Acasa InternationalBasarabia SUA vor integrarea R.Moldova in UE

SUA vor integrarea R.Moldova in UE

scris de Ziua Veche
3 afisari

.Ambasada SUA consideră că, acum, după alegerile din 28 noiembrie, este momentul important ca Republica Moldova să-şi consolideze calea spre un viitor european, un viitor care oferă perspective pentru o creştere economică mai mare şi prosperitate.


„Dorim ca liderii Moldovei să lucreze împreună pentru interesele poporului Moldovei, pentru a forma un guvern eficient şi consolidat, care va continua agenda reformelor democratice şi a stabilizării economice, şi va menţine progresul în vederea unor relaţii mai strânse cu Occidentul”, precizează Ambasada SUA de la Chişinău.

Ambasada SUA salută vizitele în Moldova a Ministrului de Externe Bildt, Ministrului de Externe Sikorski şi a altor oficiali europeni, ca parte a cooperării şi a dialogului intensificat recent între Uniunea Europeană şi liderii din Moldova. Suntem solidari cu Uniunea Europeană în susţinerea continuării reformelor democratice în Moldova şi susţinerea direcţiei spre integrarea europeană a Moldovei”, mai precizează sursa citată.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult