Acasa InternationalExterne 0888.888.888 – Bulgarii au suspendat un numar de telefon mobil, dupa ce toti posesorii au murit

0888.888.888 – Bulgarii au suspendat un numar de telefon mobil, dupa ce toti posesorii au murit

scris de Ziua Veche
15 afisari

.Compania bulgara de comunicatii mobile Mobiltel a suspendat numarul de telefon 0888.888.888 dupa ce toate persoanele care l-au folosit in ultimii zece ani au decedat. Potrivit ziarului britanic Daily Telegraph, citat de Agerpres, numarul nu se mai foloseste din anul 2005, dupa asasinarea celui de-al treilea proprietar al lui, Konstantin Disliev.


Primul propietar al numarului a fost directorul executiv al companiei Mobiltel, Vladimir Grasnov, care a murit de cancer in anul 2001, la numai 48 de ani. Potrivit unor zvonuri care au circulat in Bulgaria, moartea lui Grasnov nu a fost cauzata de boala ci de o contaminare radioactiva provocata de concurentii lui in afaceri.

Mai tarziu, numarul a trecut la bosul mafiei Konstantin Dimitrov, asasinat in anul 2003 la Amsterdam in timp ce inspecta imperiul sau de trafic de droguri de 500 milioane de lire sterline. Se presupune ca in spatele impuscarii lui Dimitrov stau reprezentantii mafiei ruse, gelosi din cauza succeselor lui pe piata de droguri.

Ultimul proprietar al numarul ghinionist a fost Konstantin Disliev, controversat om de afaceri. Acesta a fost asasinat intr-un restaurant indian din capitala bulgara Sofia in anul 2005. Oficial, Disliev se ocupa cu afaceri imobiliare, se presupune insa ca acesta a condus o retea de trafic de cocaina. El a fost impuscat dupa ce politia a capturat droguri importate din Columbia, valorand 130 de milioane de lire sterline.

0 comentariu

Huhu 07-04-2010 - 09:42

Huuuuuuuuuooooooo, nu conteaza din ce popor se trag, in Iad cu ei!!!!!!!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult