Acasa InternationalBasarabia Ziua Naţională a României. Ruşii s-au isterizat la Chişinău

Ziua Naţională a României. Ruşii s-au isterizat la Chişinău

scris de M.A.B.
23 afisari

Ruşii şi slugile lor mancurte s-au isteriza la Chişinău, de Ziua Naţională a României. Evenimentul a devenit subiect de ceartă între deputaţii Parlamentului R. Moldova, iar forumurile publicaţiilor au fost invadate de comentarii anti-româneşti.

Anti-Romania

Bineînţeles, autorii mizeriilor împotriva românilor au folosit doar pseudonime româneşti. Citiţi mai jos câteva mostre:

“С праздником, цыгане! (Sărbători Fericite, ţiganilor!)”

“Au scos romanii la parada militara: carute blindate trase de magari, arme biologice – paduchi giganti, arme chimice – veceurile din fundul gradinelor cu iz puternic romanesc, soldati in izmene vodonepronitaemie si opinci puturoase din cioric de porc nedubite!”

“sa va luati tot si plecati in Romania voastra mare,tigani prosti.”

“Si sinteti diochetsi . . . si sarbatoare??? cui cintati, si manifestari . . . Care Unire???? Pentru noi asta nu-i sarbatoare si niciodata n-o sa fie. . . Astazi e ziua combaterii a HIV/SIDA . . . poate este ceva comun intre acestea doua sarbatori??))) “

Romania este o tara de stransura care curind se va autodistruge! Muntenii pentru pastrarea asanumitei Romanii utilizeaza manipularea, miciuna distrugerea identitatii nationale a Moldovenilor, Secuilor! Denumirea de roman este o porecla artificiala aparuta in lipsa unei origini istorice! Jos romania! Sicriul romaniei sta deja in usa Romaniei! Moarte uniionistilor!”

“Igor, daca esti romin nu ai nici o problema e valiza si hulubii si friaco la romini.”

“s-o tiganizat cu totul ruminii estia”

“Ce naiba are sarbatoarea lor cu tara noastra?! Sa le cinte imnul, sa faca concert???!! De ziua nationala a RM in Romania se fac astfel de manifestari? Pe 4 iulie mergem la ambasada SUA sa cintam imnul lor? Din 1918 se tot straduie sa stearga existenta Moldovei si nici pina in ziua de azi nu se lasa.

Cei care vor sa cinte imnul lasa sa plece in Romania sa cinte si sa pupe curu pin nu se inadusa… Tare le mai place sa ingenuncheze…”

“Asta nu e sarbatoarea noastra nationala ci a statului vecin”

Scandal în Parlament, din cauza Zilei Naţionale a României

În timp ce întreaga comunitate română din lume sărbătoreşte ”Ziua Naţională a României”, preşedintele Parlamentului Republicii Moldova, Marian Lupu, a ţinut să le reamintească parlamentarilor faptul că este Ziua mondială a luptei cu HIV/SIDA. În replică, deputatul PLDM Maria Ciobanu a precizat că astăzi este sărbătorită Ziua tuturor românilor. ”Vă doresc să vă pătrundeţi de adevărul axiomic enunţat de poetul Mihai Eminescu: ”Suntem români şi punctum”, a declarat Ciobanu, citată de Union.md

Declaraţia deputatei a fost întâmpinată cu aplauze de paramentari. ”Linişte, linişte colegi”, a cerut preşedintele Legislativului, propunându-le colegilor să treacă la examinarea ordinei de zi. Spiritele s-au încins din nou însă după ce deputatul comunist Ina şupac a propus includerea pe agenda şedinţei de astăzi a unui proiect de lege care prevede condamnarea încercărilor de reabilitare a nazismului în R. Moldova.

Preşedintele PL, Mihai Ghimpu, a ieşit la microfon să riposteze, dar a fost apostrofat de comunistul Eduard Muşuc. ”Nu aveţi dreptul să lansaţi declaraţii antistatale. Noi nu suntem români, ci moldoveni. 90 % din locuitorii R. Moldova se identifică moldoveni. Acţiunile dvs sunt antidemocratice şi chiar antieuropene. Nu aveţi dreptul să ne impuneţi o altă identitiate”, a sărit Muşuc în apărarea moldovenismului.

15 comentarii

unul 01-12-2011 - 15:58

Asta datorita lui Basescu. Nu el a castigat cu voturile celor din Moldova. Am ajuns sa ne bletemam zilelel ce le ducem. Dintr-o tara care avea de toate, am ajuns milogii Europei. Stati moldoveni in tara voastra! Nu mai cereti unirea. Unure la ce, la calicie, datorii, salarii mici, copii someri. Fie painea cat de grea e mai buna-n tara ta.

aurora 01-12-2011 - 18:19

Lui Unul-Nebunul:—pai probabil si Criza mondiala este din vina lui Basescu Nu-i asa?

unei basiste 01-12-2011 - 23:30

in criza tarilor din Europa ( si din lume), nu este nici pe departe un trai asa mizer ca la noi si atata hotie . Asta datorita amicilor lui Base care-i baga banii in buzunare!! si dupa ce ale nostre raman goaaaaaale de tot!

urbos 01-12-2011 - 23:40

Cel mai probabil nu e o basista, e o moda printre javrele pedelisto-securiste sa-si dea nume de femei pe forumuri. De fapt au primit ordin. Isi inchipuie ca daca se dau femei sint mai credibili si iau mai putine injuraturi.

Cristi Ioan 01-12-2011 - 18:47

Amice, poti sa emigrezi linistit si sa traiesti cu burta plina in America. Lasa-ne pe noi, „milogii”, cu tara noastra intregita- saraca , dar, fericita!

ACE 01-12-2011 - 16:12

ar merita executati

kapa 01-12-2011 - 17:31

mai vodca in gat poate tiganul de lavrov nu e stansura ,poate rusia nu e osrtansura de popoare,poate va supara kurikeke japoneze,prusia orientala,karelia finlandeza,abhazia ,osetia,cecenia,poate nu o sa mai puteti duce cat va cere creierul ala imbibat de votka

UN ROMAN 01-12-2011 - 18:37

Sa-i arda Iad-ul si focul vesnic pe toti comunistii nenorociti care au luat Basarabia noastra,si sa ii mai arda si pe acei satanisti nenorociti de rusi care sunt in Romania=Romania si care spun ceea ce spun despre unirea noastra si despre istoria noastra cea frumoasa,pacat.A-ti furat Basarabia nemernicilor.
Cat despre romani sau Romania,Iubesc din suflet ROMANIA-CEA MAI FRUMOASA TARA DIN LUME- insa ii urasc de moarte pe acei romani nenorociti care isi bat joc de numele tarii si fac ceea ce fac cu ea.UNDE ESTI TU TEPES DOAMNE???

ALT ROMAN 01-12-2011 - 22:00

Ca bine zici-ROMANIA E CEA MAI FRUMOASA TARA DIN LUME. Dar uiti sa adaogi ceva…PACAT CA E LOCUITA…ASTA A STRICAT-O DE TOT…

gio 01-12-2011 - 19:09

nu stiti voi dar voda tepes deja v-a pregatit o padure de tepe de la tisa la nistru

Mady 01-12-2011 - 19:31

Daca ar sti Regina Maria ce s-a ales de tara ei sau Ferdinand care a luptat pentru intregirea neamului, s-ar rasuci in morminte…
Moldovenii sunt la origine romani, iar cei care nu accepta acest lucru isi reneaga strramosii. Nu o duc deloc mai bine decat Romania, ca sa zici ca separarea le-a priit. A fost planul rusilor de la inceput sa acapareze inca un teritoriu victima. De ce credeti ca au vrut Basarabia?? O regiune slaba de inger in care sa-si exercite puterea comunista…

gicamuci 02-12-2011 - 03:12

Cred ca e de fapt, un pic pe dos… Rusii merg pe ideea „Dezbina si conduce” in ceea ca priveste R. Moldova si Romania. Intotdeauna rusii au fost, sunt si vor fi impotriva Romaniei mari. Stiti voi vorba aia: unde-s doi puterea creste…si rusii nu vor asta.

Un alt roman 01-12-2011 - 20:31

Daca tot nu ne suporta oamenii din R.Moldova atunci sa nu mai pretinda ca sunt romani si ca vor unire.

neacsum 01-12-2011 - 20:53

Nu confundati partidele politice din Moldova , cu romanii din Moldova. Partidele politice nu au constiinta de neam. Nici in Moldova , nici in Romania. Au doar interese de partid si dorinta de a lua puterea. Altceva …. tot ce exista pe langa aceste doua lucruri si interesele personale si dorinta de inavutire a oamenilor politici, este negociabil pentru ei. Tot. Cu oricine , cu rusii, cu UDMR cu toti cei care ii pot ajuta sa ramana la putere.

NELIDA 02-12-2011 - 04:03

Daca istoria nu e reala asa cum sustin unii dece voi Basarabenilor v-ati pastrat limba, obiceiurile , harnicia si credinta identice cu a Romanilor indiferent din ce tinut ar fi ei. Traditiile voastre sunt romanesti, gandirea voastra deasemenea. Daca nu era asa dece in cei 5o de ani de asupire ruseasca nu v-ati contopit cu ei Dece ? dece ? sunt prea multe intrebari fara raspunsuri.Chiar si cei rusofiti cu sila au au iz de roman exemplu este fostul vostru presedinte comunist care tot roman este orice ar zice si orice ar face.Povestea ca romani sunt tigani asa cum sustin unii este jignire voita de cei care vor sa va desbine.Voi stiti ca nu e adevarat si asta conteaza nu ceace spun betivi rusi care vor disparea cu pretentiile lor deserte la adresa teritoriului vostru care pentru ei ati fost California care le da de mancare si de baut.Celor care nu le place neamul vostru sa plece si va fi pace.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult