Acasa InternationalBasarabia Vinurile moldovenesti vor fi promovate in China

Vinurile moldovenesti vor fi promovate in China

scris de Ziua Veche
8 afisari

.Cele mai mari combinate de vinuri din Republica Moldova vor sa-si promoveze productia pe piata chineza. Conducatorii intreprinderilor „Cricova”, „Milestii Mici”, „EuroAlco”, „Lion Gri”, „Salcuta”, „Vinaria Bostavan” vor pleca in perioada 10-16 septembrie in China, scrie Jurnal.md.


Vizita de afaceri in China este organizata cu scopul de a intensifica relatiile comercial-economice moldo-chineze, de a identifica noi posibilitati de afaceri, de a promova produsele si serviciile moldovenesti pe piata Chinei si de a atrage investitii in economia nationala. Delegatia din Moldova va participa la Forumul de Afaceri Moldo-Chinez, unde vor fi prezentate oportunitatile investitionale din cele doua tari si vor avea loc intrevederi bilaterale. Programul misiunii economice in China prevede si participarea la Ziua Nationala a Moldovei in cadrul Expozitiei Mondiale de la Shanghai. Misiunea economica este organizata de Camera de Comert si Industrie, in colaborare cu Ministerul Economiei si ambasada R. Moldova in China si are loc in cadrul vizitei oficiale a premierului Vlad Filat in China.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult