Acasa InternationalBasarabia Vize de emigrare în SUA, acum şi la Chişinău

Vize de emigrare în SUA, acum şi la Chişinău

scris de Ziua Veche
16 afisari

 

. Ambasada SUA la Chişinău va începe, din data de 1 noiembrie 2010, procesarea vizelor de imigrare pentru cetăţenii moldoveni. Până acum, Ambasada SUA la Bucureşti a procesat vizele de imigrare pentru moldoveni. De acum înainte, cetăţenii moldoveni vor putea solicita vize de imigrare din Chişinău, fără a fi nevoiţi să solicite o viză românească şi să călătorească la Bucureşti, anunţă ambasada SUA din România.


Procesul de imigrare începe atunci când un cetăţean american sau an angajator american depune o petiţie în favoarea rudei sau a angajatului său pentru stabilirea permanentă în SUA. Interviul pentru solicitarea vizei de imigrare este ultimul pas în acest proces. Odată ce viza de imigrare este aprobată, aceasta îi permite deţinătorului să călătorească în SUA şi să devină rezident permanent. 

Orice solicitant de viză de imigrare al cărui caz este în aşteptare la Ambasada SUA la Bucureşti poate solicita transferul cazului la Chişinău, trimiţând un e-mail la adresa VisasBucharest@state.gov . 

Din toamna anului 2011, Ambasada SUA la Chişinău va procesa şi dosarele câştigătorilor loteriei anuale Diversity Visa ( Loteria Vizelor). Pentru mai multe informaţii, accesaţi pagina de internet a ambasadei http://moldova.usembassy.gov sau adresa de e-mail a secţiei consulare chisinau-ca@state.gov .

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS