Acasa InternationalBasarabia Protest extrem la Chişinău: Veteranii de pe Nistru “seceră” cu ciocanul statuia lui Lenin

Protest extrem la Chişinău: Veteranii de pe Nistru “seceră” cu ciocanul statuia lui Lenin

scris de M.A.
4 afisari

Statuia lui Lenin va fi distrusă cu ciocanul! Cel puţin aşa ameninţă un grup de veterani ai războiului de pe Nistru, dacă autorităţile de la Chişinău nu o vor demonta de buna voie în cel mai scurt timp posibil.

Monumentul lui Lenin de la Chisinau

Monumentul lui Lenin de la Chisinau (foto: monument.md)

Bărbaţii spun că în acest fel se vor răzbuna pe regimul comunist care a făcut sute de mii de victime în Republica Moldova, transmite Jurnal.md.

Veteranii susţin că vor distruge acest monument pentru a-şi răzbuna bunicii şi părinţii care au avut de suferit de pe urma regimului comunist şi au fost trimişi cu forţa în Siberia.

Protestatrii îl îndeamnă şi pe liderul PCRM, Vladimir Voronin, să ia parte la acţiunea lor.

Veteranii spun ca sunt dispuşi să-şi asume toate consecinţele pentru ceea ce intenţionează să facă. În plus, ei le-au expediat autorităţilor scrisori prin care-şi anunţă deschis intenţiile.

La mijlocul lunii, Valeriu Ciobanu, un veteran al acestui grup de iniţiativă, pentru a demonstra că acţiunea lor nu este o glumă, a lovit cu un ciocan în “pantofii” statuii liderului bolşevic.

3 comentarii

Ereticul 27-06-2011 - 15:10

Buna intiativa, desi trebuia facuta de acum 20 de ani. Dar daca o faceti, sa loviti mai intai la cap si nu la nivelul pantofilor.

Aolica 28-06-2011 - 03:04

FARA VIOLENTA!!! Noi ne ca cam pe Lenin si pe sovietele lui si pe … dar lista e prea lunga. Dar statuia sifiliticului e buna ca simbol. Sa mearga deci fiecare sa adune scarna de orice fel, si sa o puna imprejurul statuii pana se face ca o claie care sa o acopere. O curata noaptea, nu-i nimic, mai venim si a doua zi. Dar o data ajunge, devine patata pe veci.

Aolica 28-06-2011 - 03:06

Si daca cineva are o mana buna si-i arunca o balega mai lipicioasa chiar pe ochi, cu atat mai bine.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult