Acasa InternationalBasarabia Republica Moldova se află în pragul unui război hibrid

Republica Moldova se află în pragul unui război hibrid

scris de M.A.B.
12 afisari

Republica Moldova se află în pragul unui război hibrid dus de Federația Rusă prin intermediul canalelor media retransmise aici, a unor structuri camuflate, dar și a unor persoane infiltrate în instituțiile statului, susțin veterani ai războiului din Transnistria grupați în cadrul asociației Tiras-Tighina, relatează miercuri Radio Chișinău.

Miting pro-european uriaş la Chişinău

Miting pro-european uriaş la Chişinău

Scopul acestor acțiuni este, în opinia lor, deturnarea vectorului european al republicii.

Reprezentanții asociației Tiras-Tighina cer autorităților de la Chișinău să întreprindă măsuri urgente pentru a evita degradarea situației, care, potrivit lor, ar putea duce la destrămarea statului.

Ei au criticat, totodată, acțiunile liderilor Platformei „Demnitate și Adevăr” (DA) de a se uni în acțiunile lor de protest cu Partidul Nostru și Partidul Socialiștilor, două formațiuni de stânga proruse.

Singura opțiune pentru Republica Moldova rămâne a fi unirea cu România, susțin aceștia.

Liderii Platformei DA nu au comentat deocamdată în legătură cu aceste acuzații ale veteranilor războiului de pe Nistru (2 martie—21 iulie 1992).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult