe alături. Potrivit vicepreşedintelui Federaţiei de Tenis, Marina Tauber, acesta a fost transportat la spital şi se află în secţia reanimare, transmite Jurnal.md. La faţa locului se află poliţia si Serviciul Bombteh. Oamenii legii investighează mai multe versiuni, dar deocamdată nu se cunoaşte dacă este vorba despre o explozie controlată de la distanţă.

2 comentarii

YAAKOV 08-06-2011 - 09:02

Lupte interne in mafia basarabeneasca.
Sa se lichideze intre ei pana n-o mai ramane nici unul in viata !

Paul din Ohio 09-06-2011 - 03:52

Vezi ca nu e mafia „basarabeneasca” ci mafia ta ruseasca-KGBista.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult