"Inocenţa musulmanilor".Producătorul filmului a fost arestat | Ziua Veche
Acasa InternationalExterne “Inocenţa musulmanilor”. Producătorul filmului a fost arestat

“Inocenţa musulmanilor”. Producătorul filmului a fost arestat

scris de A.B.
1 afisari

Nakoula Basseley Nakoula, producătorul filmului islamofob american “Inocenţa musulmanilor” , a fost arestat joi la Los Angeles, potrivit biroului procurorului oraşului care nu a dat detalii suplimentare cu privire la motivele acestei arestări.

“Inocenţa musulmanilor”. Producătorul filmului a fost arestat

Nakoula, 55 de ani, condamnat în 2009 pentru fraudă bancară, “este în arest şi trebuie să compară în faţa unui tribunal federal din Los Angeles”, a declarat pentru AFP Thom Mrozek, de la biroul procurorului, potrivit Agerpres. Cineastul a mai fost interogat de poliţie pentru scurt timp la 15 septembrie. De atunci, el se ascundea şi nu a mai fost văzut. Poliţia i-a ajutat familia să îl găsească două zile mai târziu.
Motivul exact al arestării nu a fost dezvăluit. Autorităţile investighează în ultimele zile mai ales dacă Nakoula nu a încălcat regulile de eliberare condiţionată.
Filmul, care îl descrie pe profetul Mohamed ca pe un golan cu practici deviante, a ofensat numeroşi musulmani şi a declanşat un val de proteste antiamericane în Orientul Mijlociu, care au făcut peste 30 de morţi. Reprezentanţe diplomatice americane, şcoli şi magazine au fost de asemenea vizate în timpul manifestaţiilor.

16 comentarii

digital 28-09-2012 - 12:02

regizorul ar merita să primească premiul Oskar pentru film, nu să fie arestat. Este un abuz împuțit al musulmanului Obama și al clicii lui de arabi din Statele Unite. L-a luat frica pe negrotei că cei 8 milioane de musulmani nu-l vor vota la alegeri. Rahatul de islamist Obama dacă va fi reales este în stare să declare USA în republică islamică și să mute capitala la Teheran.

Huhu Ciu 28-09-2012 - 17:47

Urbos-porcule daca mai postezi pe nickul meu ma jur pe Allah al meu ca te dau pe mina fratilor mei islamistii sa-ti taie buricul. HUUOO.. PTIUU…

Huhu Ciu 28-09-2012 - 21:05

Porcule evreu Timotei ti-am interzis sa postezi cu nickul meu, BLESTEMAT ESTI TU SI NATIA TA IN VECII VECILOR!!!!!!!!!!!!!

digital 28-09-2012 - 21:01

hahaha1

US 28-09-2012 - 23:18

Ce-i ma poola, te-ai innecat cu scuipatul din bot ,hoitule. Ce timpenii indrugi in mortii ma-tii tiritura?

US 28-09-2012 - 23:22

Cretinopatule, ai deraiat rau detot. Handicapat ce esti o sa-ti moara copiii, blestemat sa fii cu tot neamu tau. Doamne ajuta sa mori in chinuri!
Dar in ceea ce zici de film zau ca ai dreptate. Si mie mi-a placut enorm. Am stat fara sa respir 45 de minute cit a tinut filmul si pe onoarea mea ca demult nu am vazut un film asa de palpitant si asa la obiect. De la “Pistruiatul” nu am mai vazut film mai bun ca acesta.
L-am si inregistrat pe patefon. Hehehehe…..

US 28-09-2012 - 23:23

Ji danopatule, iar esti in criza. Sapa la gropa comuna si-ai sa vezi ce-ai sa te linistesti.

jan dinu 28-09-2012 - 23:45

Domnule urbos vad ca fazele dumitale de dementa iau forme tot mai grave. Daca ai ajuns sa te insulti pe dumneata insuti este foarte regretabil. Se pare ca faza in care va credeati Napoleon era doar la inceputul bolii. Stiti ca sifilisul da forme de dementa ca in cazul dumitale, foarte grave si netratabile.
JD-USA (adevarat original )

Lupu Ardelean 28-09-2012 - 12:19

Asa da baieti, vad ca ati inceput sa ginditi un pic mai normal. Cred ca reprosurile noastre au avut succes. Iata ca sinteti in stare sa ziceti si ceva pozitiv, zau ca-mi place felul cum ati abordat problema filmului, in sfirsit le-a zis cineva satanelor pe nume. Continuati tot asa si vom deveni prieteni.

ValVerde 28-09-2012 - 18:55

A.B. incearca sa traduci tot ce citesti.

Egipteanul crestin, autor al filmului cu pricina, a fost arestat pentru ca a incalcat regulile eliberarii conditionate pe care o executa ca urmare a unei fraude bancare. Punct.

Huhu Ciu 28-09-2012 - 21:02

EGIPTEANUL ”CRESTIN” A FOST DE FAPT UN EVREU CRETIN finantator al acelui film!

US 28-09-2012 - 23:51

Bravo Lupule, zau ca-mi place cind esti combativ. Trebuie sa recunosc ca mama si tata erau sifilitici si sti ca asta se transmite ereditar. Sint un dobitoc dar asa-mi place mie sa fiu, ce dreacu toti trebuie sa fim simpatici si inteligenti.?? Parintii mei au fost complet analfabeti, mama zero clase, tata zero clase, semnau la votari cu degetu sau faceau o cruce. Dar uite eu am invatat, am terminat patru clase primare si zau ca-mi ajunge, ca sa bag pe ji dani in mama lor este suficient. Pa Lupule, si raminem prieteni, tu cu inteligenta eu cu sifilisul.

Lupu Ardelean 28-09-2012 - 23:53

Stimate camarad legionar urbos, cu tot respectul ce ti-l port ai fi bun de pus in streang si zau daca nu cred ca asta-ti va fi sfirsitul. Ca ii depasesti pe vechii legionari asta este demult clarificat, insa sint curios pina unde esti in stare sa ajungi cu dementa ta. Esti un om bolnav dar asta nu te va cruta de pedeapsa, asa cum nu au fost iertati criminalii de razboi. Nu crezi cumva ca este vreo deosebire intre tine si acei fascisti care au masacrat 6 milioane de evrei. Un dement de felul tau in cazul ca ar ajunge sa puna mina pe putere ar face poate mai rau decit nazistii. Sper ca domnul Tomi care sint convis ca nu sta degeaba in Romania sa-ti vina de hac. Daca nu el altii au sa se ocupe de tine, tu nu ai dreptul sa traiesti ciine.

preot vasilescu 28-09-2012 - 23:08

Eu il iert pe bietul Huhu Ciu de orice ineptii ce posteaza……..
e bolnav si trebuie ajutat,mintea la atat il duce…………..

Huhu Ciu 29-09-2012 - 06:20

Tu esti rabin, nu preot!

jan dinu 30-09-2012 - 05:40

Domnule digital, in felul in care te exprimi se vede nivelul cultural si intelectual redus al dumitale. Din punct de vedere social sint convins ca provii dintr-o familie de oameni betivi si fara nici o scoala, zero clase, analfabetism total. Iar cind vorbesti din disperare, asta o vad in felul dumitale de a vorbi, probabil ca ceea ce se zice despre voi este adevarat si nu gasiti cum sa iesiti din mocirla in care v-ati bagat.
Digital ,domnule esti o canalie primitiva dezgustatoare, esti murdar si puti pina in maduva oaselor.
JD-USA (only super original )

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult