Acasa InternationalBasarabia Vladimir Voronin, chemat la Procuratura sa dea explicatii despre Filat si traficul de tigari

Vladimir Voronin, chemat la Procuratura sa dea explicatii despre Filat si traficul de tigari

scris de Ziua Veche
8 afisari

.Procuratura Generala a Republcii Moldova a anuntat ca il va chema pe liderul comunistilor, Vladimir Voronin, sa depuna marturie dupa ce acesta l-a acuzat pe premierul Vlad Filat ca ar fi implicat in contrabanda cu tigari, transmite ProTv Chisinau.


Transportul cu aproximativ 700 de mii de pachete de tigari, evaluate de catre partea romana la 800 de mii de Euro, a fost descoperit in urma cu doua saptamani, la Albita.
Cazul este cercetat de catre Procuratura Generala si, dupa doua saptamani de investigatii, procurorii presupun ca masina a fost incarcata pe teritoriul Republicii Moldova. Autocamionul apartine unei firme din Bucuresti si fusese subinchiriat de catre compania moldoveneasca ”AV Expitrans”. Oficial, masina urma sa ajunga din Ucraina in Turcia si transporta tevi metalice. Vamesii romani au fost surprinsi sa  descopere in loc de tevi, aproape 700 de mii  de pachete de tigari. Pana in prezent Procuratura nu a stabilit  implicarea vreunui oficial in aceasta infractiune. Procurorul general afirma, insa, ca vor fi audiati toti cei care au facut declaratii in presa. Printre ei se numara presedintele Vladimir Voronin, care l-a acuzat pe actualul premier Vladimir Filat de implicare in contrabanda, alaturi de Dinu Patriciu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult