Acasa InternationalBasarabia Zinaida Greceanai: Am incredere in justitia din Republica Moldova

Zinaida Greceanai: Am incredere in justitia din Republica Moldova

scris de Ziua Veche
2 afisari

.Evenimentele din 7 aprilie sunt o rusine nationala, primele persoane schilodite fiind politisii, iar cei care au organizat actiunile din Piata Marii Adunari Nationale nu i-au scos la proteste pe proprii copii.

Declaratia a fost facuta de ex-premierul de la Chisinau, in cadrul audierilor in dosarul privind evenimentele din aprilie 2009. Greceanai a refuzat sa comenteze afirmatiile unor membrii ai Partiudului Comunist, potrivit carora pe 7 aprilie a avut loc o lovitura de stat, multumindu-se sa precizeze ca “organele trebuie sa stabileasca ce s-a intamplat”, informeaza jurnal.md. Referitor la apelul facut catre parinti in timpul protestelor de anul trecut, carora le cerut sa-si retraga copiii din Piata Marii Adunari Nationale, Greceanai a declarat ca “nu a existat nici un ordin si nici o initiativa a Guvernului in acest sens (…) a fost pur si simplu initiativa mea de a ma adresa parintilor si cred ca multi au inteles acest lucru”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult