Acasa InternationalBasarabia Vlad Filat: Voi fi un presedinte mai bun decat sunt in functia de premier

Vlad Filat: Voi fi un presedinte mai bun decat sunt in functia de premier

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Exista un plan bine gandit si asupra caruia se munceste enorm la capitolul implementare in ceeea ce tine de crearea unei aliante de centru-stanga in Republica Moldova. (…) Acest plan este gandit in alta parte, dar la implementare se munceste in Moldova”. Declaratiile au fost facute sambata de liderul PLDM, premierul Vlad Filat, in cadrul un emisiuni a postului Radio Vocea Basarabiei.


Fiind intrebat daca in proiectul de creare a unei alianti de centru-stanga este implicat si vreun partid din AIE (Alianta pentru Integrare Europeana), Filat a evitat sa dea un raspuns direct, spunand, insa, ca cei care lucreaza la acest plan sunt constienti ca pentru a acumula cat mai multe mandate in viitorul legislativ, au nevoie de partide puternice si nu doar de formatiuni “care graviteaza in jurul politicului din Moldova”.

In cadrul aceleeasi emisiuni, Vlad Filat a lasat sa se inteleaga ca nu-l intereseaza indemnurile de a nu candida la presedentie, motivate prin faptul ca e un bun premier si ca ar trebui sa ramana si pe viitor in fruntea executivului. “Voi fi un presedinte si mai bun decat sunt in functia de premier”, a dat asigurari Vlad Filat.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult