Acasa InternationalBasarabia Roberta Anastase: Romania este cel mai bun prieten al Republicii Moldova

Roberta Anastase: Romania este cel mai bun prieten al Republicii Moldova

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Presedintele Camerei Deputatilor din parlamentul roman si Eugen Tomac, secretar de stat pentru relatiile cu romanii de pretutindeni, au participat sambata, la Chisinau, la evenimentele organizate cu ocazia implinirii a 92 de ani de la unirea Basarabiei cu Romania, pe 27 martie 1918.

In cadrul unei intalniri avute cu politicienii de la Chisinau, presedintele Camerei Deputatilor a declarat ca Romania este cel mai bun, mai sincer si constant prieten al Republicii Moldova, dar si principalul avocat al Moldovei pe plan european. Potrivit jurnal.md, aceasta a mai adugat ca “Republica Moldova are astazi ocazia sa se racordeze la economia, valorile si standardele europene, iar sprijinul Romaniei nu va lipsi si nu va intarzia pe acest parcurs european”. La randul sau, Eugen Tomac a vorbit despre importanta acestei zile, adaugand ca “avem obligatia sa respectam ceea ce inaintasii nostri au infaptuit si sa privim cu multa incredere spre viitor si sa construim un viitor comun, doua state romanesti in Uniunea Europeana”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult