Acasa InternationalBasarabia Secera şi ciocanul interzise în Republica Moldova

Secera şi ciocanul interzise în Republica Moldova

scris de Laurentiu Banches
779 Afisari

Parlamentul de la Chişinău a condamant joi, 12 iulie regimul totalitar comunist şi a interzis folosirea simbolurilor comuniste, secera şi ciocanul, în politică.

Parlamentul de la Chisinau a interzis folosirea simbolurilor comuniste in scopuri politice

La votul din Parlamentul Republicii Moldova, 53 de demnitari au votat pentru interzicea utilizării în scopuri politice a simbolurilor comuniste, condamnând ororile regimului totalitar comunist din perioada 1924-1990. Potrivit Agerpres, la capătul unei şedinţe aprinse, în care au fost recitate multe poezii, s-a negociat intens pe culoare şi au fost ţinute multe discursuri în limba rusă, aleşii din Alianţa pentru Integrare Europeană au votat pentru condamnarea regimului comunist totalitar. Proiectul de lege cu privire la condamnarea crimelor regimului totalitar comunist a fost elaborat de Partidul Liberal, iniţiativa fiind susţinută de către prim-ministrul Vlad Filat.

Astfel, cei care vor avea de pierdut în urma acestei decizii sunt membrii Partidului Comuniştilor, care încearcă să  speculeze nostalgia unei categorii de populaţie pentru simbolistica sovietică, ei fiind nevoiţi să renunţe la însemnele unuia dintre cele mai criminale regime din istoria umanităţii. Comuniştii vor înlocui actuala lor siglă, secera şi ciocanul cu barosul, scrie ziarul în limba rusă Panorama, citându-l pe comunistul Artur Reşetnicov. Acelaşi ziar precizează că PCRM va ataca legea la Curtea Constituţională, dar până atunci, ea ar putea intra în vigoare de la 1 octombrie şi, în cazul în care formaţiunea nu se va conforma, riscă să fie dizolvată.

5 comentarii

BULA 13-07-2012 - 11:37

Uraaa ! Contrarevolutia a reusit.

Romeo2110 13-07-2012 - 11:56

Grupul infractional Igor Smirnov, va avea probleme cu justitia.

PS: Pe fondul involburarii apelor Mediteranei, cineva de peste ocean si-a dat ok-ul pt a pune presiune pe Moscova, via Tiraspol !
PS2: „Corectitudinea politica” este fica LEGITIMA a „secerei si a ciocanului” !

Romeo2110 13-07-2012 - 12:04

COINCIDENTA PREA MARE:

Flota rusă din Marea Baltică este reprezentată de nava ”Iaroslav Mudrîi„ şi petrolierul Lena. Flota de la Marea Neagră participă la aceste manevre de amploare cu nava antisubmarin ”Smetlivâi” cu escortă.

Informaţiile despre ”marşul” navelor ruseşti spre coasta siriană au apărut în contextul în care media internaţionale au informat că în partea de est a Mediteranei se îndreaptă un grup naval al NATO, compus din fregate germane, turceşti şi franceze.

http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2012/07/12/rusia-tartus-siria-ali-khamenei-sfarsitul-lumii-mahdi/

Casandra 13-07-2012 - 19:08

La ce te poti astepta de la coloana a 5-a? Trebuiesc spanzurati, impuscati, decapitati, dar cine sa o faca? Proletariatul nu mai e unit ca in anii 20′-30′. Dar capitalistii sunt uniti. Eu l-au citit pe Karl Marx si au inlocuit cuvantul „proletari” cu ” Bogati din toate tarile unitiva!”

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS