Acasa InternationalBasarabia Scandal peste Prut: Saif Al-Islam Gaddafi a fost la Chişinău

Scandal peste Prut: Saif Al-Islam Gaddafi a fost la Chişinău

scris de M.A.B.
11 afisari

Fiul dictatorului libian, Saif Al-Islam Gaddafi, s-a aflat, pe 19 ianuarie, la Chişinău, la o expoziţie prezentată de Nicoleta Stati, fiica miliardarului Anatol Stati.

Saif Al-Islam Gaddafi la Chisinau

captura Jurnal Tv

Într-un reportaj realizat de Jurnal TV, de la expoziţie, Gaddafi Jr. este surprins în imagini, în preajma mai multor persoane publice, printre care şi preşedintele de onoare al PD, Dumitru Diacov, premierul Vlad Filat şi ministrul Justiţiei, Alexandru Tănase, transmite Jurnal.md. De asemenea, la expoziţie a fost prezent şi Cătălin Botezatu.

Vizita lui Gaddafi la Chişinău a stârnit joi multiple discuţii la Parlament. Astfel, în şedinţa Legislativului, deputaţii PCRM au cerut Serviciului de Informaţii şi Securitate şi Ministerului de Externe să ofere informaţii despre vizita în Republica Moldova a unuia dintre fiii liderului libian Muammar Gaddafi. Deşi iniţial deputaţii din AIE au spus că informaţia ar fi fost o glumă, în urma verificărilor, liderul PL Mihai Ghimpu a menţionat că o persoană cu numele Al-Islam Gaddafi, a intrat în R. Moldova la 19 ianuarie 2011, informează Moldpres.

„Ieri, la şedinţa Comisiei pentru politică externă şi integrare europeană, Diacov ne-a comunicat că zilele trecute în Moldova s-a aflat într-o vizită fiul dictatorului Gaddafi, care s-a întâlnit şi cu unii reprezentanţi ai conducerii”, a declarat deputatul PCRM, Grigore Petrenco. La microfon, Dumitru Diacov, preşedintele de onoare al PDM, a spus că informaţia a fost o glumă. Ulterior, Diacov a comunicat jurnaliştilor că fiul dictatorului libian a fost în Moldova cu ceva timp în urmă, dar a adăugat că nu cunoaşte detalii.

Liderul PL Mihai Ghimpu a precizat că el a solicitat informaţii de la organele competente şi i s-a comunicat că un oarecare Al-Islam Gadaffi, născut în 1972, a intrat în Republica Moldova la 19 ianuarie. Acesta a ajuns cu avionul, venind din Viena şi a stat în Moldova până pe 20 ianuarie. Ghimpu nu a putut spune însă cu cine s-a întâlnit această persoană. „Cred ca s-a sfătuit cu Voronin, sau cu Oleg. Doi feciori. Va amintiţi cum comuniştii au ameninţat cu scenarii similare celor din Egipt”, a încheiat Ghimpu.

1 comentariu

digital 08-03-2011 - 20:11

si base a fost la chisinau,sau la cahul(kabul, ca asa a zis el)

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult