Acasa InternationalBasarabia Traian Basescu: Cum Dumnezeu nu ii observam pe moldoveni cand lucreaza la negru, ci cand vin legal in UE?

Traian Basescu: Cum Dumnezeu nu ii observam pe moldoveni cand lucreaza la negru, ci cand vin legal in UE?

scris de Ziua Veche
0 afisari

 

.Moldovenii care primesc cetatenie stau in cea mai mare parte in Romania, in primul rand. In al doilea rand, in Uniunea Europeana sunt aproximativ un milion de moldoveni care lucreaza ilegal, poate ii ajuta cineva sa legalizeze”, a raspus marti Traian Basescu, intrebat fiind cum comenteaza ingrijorarea tarilor comunitare legata de faptul ca cetateni moldoveni care obtin cetatenie romana se duc sa lucreze in tarile Uniunii Europene.


 

 

Seful statului a insistat: “Noi avem o obligatie de sange, sa ii sprijinim. Daca tot sunt in Uniunea Europeana si lucreaza, cum Dumnezeu nu ii observam cand lucreaza la negru, dar ii observam cand vin legal?”. Presedintele a mai intrebat daca cumva “vreun guvern, vreun sef de stat, vreun parlament a manifestat ingrijorare” fata de moldovenii care lucreaza in tarile UE.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult