Acasa InternationalBasarabia Pregătiri intense pentru vizita lui Victor Ponta în R Moldova VIDEO

Pregătiri intense pentru vizita lui Victor Ponta în R Moldova VIDEO

scris de M.A.
1 afisari

Pregătiri intense pentru vizita în Republica Moldova a premierului Victor Ponta şi a Comisarului European pentru Energie, Guenther Oettinger. Evenimentul va avea loc pe 27 august, de Ziua Independenţei Republicii Moldova, ocazie cu care vor fi inugurate lucrările la gazoductul Iaşi-Ungheni.

Pregătiri intense pentru vizita lui Victor Ponta în R Moldova VIDEO

Pregătiri intense pentru vizita lui Victor Ponta în R Moldova

Autorităţile sunt gata în proporţie de 50 la sută pentru inaugurarea lucrărilor de construcţie a gazoductului Iaşi-Ungheni. Declaraţia a fost făcută de secretarul general adjunct al Cancelariei de Stat, Eduard Bănăruc, după o şedinţă care a avut loc, astăzi, la Ungheni, transmite Publika.md.

Membrii comitetului organizatoric pentru pregătirea vizitei premierului român Victor Ponta, dar şi a comisarului european pentru energie, Guenther Oettinger, au pus la punct detalii în ceea ce priveşte amplasarea scenei unde vor urca demnitarii, dar şi detalii ce ţin de asigurarea ordinii publice şi de protecţie a demnitarilor.

Totodată, preşedintele raionului Ungheni, Iurie Toma, a declarat că urmează deja să fie finalizat drumul de acces către gazoduct, iar lucrările de amplasare a locului unde va avea loc inaugurarea lucrărilor de construcţie a gazoductului Iaşi-Ungheni sunt pe ultima sută de metri.

Premierul român, Victor Ponta, şi comisarul european pentru energie, Guenther Oettinger, vor vizita Moldova pe 27 august (Ziua Independenţei Republicii Moldova). Înalţii oaspeţi urmează să participe la inaugurarea lucrărilor de construcţie a gazoductului Iaşi-Ungheni.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult