Acasa InternationalBasarabia Voronin Jr. se plange: Daca tata nu era presedinte, pe nimeni nu interesa cu ce ma ocup

Voronin Jr. se plange: Daca tata nu era presedinte, pe nimeni nu interesa cu ce ma ocup

scris de Ziua Veche
2 afisari

.Centrul pentru Combaterea Crimelor Economice si Coruptiei din Moldova (CCCEC) a perchezitionat vineri sediile catorva companii ce apartin fiului fostului presedinte al Moldovei, Vladimir Voronin, si partenerilor sai. Ancheta deschisa pe numele lui va arata daca Oleg Voronin este implicat in spalare de bani. El a fost deja audiat de CCCEC de cateva ori. Urmeaza ca documentele confiscate sa fie analizate cu atentie de reprezentantii legii.


Voronin Junior, prezent la mitingul de la 1 mai, sustine ca toate acuzatiile care i se aduc nu sunt altceva decat ordine politice ale conducerii actuale. El a declarat ca aceste perchezitii reprezinta “un nou act de debilitate din partea lor” si ca au aratat “ca o adevarata gradina zoologica”. El a adaugat ca anchetatorii nu aveau cum sa gaseasca nimic suspect, pentru ca firmele sale nu au incalcat legea. “Daca tata nu era presedinte, nimeni nu ar mai fi fost interesat”, a spus revoltat fiul fostului presedinte Voronin. Acum, Oleg Voronin descopera ca statutul de “fiu al presedintelui” nu aduce numai beneficii.

Oleg Voronin a spus ca aceasta campanie de intimidare a “atins” toate persoanele din anturajul lui. “S-au luat de toti oamenii mei, de cei care nu sunt vinovati de nimic si nu au absolut nici o legatura”, a declarat omul de afaceri, fara insa a preciza cu ce nu aveau legatura. Fiul celui de-al treilea presedinte al Moldovei a aratat cu degetul spre masinile luxoase si vilele din oras, intreband “De ce s-au luat tocmai de mine? Pentru ca le incurca Vladimir Voronin. Astia n-au nici un pic de minte, nici imaginatie”, a adaugat Oleg Voronin, iritat ca tocmai el a ajuns in vizorul reprezentantilor legii, relateaza publicatia electronica Panorama.

La mitingul din 1 mai, fiul lui Voronin, imbracat intr-un tricou rosu cu imaginea imprimata a revolutionarului Che Guevara, si-a sustinut tatal, scandand, alaturi de Partidul Comunistilor, “VIC-TO-RIE” si “VO-RO-NIN”.

Anterior, publicatia citata prezenta, intr-un material intitulat “Dolce Vita lui Oleg Voronin”, ca, de la 28 ianuarie 2008 pana la 29 mai 2009, fiul fostului presedinte a cheltuit, folosind doar doua dintre cardurile sale bancare, 98.764.104 lei moldovenesti (in jur de 6.180.000 euro). In mainile jurnalistilor, au ajuns optsprezece pagini tiparite, continand date privind peste 1.000 de operatiuni facute cu cele doua carduri de credit, timp de 486 zile. Asta inseamna ca, in fiecare din aceste zile, Oleg Voronin a cheltuit in medie 203.218 de lei (aproximativ 12.000 euro). La mitingul de pe 1 mai, omul de afaceri a declarat ca nu-i merg afacerile, ca banca lui o duce prost, pentru ca economia este la pamant. Dar, se pare ca si din producerea otravii pentru gandacii de bucatarie -prima afacere a lui Oleg Voronin- se poate trai extrem de bine.

0 comentariu

Europeanuul 01-12-2010 - 03:53

– distrugerea industriei nationale
– dezorganizarea invatamantului (diplome universitare si titluri academice date la toti retardatii)
– instrainarea averii comune (flota, resursele naturare, etc)
– redenumirea tiganilor in rromi
– transformarea Armatei intr-o simpla garnizoana dotata cu armament usor
– acordarea cetateniei romane imigrantilor din Israel si de pe oriunde, cu dreptul de a cumpara pamantul
– etc, etc, …

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult